• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

dino412

Цитат на: man f2000 - Понеделник, 07 Ноември, 2011, 22:37:53
Аз съм определено много доволен от заплащането. Оценява ми труда шефчето.
мисля че на соло камион 20ст. на километър са доста но да незабравяме че то и камиона е зил 157.....

На това чудо и вредни требе да ти плаща.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Дамян Йончев

Цитат на: dino412 - Неделя, 20 Ноември, 2011, 23:37:28
Цитат на: man f2000 - Понеделник, 07 Ноември, 2011, 22:37:53Аз съм определено много доволен от заплащането. Оценява ми труда шефчето.
мисля че на соло камион 20 ст. на километър са доста но да незабравяме че то и камиона е зил 157.....

На това чудо и вредни требе да ти плаща.

Има такава работа колега :) на ден минавам около 190-200км. и нагоре... до 298 съм стигал и то за 17 часа работен ден... Но мисля вече да се качвам на ново писна ми със тези катраници...

Дамян Йончев

Роки

Колеги,някои фирми искат да се подписва "Запис на заповед" - редно ли е?
По такъв начин не се ли задължаваш още с започване на работа и след време винаги могат да те осъдят и да вземат тези пари.Дори без да имат това право.

driver1

Цитат на: Роки - Вторник, 22 Ноември, 2011, 15:30:03
Колеги,някои фирми искат да се подписва "Запис на заповед" - редно ли е?
По такъв начин не се ли задължаваш още с започване на работа и след време винаги могат да те осъдят и да вземат тези пари.Дори без да имат това право.

Разбира се, че е незаконно. С тази разлика, че не е нужно да те съдят - със "Запис на заповед" направо си вадят изпълнителен лист, ако не платиш парите при предявяване.

kickerlike

По принцип съм доволен , парите си ги взимам веднага щом си направа отчета , не карам извънредно , НО
чакам по 4-5 дена за товари , взимам най-куците курсове защото не съм рода , приятел , баджанак и т.н.
последните 2 месеца съм направил по 5-6к километри.
Иначе като цяло не е толкова зле.

tuman

Искренно се радвам за колегите работещи при коректни работодатели,защото в наше време и особенно в България това е рядко явление(нещо като четерилистна детелина или еделвайс).Работих в австрийска фирма.Беше супер, докато не се появи едно българче в ръководството и всичко хубаво остана само в спомените.Въпрос на манталитет,интелект,некадърно ръководство или стремеж кам бързо забогатяване ли е това не зная, но със сигурност мога да кажа,че Българската следа винаги оставя трайни и дълбоки отпечатъци.Последните седем месеца работих в Българска фирма(Свилоза транспорт).Некоректност и измама-пълно разочарование и празни джобове е единственното,което получих.Отговорът може да бъде само един:НЕ.Български работодател или българско участие едно голямо -НЕ!                                         

П.П.На коректните и уважаващи нашият труд работодатели поднасям своите извинения.

stenli79

Колега , наричам те така, защото съм бил както шофьор така и диспечер. Недей така обижда диспечерите, защото по същата логика мога да кажа , че българския шофьор е станал най-разглезения и калпавия. Това, че си имал сигурно личен конфликт си е твой проблем.

Причина за редакция: Правопис!

kobrata-kalugerovo

Аз съм доволен мангизите са в картата на 17 сто число само ме дразни с тия разход и натяквания че го крадна иначе като колектив всичко е точно

Rammbon

Преди време и аз бях принуден да подпиша запис на заповед, ако искам да карам голям камион, но скоро избягах от там . После   мина време , времената се менят и сега тази фирма зависи и от мен, за да има курсове и да пътуват камионите им ... може и да им пусна 1-2 курса за следващата година :))))))  А тогава се правиха на велики . Колелото се върти , местата се менят .

ivopifeca

Аз в момента не съм доволен от моя чорбаджия,въобще не си поглежда камиона и се опитва малко да се пише гявол,ама засега горе долу отношението е добро,но.....но трябва да се бръкне повече за тва където му се върши ;)

DENINI

Е поне течове на масло,антифриз.Гуми,акумулатори,вериги,загуба на въздух,печката....

ivopifeca

Цитат на: DENINI - Вторник, 13 Ноември, 2012, 22:03:37
Е поне течове на масло,антифриз.Гуми,акумулатори,вериги,загуба на въздух,печката....
Не те разбрах с течовете.

stoil nedev

Цитат на: ivopifeca - Вторник, 13 Ноември, 2012, 19:09:05
Аз в момента не съм доволен от моя чорбаджия,въобще не си поглежда камиона и се опитва малко да се пише гявол,ама засега горе долу отношението е добро,но.....но трябва да се бръкне повече за тва където му се върши ;)
Повече от ясно е че "чорбаджията" е един типичен български хайдук дето му е през оная работа за тебе и техниката му. Да го кажа ясно и откровенно та да ме разберат всички.
Аз никога не съм бил доволен от превозвашките мекерета дето съм им работил. Колкото по си честен с тях колкото по-добре работиш и си пазиш машината толкова повече гледат да те правят на идиот и на серсемин.
Пишещите и в този форум БГ превозвачи като им чета драсканиците и се уверявам че по нищо ама по абсолютно нищо не се отличават от тях.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DENINI

Какво има да си недоволен???Изкарал си ми примерно 1 000лв получаваш 120 за теб.Ясно и прозрачно.

Roshko

Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 21:26:40
Какво има да си недоволен???Изкарал си ми примерно 1 000лв получаваш 120 за теб.Ясно и прозрачно.

Ти добре ли си? Изкарал съм ти 1000 ти на мен ще дадеш 120? Къде се намираш?  :o :o :o

Roshko