• Welcome to Форум на българските шофьори.

Корупция в ИААА (ДАИ)

Започната от admin, Сряда, 29 Декември, 2010, 15:18:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Двама служители на областния отдел "Контролна дейност" на Държавна автомобилна инспекция (ДАИ) във Враца са задържани след получаване на подкуп при специализирана полицейска операция, съобщи Областната дирекция на МВР.

Повод за операцията са сигнали, че чуждестранни и български водачи на автомобили са принуждавани да дават нерегламентирано пари на служители на ДАИ, за да не им бъдат съставени актове за нарушения, уточняват от дирекцията.

В хода на операцията непосредствено след получаване на подкуп са задържани В.Т. (44 г.) и Г.Т. (53 г.) - главни инспектори в областния отдел на ДАИ във Враца. След претърсването на двамата и на служебния им автомобил са открити 640 евро и 1350 лева, както и пистолет "Макаров" и четири мобилни телефона. Парите са взети от чуждестранни водачи на товарни автомобили, допуснали нарушения.

Тримата шофьори - румънец и двама поляци, ще дадат показания пред съдия, допълват от ОДМВР във Враца. Двамата служители на ДАИ са задържани за 24 часа. Повдигнато им е обвинение за подкуп по член 301 от Наказателния кодекс. Работата по случая продължава.

Източник: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/12/29/1018111_dvama_avtokontrolyori_biaha_zadurjani_za_podkup/?ref=rss
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Димитър Гебшеменов

То тия от ДАИ, най-корумпираните в България. Ами другите - Видин, Плевен, София.................

Колега, България, Видин, Плевен и София се пишат с главни букви.
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

admin

И на тях ще им дойде времето. Почти съм сигурен. Ама първо трябва да вкарат десетина такива служителя в затвора. И ще потръгнат нещата в друга посока.

wolves

Кога админ,че сме ли живи да го видим?От тия търтеи и други кат тех всички ние страдаме,понеже все пак заплатите са от наще данъци а също така и глоби.За рушветите е видно!

admin

Дано сме живи да го доживеем, ама се съмнявам, че ще стане. Днес един приятел ми се оплака, че вече два месеца чака за някакъв подпис от общината във връзка с някаква програма за финансиране по програма "Сапард". Каза обаче, че срока му за усвояване на парите е до края на януари 2011-а и е възможно да загуби финансирането. Не търтеи, ами не знам какви дебили работят в тази община!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: soldger - Сряда, 29 Декември, 2010, 18:53:33
то тия от ДАИ -наи корумпираните в бг.ами другите-видин,плевен,софия.................
;
;D А Мерник де го забравихте ми Сливенските ........то май сите ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

jorgev

щом върнаха Сл.Андр. за какво по-вече да говорим

admin

Какъв е този Сл. Андр. ??? И защо го пишеш с такива инициали? Напиши го тук и обясни за какво става дума.

jorgev

Славка Андреева-тарторката на Кр.Георгиев и Й. Иванов.Инструкторите знаят за какво става дума.

g_dandy

Ами с какво да ги заловят,с дини ли?Нали ние сме си виновни,ние им предлагаме,за да се откупим за някакво прегрешение.Знаете,че не е луд този,дето яде баницата!

старото агри

Цитат на: jorgev - Четвъртък, 13 Януари, 2011, 18:29:22
Славка Андреева-тарторката на Кр.Георгиев и Й. Иванов.Инструкторите знаят за какво става дума.
...........А сега колеги през този цитат/за сведение:въпросните господа Кр.Георгиев и Йонко Иванов са тарторите на Съюзите на Инструкторите/ направете логична връзка с темата на Тишо за книжките на 16 годишните и какви Огромни интереси са намесени в тая Сага!!!!Жокер:През 93-4 год.раждаемостта в БГ е много ниска и сега се жънат плодовете..Не достигат курсисти!!!!Големите Обучаващи се гърчат!Оттам и тез промени!НО и те са с бумерангов ефект!!!!!                 

Владимир Ангелов

Еми като сме винаги осрани как няма да даваме бакшиш

admin

Цитат на: willy_betz - Вторник, 30 Август, 2011, 18:08:23
Еми като сме винаги осрани как няма да даваме бакшиш

Тук те подкрепям изцяло. Понякога вината идва от работодателя, друг път от шофьора. Но като цяло особено тези, които карат предимно в България, почти постоянно са в нарушение.

jonsan69

При мен винаги шефа ме кара да нарушавам шайбите и след това винаги аз трябвало да се оправям.По какъв начин не ми е ясно никак и постоянно си играем на котка и мишка с джедайте.

bad_kras

Цитат на: jonsan69 - Вторник, 30 Август, 2011, 20:42:54
При мен винаги шефа ме кара да нарушавам шайбите и след това винаги аз трябвало да се оправям.По какъв начин не ми е ясно никак и постоянно си играем на котка и мишка с джедайте.
Обикновенно е така в повече фирми , но някои не казват "оправяй се сам" , а ти казват "сега няма да мислим за лоши работи . Като стане нещо , ще се оправим - давай сега!"  И чак тогава , като стане проверката - работодателя винаги излиза с номера ( ама, аз съм им казвал да си спазват шайбите , защото няма да им плащам глобите - а те си правят каквото си искат. Бързали да се приберат!) . А ето тези техни оправдания пред службите , ние никога няма да ги чуем ( с изключение)!  И така остава - "оправяй се сам"!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***