• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снежец в столицата

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 26 Януари, 2012, 08:12:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

ЦитатСофия: Проходимо е движението при зимни условия
http://www.focus-news.net/?id=n1613954
Положението си е зимно и то бая. ;)

Бриги Магнито

loshdancho

Сега погледнах през прозореца...
Леле  то си има  много от снега. А аз вчера разтоварих - късмет съм имал.
  На колегите , които са на път им пожелавам късмет в това време , ще им трябва.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Бриги Магнито

Току що минаха снегорините при мен и положението от трагично отиде към ядва се.
Свирнах им да бегат към теб.
;)

loshdancho

Управление на товарен автомобил в тежка зимна обстановка:
Прибираш е в къщи, и засядаш на масата, за  да управляваш  лъжицата и вилицата....и чашата.
Междувременно може да използваш  думи от рода на - И  там затънал,до бронята... - 25градуса С.... То само аз минах....

mr_decisive

Добро утро колеги ,временцето си е пивко / чайче ,кафенце / без цигарка и с удоволствие бих се радвал от вътре на снега ,пък като спре си качвам ските и на пистата а на колегите които приемат предизвикателството да поемат на път или вече са го сторили мога само да им пожелая лека спорна и топла.
Няма лош автомобил,има лошо устройство зад волана .

Бриги Магнито

godji

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 26 Януари, 2012, 09:06:39
Управление на товарен автомобил в тежка зимна обстановка:
Прибираш е в къщи, и засядаш на масата, за  да управляваш  лъжицата и вилицата....и чашата.
Междувременно може да използваш  думи от рода на - И  там затънал,до бронята... - 25градуса С.... То само аз минах....
Това днес го спазихме само аз и още един колега с който решихме да изчакаме шефа да дойде на работа ! Всички останали са по пътища  :) , ама кат си пееш ,Пенке ле кой ли те слуша  :(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

Снимката е жестока .От къде я изкопа?

ИванТ

Прилича на жилищен комплекс "Студентски град". Ангажиментите, които бяха поети от Столична община, бяха изпълнени и улиците, които са част от маршрутите на обществения транспорт, бяха почистени и обработени.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

godji

Ще се опитам да позная - Плевен 2008 г.
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Почна да маа като за код червено ,стегайте се.

Ситуацията към момента у Големо село.

FH16

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 16 Февруари, 2012, 09:12:48
Почна да маа като за код червено ,стегайте се.

Ситуацията към момента у Големо село.

При нас грее слънце и е топло  8)

Бриги Магнито

За наказание пуснах молба и тук спрее да вали. ;) :D

Дамян Йончев

Чолаков каза за цяла България днес код "зелено" :) ще има леки валежи но не опасни :) и от събота започва пролетно време от +1 до +6 градуса и това е добре :) вече да ни е по лесно да си патуваме със кеф а не да си духаме на ръцете като стане нещо на камиона или да трепериш във кабината.

!na

При братята румънци обаче положението все още е доста тежко.
Тук можете да видите кратък репортаж от едно село - снега е с височината на къщите и хората трябва да прокопават път до тях. http://www.dnes.bg/video-sviat/2012/02/15/a-ti-prokopa-li-si-tunel-v-snega-do-vhodnata-vrata.151479
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion