• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки на композицията,която управлявате

Започната от kRisss, Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

auto_g1zi

Кабинета е супер малък. И сме по седмица в него! :'( Поне има хладилник, а спойлерите сега се правят, че оригиналните са скъпички за шефа. ;D ;D ;D Купил и с малки кабинети, да тежат по-малко. И да товарим повече. ;)

auto_g1zi

driver1

Цитат на: auto_g1zi - Неделя, 29 Април, 2012, 11:32:28
Ето я и новата служебна бегачка. [img]http://prikachi.com/images/330/4703330r.jpg[/img

Колега, прецакали са те в "Райо"! Нямаше ли свободна "Скания"? :) :) :)

driver1

pumix

Цитат на: auto_g1zi - Неделя, 29 Април, 2012, 13:15:41Купил и с малки кабинети да тежат по малко,и да товарим повече ;)
Мисля,че няма голямо значение това,тъй като ще тежи по-малко само на предната ос.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

driver1

Цитат на: pumix - Неделя, 29 Април, 2012, 13:30:58
Мисля,че няма голямо значение това,тъй като ще тежи по-малко само на предната ос.

А да си чувал, че има ограничение за общото тегло на композицията, заедно с товара?

pumix

Чувал съм баце,ама ти сигурно си чувал и за максимално натоварване на ос.Интересно как ще разпредели товара така,че да тежи повече на предната ос,за да не претовари некоя от другите.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

bad_kras

Цитат на: driver1 - Неделя, 29 Април, 2012, 13:36:51
А да си чувал, че има ограничение за общото тегло на композицията, заедно с товара?
Бе май не е само до товаренето , всичко ще е до цената ми се струва. При Ман , както и при много други марки , всичко е Екстра - голяма кабина , спойлери , хладилник и т.н.
За седмица престой в тази кабина , ама никак не е удобно!  :(
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

ivopifeca

Аиде са,не било удобно,важното е да ти е удобен кревата,все пак си е нов камион,наистина не е,като xxl,но се превъзмогва,ние се пък искаме наи от всичко,важното е да има работа и да си ти шарат ,като ората ;)

auto_g1zi

Работа си има,горе долу са взема лев.Сканийте ги свали на гондолите,а интернационала сме с новите камиони.Разликата помежду скания-G  и ман-TGS във височината е минимална.Хладиника на мана е много по добър леглото е по удобно и пе4ката е в пъти по добра.Mана е 18.440,а Сканията е G400.
пп.сравнението е между моделите който имаме в гаража,нестава дума за големите кабини и с всички екстри за дадените марки ;D

bad_kras

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 29 Април, 2012, 14:26:17
Аиде са,не било удобно,важното е да ти е удобен кревата,все пак си е нов камион,наистина не е,като xxl,но се превъзмогва,ние се пък искаме наи от всичко,важното е да има работа и да си ти шарат ,като ората ;)
Е така си е , айде покарай неколко месеца композиция с такава кабина , де всеки път трябва седнал или клекнал да се обличаш и събличаш , на колене да си оправяш леглото - па после пак че си говорим!  ;)  Бях с един колега със Скания беше на вътрешно (с такава ниска кабина - зелена, плевенска регистрация) , беше се изтормозил човека - на около 47-48 год. Така че , за работа повече от седмица с такава композиция - просто няма какво да коментираме! ;)

georgi87

Ми некога като всички камиони са били с такива кабини.Па не сте умрели като сте правили курс по 1 месец и некой от вас са ходили по Иран и Ирак с тех.

!na

Цитат на: georgi87 - Неделя, 29 Април, 2012, 20:55:08
Ми некога като всички камиони са били с такива кабини.Па не сте умрели като сте правили курс по 1 месец и некой от вас са ходили по Иран и Ирак с тех.

Едно време и компютри не е имало и никой не е умрял от това.  ;)
А много преди това и камиони не е имало....
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

georgi87

Цитат на: !na - Неделя, 29 Април, 2012, 21:05:24
Едно време и компютри не е имало и никой не е умрял от това.  ;)
А много преди това и камиони не е имало....
Цена немаше да имат тия камиони ако и сега беха без компютри и без пустите им сателити и джипиеси и тем подобни глупости с които те гледат кога си спрел по нужда и ти троват нервите.

bad_kras

Цитат на: georgi87 - Неделя, 29 Април, 2012, 21:21:07
  Цена немаше да имат тия камиони ако и сега беха без компютри и без пустите им сателити и джипиеси и тем подобни глупости с които те гледат кога си спрел по нужда и ти троват нервите.
Жоре бъдещето е толкова близо , че само мое си спомняме за миналото!!!  Не се провокирай сам!    Едно време е едно време -  сега е това , в момента!  Затова казвам , че колегата с такъв вид композиция ще се измъчи ако стои повече от седмица! Ама айде - тук темата е друга - всеки да покаже каква композиция кара! И това е!!!

rosen79

Цитат на: driver1 - Неделя, 29 Април, 2012, 13:26:19
 Колега, прецакали са те в "Райо"! Нямаше ли свободна "Скания"? :) :) :)
Изобщо не са го прецакали.Камиона си е супер,и е сто пъто по-добър от пикливата Скания.Единствено  избора на кабината е лош.Можеше поне със средната кабина да е.

Скания се пише с главна буква!!!
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

loshdancho

Цитат на: rosen79 - Понеделник, 30 Април, 2012, 10:27:31
Изобщо не са го прецакали.Камиона си е супер,и е сто пъто по-добър от пикливата скания.Единствено  избора на кабината е лош.Можеше поне със средната кабина да е.
Аре почна се пак......хахаха.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.