• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

DENINI

То самата професия е рискова.Самият камионджийски бизнес също.Уж всичко е сигурно,ама се оказва че камиона е минал едни 2000км и не е баш така.Уж сме договорили обратен курс ама нещо се объркало.

DENINI

Roshko

Заинтересованите за 60лв на ден, да питат колко часа ще правят каране за две седмици и колко часа месечно ще пребивават в дома си!
Ако договореното ги устройва, няма нищо лошо, даже е задължително поетите ангажименти да се опишат подробно в договора със съответните неустойки за двете страни! Другото е мижи да те лажем. Особено на каквито небивалици станахме свидетели малко по горе в темата...

Roshko

Бриги Магнито

При положение,че сте ограничени в карането от регламенти разни и забрани безобразни,да не говорим за неуредиците при товарно-разтоварният процес,се чудим как още има ора де налитат на цакане на км.
:D :D :D :D :D

abator

При заплащане на процент от навлото е същата история. Не се ли върти колелото, няма кинти. Освен това българските чорбаджии масово лъжат за навлото. Тия парички, дето ги е обявил DENINI, ми се струва, че са в сферата на научната фантастика. Да не говорим, че да навъртиш 12 000км. в страни като Румъния, България, Гърция и Турция е почти невъзможно(ако спазваш регламента де).

Roshko

Цитат на: abator - Петък, 16 Ноември, 2012, 10:49:57
Тия парички, дето ги е обявил DENINI, ми се струва, че са в сферата на научната фантастика.

При нея има наука, тук друга квалификация би подхождала, но ще се цензурирам заради ревностната защита от страна на администрацията към персоните от другия бряг...

milen-mitev

Какви 1000лв до Гърция на шофьора то навлото е толкова.Явно неговите камиони като идат на границата направо им правят коридор и не чат по опашки.Така се правят километри.

imter

Колега ,няма проблем ще дойда,но за каране САМО в България,и от 5 дни работна седмица,3 вечери да съм си вкъщи.

ivopifeca

Тука има ли някои ,който работи при Денини,да каже как стоят нещата......нещо мътилка ми се струва,тия барабани къде ги бие тука,с тия пари къде ги дава ???Аз знам,че къде дават пари, не пишат по форумите и постоянно да натякват как мислят за шофьорите си и т.н.,ква му е логиката...не знам ;)

Илиян

DENINI, за Русия караш ли или само Балканите?
Музикант, Търговец, Курва и Шофьор не се става - раждат се такива!

Tihomir78

Да се включа и аз по темата...  :) Доволен съм от работодателя си, заплащането прилично и редовно, спазване на шайби, няма претоварване и загряване на телефона така че определено съм доволен. 

Lorinser

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 15 Ноември, 2012, 23:40:29
Заинтересованите за 60лв на ден, да питат колко часа ще правят каране за две седмици и колко часа месечно ще пребивават в дома си!
Ако договореното ги устройва, няма нищо лошо, даже е задължително поетите ангажименти да се опишат подробно в договора със съответните неустойки за двете страни! Другото е мижи да те лажем. Особено на каквито небивалици станахме свидетели малко по горе в темата...
Мен лично не ме бърка, може да не се прибера и 10 години, ни семейство имам, ни нищо.Но нямам опит да карам сам.

Бриги Магнито

Цитат на: Rammbon - Сряда, 14 Ноември, 2012, 22:24:47
Повечето курсове се плащат на собственика на камиона за товар около 24 т, по 2.2 лв на км пълно в BG. Или за да изкарат 1000лв на чорбаджията са към 460км. 460км по 20 ст на км за шофьора са 92 лв или  по малко от 120 лв. DENINI заплаща доста добре в случая .
Баце туй за гондоли ли е тарифа,че нешо ми се чини не си у час.
Цитат на: milen-mitev - Петък, 16 Ноември, 2012, 11:57:53
Какви 1000лв до Гърция на шофьора то навлото е толкова
1000 лева ма ако отиде поне до или след Ламия.

Денини баце не се бъзикай с ората бре,те половината ти клъвнаа.

Цитат на: Илиян - Петък, 16 Ноември, 2012, 15:38:35
DENINI, за Русия караш ли или само Балканите?
Принципно не оди ,ма ша заоди и до там. ;)

ivopifeca

Цитат на: В.Димитров - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:38:31
Мен лично не ме бърка, може да не се прибера и 10 години, ни семейство имам, ни нищо.Но нямам опит да карам сам.

Те тия къде карат сами ги имаш за големи американци ли ???Дошли от некви смотани села,слезнали от Ифи и Мазове.....,ма ти кво мислиш че е голема философия ли,аз като излезнах сам,първо се притеснявах ииии,кво нема нищо брат ми,първите 2 курса по бавно после си същия ,като краварите,където са оставили стадата и се правят на големите шофьори,абе ти що им дигаш самочуствието на тия така бе,ти си мислиш,че требва да си с два к,,,,да отидеш и да се върнеш ли ???Не се подценявай излишно,  брате ;)

Rammbon

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:46:44
Баце туй за гондоли ли е тарифа,че нешо ми се чини не си у час.

Това е тарифа за бордови за 28 или 30 палета  до 24 т общо. Ако не ти се вярва, дай си номера и ще ми направиш един курс, но само един, че може да ти хареса  ;D

Бриги Магнито

Цитат на: Rammbon - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:55:33
Това е тарифа за бордови за 28 или 30 палета  до 24 т общо. Ако не ти се вярва, дай си номера и ще ми направиш един курс, но само един, че може да ти хареса  ;D
Да ми хареса ?
Не бой са,няма такава вероятност.
Приятно возене на тез пари,кажи и че ви ги плащат и напрао завидех.

Бриги Магнито