• Welcome to Форум на българските шофьори.

Руска техника!

Започната от LKW, Неделя, 22 Януари, 2012, 23:36:49

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ИванТ

Интересен хибрид! Предна дясна врата е взета от Barkas B1000.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

SEMPER

Те тфа не знам де да го сложа

Ако е в познай камиона ще е
Ни камиона ще познае някой, ни товара

Май е за тук  :)

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

loshdancho

Mandor

Цитат на: SEMPER - Петък, 14 Декември, 2012, 23:44:11
Те тфа не знам де да го сложа

Ако е в познай камиона ще е
Ни камиона ще познае някой, ни товара

Май е за тук  :)

Прилича на ректификационна колона
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Monster

Всеки камион с руска регистрация има по 2 печки.

Много рядко се среща "Cеверна кабина" с двойни стъкла!

Haydutyn

Цитат на: Monster - Вторник, 02 Април, 2013, 15:00:13
Всеки камион с руска регистрация има по 2 печки.

Много рядко се среща "Cеверна кабина" с двойни стъкла!

И втората печка е от Kамаз-най-често.

loshdancho

Малко тел и продължава да  жъне.

ИванТ

ЗиЛ 130 все още е често срещан в планинските райони на страната.

ЗиЛ 130 (2013.05.25):

sek.1

Поздрави на всички за хубавия форум ! Това е нашия Камаз . За съжаление поради един лобистки закон трябваше да го спрем не се връзват сметките да му вадим лиценз и сега така си седи паметник и чака по добри времена . На 100 000 километра е и съм го гледал като мой . Вършеше ни чудесна работа да си караме материали и машини . Това е камиона с който винаги съм бил спокоен че ще стигна там за където съм тръгнал независимо от метеорологичните условия .

Haydutyn

Pando85

Бацета голем спор за тази руска техника  ;D се завърза, та и аз да споделя моя опит. Преди 4-5 години търкалях един Зил 130 с газ(никога не падаше под 40л. на 100км.) . Карах строителни материали до една вилна зона, на която никой не искаше да се качва. Баира беше 4-5 км. , но се караше на 1-ва с пълна газ и мога да твърдя, че никога не ме е оставял. Врял и кипял е от зор, но не спира. Там скъсах колянов вал и оставаше 2/3 от пътя, но бях с бетон и ни напред ни назад, но млада луда глава реших напред и нагоре. :D Пак не ме остави тропа, чука ама върви. Такиви са били годините, такова се е карало. Техниката минава напред и ние с нея. Вече почти не срещам руски машини, така че било е такова. Хубаво - лошо всеки сам за себе си знаеше, но поне падаха пари, а не като сега с пръкналите се шефове с някой друг камион, които гледат да ни таковат във въздуха.
Безавариен път колеги и здраве за всички ни.

По темата едно клипче :

ИванТ

Аз живея в планински район и постоянно срещам руска техника, най-вече представена от ГАЗ 66 и ГАЗ 53. Поръчката за доставка на дърва за огрев, за семейното жилище, също бе осъществена с ГАЗ 66.

rolly_s

Веднъж видях Краз,който явно сам беше запалил,стигнал до една стена и сам се форсира-,,ще яде свят".Много смешна гледка беше,жалко че тогава нямаше с какво да се снима.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

Pando85

Цитат на: rolly_s - Четвъртък, 05 Септември, 2013, 21:15:37
Веднъж видях Краз,който явно сам беше запалил,стигнал до една стена и сам се форсира-,,ще яде свят".Много смешна гледка беше,жалко че тогава нямаше с какво да се снима.

Тва направо си е като филма Камиони  :) жалко, че не си го заснел

Pando85