• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

admin

Предлагам в тази тема да си поговорим за собствениците на транспортни фирми. Доволни ли сте от вашият работодател? Оправдава ли очакванията ви относно заплащане на труда? Нарушавате ли работното време по негово настояване?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

bad_kras

То в "Бял списък" се вижда кой е доволен и от кого! Ама нещо публикациите са много малко там , че незнам!
От сегашния съм доволен,че е коректен в заплащането!  Но!  Винаги има едно "НО"!  Опитва се от време на време да ме кара да извършвам по някое нарушение и всичко зависи дали ще поддадеш!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Владимир Ангелов

За сега съм доволен,че е редовно заплащането,но винаги ни кара да нарушаваме.Един път казва не претоварвайте пазете си шайбите другият път казва е..и м...у аз плащам.Ама аз си знам мойта и си спазвам всичко.

Swatch

Не съм доволен от работодателя си(вече бивш),защото краде пари на поразия.Казва се Иван Василски "шеф"на фирма ВАИС-ТРАНС.То май само по документи е шеф.По скоро жена му.След като заявява"аз пари нямам каквото жената ми даде"ко да речем ние.
Ей,като казвам краде не ме разбирайте погрешно.Не ви бърка по джобовете-просто не ви изплаща командировки.

Причина за редакция: Две поредни публикации!

Бриги Магнито

Нещо не ме кефи да Ви кажа мойто шеф,ма пък и аз него не го кефя тъй че някой ще ме светне ли откъв зор се мъчим взаимно. :(

Trucker_Boy

И да има някой доволен то той ще бъде голямо изключение за жалост....
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

antoniyu

За сега съм доволен от моя,плаща си редовно,не ме кара да нарушавам(за сега),парите не са лоши и така.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Людмил Банчовски

Здравейте колеги!Аз днес се регистрирах и съм нов във форума,но като чета публикацийте на колегите просто съм уплашен от случващото се в България.От 10 години съм в Испания,но такива неща не са ми се случвали до сега.Вярно че съм работил само в Испански фирми и винаги съм избягвал да търся работа при разни Българи измамници.Тук също ги има доста такива които накупиха камиони и някои от тях доста закъсаха.Просто използват стария номер с обещания за много пари,но вече почти никой не им се връзва.Просто нещата тук са подредени и ако стане нещо спокойно можеш да направиш денунсия/жалба/,и чрез съда да си вземеш парите.

admin

Цитат на: Людмил Банчовски - Събота, 17 Септември, 2011, 16:57:48
Здравейте колеги!Аз днес се регистрирах и съм нов във форума,но като чета публикацийте на колегите просто съм уплашен от случващото се в България.От 10 години съм в Испания,но такива неща не са ми се случвали до сега.Вярно че съм работил само в Испански фирми и винаги съм избягвал да търся работа при разни Българи измамници.Тук също ги има доста такива които накупиха камиони и някои от тях доста закъсаха.Просто използват стария номер с обещания за много пари,но вече почти никой не им се връзва.Просто нещата тук са подредени и ако стане нещо спокойно можеш да направиш денунсия/жалба/,и чрез съда да си вземеш парите.

Добре дошъл във форума. Преди няколко дни ми беше на гости един приятел, който работи от няколко години в Испания. И въпреки, че той не е в транспортния сектор, знае в общи линии как стоят нещата. Попитах го за заплащането и дали е възможно да не се плати заплатата. Беше категоричен, че никой не би си позволил да не плати, защото след това чрез съда ще му излезе двойно да плати и заплатата, и обезщетението. Това са негови думи, но му вярвам.

antoniyu

Цитат на: admin - Събота, 17 Септември, 2011, 18:03:43
Цитат на: Людмил Банчовски - Събота, 17 Септември, 2011, 16:57:48

Добре дошъл във форума. Преди няколко дни ми беше на гости един приятел, който работи от няколко години в Испания. И въпреки, че той не е в транспортния сектор, знае в общи линии как стоят нещата. Попитах го за заплащането и дали е възможно да не се плати заплатата. Беше категоричен, че никой не би си позволил да не плати, защото след това чрез съда ще му излезе двойно да плати и заплатата, и обезщетението. Това са негови думи, но му вярвам.

Във фирма СЕРТРАНС Барселона говорих с колеги които работят за аутономо така им викат май испанци купили си камиони и бачкат за SERTRANS и на камионите така пише работят за 1400евро и не са взимали заплати от два месеца само аванс и не могат да си вземат парите и продават нафта на поразия.
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

France

Аз също съм чувала това за Сертранс, въпреки, че се опитват всячески да поддържат репутацията на фирмата. Преди да започне работа при мен, шофьора ми работеше там. Напусна, защото (според неговите думи) са го накарали да кара с 1 час повече, за да стигне на адреса на тяхна отговорност, но когато го глобили, от Сертранс отрекли, че са го карали каквото и да било. Не искам да клеветя, просто споделям какво са ми казали.
Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

Людмил Банчовски

И аз често се срещам с колеги понеже пътувам от Испания за Дания,а на връщане товарим селско-стопанска техника от Холандия,Германия или от Зеебруге трактори за Испания.Досега с колкото колеги съм говорил просто всички се оплакват от работодателите от БГ.Все си намират някакви причини да им удържат я за нафта,я за някакви други измислени простотии.Миналата зима един колега с един стрализ беше закъсал на един аутохоф за стартер,направо беше премръзнал човека,бил е принуден да иде на хотел за 2 дена като си го плаща сам.Имах чувство,че ако се беше показал шефа му отнякъде нямаше да може да го спаси и господ.За Сертранс и други фирми,но в които са замесени Българи или имат Българин за диспечер се правят нарушения,но това не идва от Испанска страна,а от Българска.Просто има ли замесени Българи според мен стоите по-далеч от тия фирми.Започват с много големи обещания,но накрая всичко си е по Български.

antoniyu

Цитат на: Людмил Банчовски - Вторник, 20 Септември, 2011, 22:20:11
И аз често се срещам с колеги понеже пътувам от Испания за Дания,а на връщане товарим селско-стопанска техника от Холандия,Германия или от Зеебруге трактори за Испания.Досега с колкото колеги съм говорил просто всички се оплакват от работодателите от БГ.Все си намират някакви причини да им удържат я за нафта,я за някакви други измислени простотии.Миналата зима един колега с един стрализ беше закъсал на един аутохоф за стартер,направо беше премръзнал човека,бил е принуден да иде на хотел за 2 дена като си го плаща сам.Имах чувство,че ако се беше показал шефа му отнякъде нямаше да може да го спаси и господ.За Сертранс и други фирми,но в които са замесени Българи или имат Българин за диспечер се правят нарушения,но това не идва от Испанска страна,а от Българска.Просто има ли замесени Българи според мен стоите по-далеч от тия фирми.Започват с много големи обещания,но накрая всичко си е по Български.

Не ме разбра колега ми се струва.Имам предвид,че са аутономо ИСПАНЦИ и имат само преводач.Днес говорих е колега който е към самата фирма и казва,че каквото и да ти кажат се плаша,само тези аутономо правят така.Защо не могат да си вземат парите тогава.
цигарените кутии?

Бриги Магнито

Баце да не са наети чрез друга фирма.Тогава да кажем Сертранс или там кви беха си им плащат заплатките,но на фирмата де ги е наела,но пък тя им ги опростява.

Дамян Йончев

Аз съм определено много доволен от заплащането. Оценява ми труда шефчето.
мисля че на соло камион 20ст. на километър са доста но да незабравяме че то и камиона е зил 157.....

Дамян Йончев