• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снегът и коментарите

Започната от Бриги Магнито, Събота, 07 Януари, 2012, 14:33:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Don_Bazilio

И сега че чекаме ена годин новото началство да влезе у ролята...

Don_Bazilio

dino412

Абе момци я обяснете на непросветената ми глава кви са тия зимни гуми за камиони????
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

loshdancho

Без майтап наистина има      -Означението им отстрани е M+S    Тоест  превежда се кал+сняг в Румънско много държат на  това.Поне  за там знам.    
http://qdautomax.en.made-in-china.com/product/wqAnlNcgYrUY/China-Good-Quality-Brand-Truck-Tire-M-S-.html
Ето от чичко google инфо
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Моите очи виждат не повече от 10 см сняг и всичко е парализирано. А според тези очевидци, снегорините са минали 4 часа след като движението е спряло. Ето затова младите хора бягат от България. Защото не искат да бъдат управлявани от подобни некадърници.

http://bnt.bg/bg/news/view/67500/haos_na_magistrala_hemus_snoshti
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Joro

Опашката посока София Витиня беше от Жерково до Яна

dino412

Цитат на: loshdancho - Неделя, 08 Януари, 2012, 22:12:00
Без майтап наистина има      -Означението им отстрани е M+S    Тоест  превежда се кал+сняг в Румънско много държат на  това.Поне  за там знам.    
http://qdautomax.en.made-in-china.com/product/wqAnlNcgYrUY/China-Good-Quality-Brand-Truck-Tire-M-S-.html
Ето от чичко google инфо
Знам че е така.Но как да обясним това на журналистите и тъпите шефове на КАТ.
Ами че то на всички гуми за камиони го пише това освем на тия за специализираните машини.
Много редко има без това означение.Но нали трябва да има виновни..........

loshdancho

Най-смешното е ,че не са задължителни за България. За да претендират неграмотните журналисти първо трябва  се образоват.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Дамян Йончев

Абе колеги вие със радио спорили ли сте ???? Върви обеснявай на умния полицай че има зимни гуми за Камион... и най накрая както са почнали и през делнични дни ще ни спират зимата... Тази сутрин казаха че щяло да ни спират от петък до неделя да не пътуваме.

Don_Bazilio

Да, ще ни спират! За да могат "столичани в повече" да си стигнат до селцата, от които са се пръкнали...Е, па и после да се върнат у големото село!

Joro

Те казаха че на не подчинение  ще ни заключват за 24 часа  :D  май сме най големите престъпници в България ,,,,

dino412

Знаете ли на какъв разговор между служител на пътноподържане и негов приятел станах неволен свидетел? Пиша дословно чутото:
"Тъпака го мързи да си тури веригите а Я требва му чистим снега та да мое да кара"
като "тъпака" е шофьора на камиона закъсал заради снега и осмелил се да направи забележка на снегорина.Идеше Ми да го застрелям......Не знам вече кой да попитам....ДО КОГА......

tirtonev

‎7 души бедстват във Врачанско на празна маса. Екипи работят, за да възстановят подаването на ракия и мезета.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

georgi87

Цитат на: tirtonev - Вторник, 10 Януари, 2012, 18:04:33
‎7 души бедстват във Врачанско на празна маса. Екипи работят, за да възстановят подаването на ракия и мезета.
Слабо работят тия екипи направо пресъхнахме.

godji

Цитат на: godji - Събота, 07 Януари, 2012, 20:11:33
Цитат на: admin - Събота, 07 Януари, 2012, 20:08:33
Цитат на: godji - Събота, 07 Януари, 2012, 19:20:06
Ако някой има реална информация за състоянието на пътя Ихтиман - Самоков - Дупница ще съм много благодарен !  На разните сайтове и на новините много не им вярвам  >:(

Преди малко приятел на баща ми му се е обаждал от Самоков. Казал му е, че вече има 70 см сняг и продължава да вали.

Мерси ! Явно ще се минава през големо село :)
Само за протокола - отидох и се върнах :) Разминах се само с едно лекинко поднасяне ! На връщане даже дръпнах една кирийка от Волуяк до Пловдив колкото да не се връщам хептен празен :) 
На отиване в неделя на магистрала "Люлин" ме спираха от ДАИ . Премериха ми грайфера на предните гуми и ме пуснаха да си ходя .
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Друго си е Тракторс с предно,а?

Бриги Магнито