• Welcome to Форум на българските шофьори.

Цветанов: Тировете са виновни за блокадата по пътищата

Започната от !.!.!, Неделя, 08 Януари, 2012, 22:07:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LKW

Ние българите сме свикнали все някой да ни е виновен.Ние имаме една единствена така наречена планнинска магистрала(Хемус) с уникалната дължина от около 70 км. + още няколко така наречени пътища с интензивен трафик и неможе ме да си ги подържа ме.Ами представете си ако имаме пътната мрежа на страна като Германия.Българските оправници дават луди пари за камери и други простоии , но няма кой да вземе да оправи пътната подръжка.Има един лаф "Ние кола нямаме ,а гуми купува ме".Няма ло кореспонденция и за това снегъ е непочистен ;D.Първо управлението на Автомагистрали е под виадукта Елешница ,проблемния участък е на 20-30 км.от тях, в този район има още едно пътно управление в Саранци (вижда се от побълканския път) .В цивилизованите страни всяка магистрала има видеонаблюдение има хора от подръжката които често се движат по дадената магистрала с бусове (всички сме ги вижда ли имат лепенки с номера на магистралата) всяка магистрала има пътно управление , в проблемните учатаци има винаги хора от подръжката.Затваряния на магистрали поради обилни снеговалежи има и в други страни , но разликата е ,че тези страни имат много по голяма пътна мрежа от тази в България.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

LKW

Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Станимир

Тировете са им виновни що то докараха снега от  някъде си ;D ;D ;D

Станимир

gretcki

А за телефон 112 разбрахте ли как никой от магистрала Хемус не успял да се свърже понеже клетките на мобилните по магистралата били изключени незнайно защо  ???.Това го казва шефа на централата-112 смях,как може когато най ти трябва този телефон да не можеш да се свържеш, та нали за това е спешен за такива ситуации поредния абсурд в България,а колко пари се дадоха за този "спешен телефон" и всичко е от нас данъкоплатците.

Don_Bazilio

Най-добре да паднем доброволно под френско или германско ИГО!!!

dino412

Цитат на: Станимир - Понеделник, 09 Януари, 2012, 20:17:35
Тировете са им виновни що то докараха снега от  някъде си ;D ;D ;D
Ами Ти що докара снега.Аз нашия го прекарах със самосвала във Враца и виде ли кво стана.Монтана няма сняг грам.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Mandor

Интересно как се спазват неделните забрани, както и тези за движение при над 35 градуса?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Станимир

Цитат на: dino412 - Понеделник, 09 Януари, 2012, 22:37:57
Цитат на: Станимир - Понеделник, 09 Януари, 2012, 20:17:35
Тировете са им виновни що то докараха снега от  някъде си ;D ;D ;D
Ами Ти що докара снега.Аз нашия го прекарах със самосвала във Враца и виде ли кво стана.Монтана няма сняг грам.
При нас чак тази сутрин малко побеля,иначе си валеше дъжд.

bizzart

admin

Цитат на: Иво - Понеделник, 09 Януари, 2012, 12:18:26
"Борисов: Арест за летни гуми"
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4454371

:o

(4) (Нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с глоба
50 лв. водач, който:
      1. неправилно преминава през пешеходна пътека;
      2. неправилно преминава покрай спирка на превозни средства за обществен
превоз на пътници или покрай спиращ или спрял автобус;
      3. преминава при сигнал на светофара, който не разрешава преминаването;
      4. управлява пътно превозно средство, което не е моторно, без необходимите
светлоотразителни елементи;
      5. управлява моторно превозно средство с износени или разкъсани гуми;

Този съвсем изтрещя. Няма ли кой да му обясни, че тук не е Северна Корея? Глоба 50 лв. и никакви арести бе, специалист по всичко. Направо вече ме е срам заради този човек. Бива некадърност, ама чак толкова....
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Don_Bazilio

Админе, след твоя пост пак се сещам за това как плюят управляващите съдебната ни система: Ние ги хващаме - те ги пускат! И пак се сещам за това, как се оправдават магистратите: Закона дава това право ( особено когато има пари в плик или куфарче под масата ). Бат Бойко и сие не проумяха, че трябва да се променят законите - да има ясни и точни правила, без условности. И тогава магистратите няма да имат възможност да шикалкавят. Редно е да се запитаме:Защо никой досега не го е направил? Отговора е също толкова прост: Никой няма да отреже клона, на който е седнал! Те в това е трагедията на милата ни Родина!

admin

Ами напълно прав си. Само дето държавата лети към пропастта и накрая заради една шепа продажници, родоотстъпници и предатели ще страдат милиони. Както впрочем се е случвало много пъти досега.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Don_Bazilio

И още много пъти ще се случва.... За това и млади и стари бягат от държавата!

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Don_Bazilio

Бития си е бит, еб...я си е еб...н! И за да не бъде повече така, нека всички собственици на камиони да си изчислят щетите и да предявят колективен иск за причинените вреди срещу държавата!

!.!.!

Цитат на: Don_Bazilio - Вторник, 10 Януари, 2012, 10:56:40
Бития си е бит, еб...я си е еб...н! И за да не бъде повече така, нека всички собственици на камиони да си изчислят щетите и да предявят колективен иск за причинените вреди срещу държавата!
Според мен, всички шефове на фирми да наредят на шофьорите си кой където е да залоства камиона и да направят пълна блокада по пътищата.Щетите с всеки ден се увеличават.(Накрая кой ли го отнася ???)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)