• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

RayH

Аз съм от 01 01 2014  там с баджанака почнах никакви записни заповеди не съм  подписвал 3 курса до лакоруня най краткия 12 дни най дългия 18

на 02.03 ме качиха сам 35 дни докато бях 2 ка ни плащаха по равно май зависи от километрите че за 12 дни взех 480 е а за 18 300е

Това е рекорда за най-дълго недовършено изречение.

RayH

chukche

Като ти прочетох поста Леон ми се прииска и аз да ти благодаря,и аз съм в твоето положение на новобранец.Поста ти е достоен за уважение,дано всички го прочетат.

chukche

Leon

Цитат на: chukche - Сряда, 09 Април, 2014, 19:14:20Като ти прочетох поста Леон ми се прииска и аз да ти благодаря,и аз съм в твоето положение на новобранец.Поста ти е достоен за уважение,дано всички го прочетат.

Колега, незнам колко хора ще го прочетат, но наистина мисля, че злобата, омразата и зависта ще ни съсипят тотално. Ако опитните колеги помагат с каквото могат, ако новобранците като мен и теб се вслушваме в това което ни казват и неси въобразяваме, че след изминати 1000 км. сме вече богове зад волана мисля, че всички ще спечелим! Има място за всички под слънцето, никой неможе да вземе рацете и опита на друг. Пожелавам на теб и на другите като нас скорошно започване на работа и много безавариини километри, същото пожелавам и на опитните в професията. УСПЕХ КОЛЕГИ :)

Rammbon

Цитат на: Leon - Сряда, 09 Април, 2014, 19:39:31
Колега, незнам колко хора ще го прочетат, но наистина мисля, че злобата, омразата и зависта ще ни съсипят тотално. Ако опитните колеги помагат с каквото могат, ако новобранците като мен и теб се вслушваме в това което ни казват и неси въобразяваме, че след изминати 1000 км. сме вече богове зад волана мисля, че всички ще спечелим! Има място за всички под слънцето, никой неможе да вземе рацете и опита на друг. Пожелавам на теб и на другите като нас скорошно започване на работа и много безавариини километри, същото пожелавам и на опитните в професията. УСПЕХ КОЛЕГИ :)
Браво колега!
Има много злобата, омразата и зависта, сред колегите. А ако се видите някъде на вън, ще те изпият с поглед. Лоша българска черта. И аз съм българин, ама се радвам някой като сполучи.
Сега за ПИМК. Изписаха се и се пишат хиляди неща, къде глупости, къде истини според някои. ПИМК я има и ще я има. Аз още не съм минал от там, но не се знае, може и аз да се запиша. Има място за всичките под слънцето, само трябва да си хвърлиш " пъпа" някъде и ще караш.

Leon

Цитат на: Rammbon - Сряда, 09 Април, 2014, 20:42:22
Браво колега!
Има много злобата, омразата и зависта, сред колегите. А ако се видите някъде на вън, ще те изпият с поглед. Лоша българска черта. И аз съм българин, ама се радвам някой като сполучи.
Сега за ПИМК. Изписаха се и се пишат хиляди неща, къде глупости, къде истини според някои. ПИМК я има и ще я има. Аз още не съм минал от там, но не се знае, може и аз да се запиша. Има място за всичките под слънцето, само трябва да си хвърлиш " пъпа" някъде и ще караш.

Малко се изместихме от темата и го обърнахме на ПАТРИОТИЗЪМ, но мисля, че в това няма нищо лошо. С общи усилия можем да направим така, че фирмите от "черния списък" или да станат още по-черни и да фалират или да започнат да "посивяват", а защо не и да "побелеят". Убеден съм. че от това всички ще спечелят... :)

RayH

Писал съм преди да съм там нищо по различно от другите фирми караш има пари не караш твой проблем на 2 месеца новобранец ти дават нов камион иди и карай трудно е ма като си решил се справяш  :)

8)

RayH, липсата на препинателни знаци е все едно да караш по надолнище без спирачки.

mejdunarodniprevozi

Здравейте колеги аз работя в Пимк от 8 месеца.Когато започнах бях на прави курсове до Италия,Германия,Франция.Сега карам вътрешно по 40-50 дни.Доволен съм за сега нямал съм проблем с парите всичко което съм си изкарал съм го получил.Сега карам основно Франция и Италия.

paperman

Нали знаеш какви сме в Бг, трима са чета с предател!

Красимир Тодоров

Пичове, да ви спамна и аз малко, за ПИМК като за умрел. Значи аз съм работил и във европейски фирми и в български, отскоро работя на острова... и там, като и на друго място, камионите не се спират. Обаче ми е кеф, някой шеф да мъцне, и да ми обясни как се получава така, че работника карал-не карал взима заработката за деня, която е около 10 часова или малко над 100 евро на ден, а минал има-няма 250-300 км. Ето аз карам и се чудя, днес камиона е минал 250 км, аз съм взел 120 евро, нафта изхарчил камиона за стотина евра, е аджеба колко са им навлата на тия хора бе? И нашите шефове ли са тъпи та не могат да си вземат парите, а най-лесно гърби шофьора, вечния виновник!

imter

Колеги,днес срещнах една цистерна на въпросната фирма.Интересуваме някой има ли информация как стоят нещата с този отдел.Предварително благодаря!!!

ivan75

Защо плюете само фирма Пимк,първо започнете работа там тогава говорете.Много е лесно от страни да се говори,кой чул кой недочул приказват само глупости.Фирмата си е много хубава.

mari

Щели да станат 100 цистерни.

Chefo(SCANIA)

Какво и е хубаво на фирмата?Нито заплата дават добра.Пълно е със овчари и зидари там...и композициите им нестават и само вземат работата на по-свестните фирми  :)

atanas_vasilev

Посочи ми някоя свястна фирма на която ПИМКА им краде товарите та да отида да попитам за работа? Защото ми писна от шарлатани и измамници.

lubcho1971

Не виждам колегата почитател на (СКАНИЯ) да е посочил някоя по-свястна фирма от "ПИМК" . Затова не ти остава друго освен да пробваш в нея, а и до колкото съм слушал са над 1000 камиона.Едва ли всичките им шофьори  ги изпращат от затворите с доживотни присъди,че да работят за тях?

lubcho1971