• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

vasvvv

Само Кунева ще ни оправи.

пс. А.. и Волен

Волен президент!!!!!

vasvvv

SEMPER

http://petel.bg/S-VODNO-ORADIE-PAZYAT-TAZI-VECHER-OBSHHINATA-OT-NARODNATA-LYUBOV__31841

Някои май прекалиха и се взимат много насериозно.

И то при условие че ВСЕ ОЩЕ основната част от протестиращите са възрастни хора и пенсионери.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Hino

Да, "все още"......., но в най-скоро време няма да са само те. Както са тръгнали нещата..... Може да има "дерби"......с полицията  ;D ;D!
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

grants

То в нашата държавица управия няма да има. Всеки гледа отхапе по-голямо парче от баницата.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Hino

Цитат на: grants - Сряда, 13 Февруари, 2013, 17:32:37
То в нашата държавица управия няма да има. Всеки гледа отхапе по-голямо парче от баницата.

Да, и най-жалкото от цялата работа е, да гледаш изстрадалите лица на пенсионерите, който цял живот са работили нон стоп, а сега......плачат понеже немогат да си платят.......тока  >:(!!!

SEMPER

admin

Трябва да проверя в архивите кога точно ви казах, че този човек (Борисов) ни води към блатото, но тогава мнозина от вас ми обясняваха, че строи магистрали. А днес работници на Лот-4 са изкопали символичен гроб заради спорове с фирмата-изпълнител, която дължи над 10 милиона лева на подизпълнителите.

http://capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/02/13/2002480_firmi_zaliazvat_zaradi_trakiia/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

http://petel.bg/NARAGAHA-LIDERA-NA-PROTESTA-IVAN-PETROV-S-NOZH__31880

Изключителна простотия.
Наръгали са с нож Иван Главата в гръб след протеста днес.

Ако е вярно това,което ми обясниха, ще стане наистина страшно в Варна следващите дни.

Hino

Тц, тц, тц. Това вече е прекалено. Той, че не е много нормален си е факт, ама чак толкова. Отделно оня ден май точно него го бяха напръскали със спрей на протестите.......

SEMPER

Аз винаги съм имал резерви относно мисловните му способности,но винаги съм съм се кефил на енергията и ентусиазма които влага в това което прави.
Може и да не е най умния, но е честен и почтен, което в сегашния момент не е никак малко.

Hino

Абсолютно съм съгласен с написаното. Мен сега ми е много интересно как ще го отразят "медиите" !!!!! И дали въобще ще го отразят...... Като гледам днеска какво внимание отредиха за 3-4000 ...."някакви си" протестиращи ( за който са били подготвили "водно оръжие" истинско - камион с 9 тона вода).....нямаше дори и директно включване.....

abator

Във Варна на всеки нов протест има все повече хора. Медиите се опитват да премълчат или омаловажат ставащото. На практика сметките за ток са повода, но не и причината. Хората искат промяна, а управляващите не. На времето учихме, че това са идеалните условия за избухване на революция.

Hino

Вярно е. А има и друго, на варненци им писна от ТИМ и най-вече ББ. Откакто е дошъл на власт ББ е идвал във Варна точно три пъти!!! В любимият му Бургас например е ...всяка седмица. И варненци никога няма да му простят приказките за "Варна и ....селото", от господин гражданина ББ.
Писна им на хората, отделно ББ е едно от най-мразените лица във Варна ( след кметчето), и е вярно че протестите ще се превърнат от "за тока", към политически.......

admin

Да си припомним.....

- От какво те е страх?

- Всеки човек го е страх. Но аз все пак съм възпитаван в МВР до 1989 г. А тогава ни учиха, че ние сме ударният юмрук на... партията и държавата.

- Биещото сърце, нали?

- Ами да, то всъщност това ни трябва. Четох какво разказват катаджиите за зачестилите проверки по пътищата - как шофьорите ги псували и дори можело да си изкарат боя. Това много ме впечатли. До 1989 г. кой можеше да си представи, че някой ще псува служител на МВР, ще го бие или ще го дърпа? Милиционерът ще го смаже, ще го унищожи. На Запад как е? Както беше тука до 1989 г.! Нима някой в Англия може да посегне на полицай? Ще му строшат врата.

- Това не е ли малко реставрационна теория?

- Моля? Реставрация е да върнем Белене, концлагерите и нещата, които са лоши. А какво лошо има в едно перфектно полицейско поделение? Нима в Щатите полицията не е въздигната в култ? Нима ЦРУ, КГБ, МИ-5 или Мосад не са най-сериозните организации по света и ако погазват закона, го правят в името на демокрацията и на самото общество.

- Вашите лични слабости?

- Моите лични слабости са много. Не можах да науча много неща, които знам, че ми трябват. Там са учебниците по английски. Обичам да рисувам през свободното си време. Спортувам много. Е можеше да имам и малко повече коса... Или както казва Негово Величество: "Редки са ни керемидите, напича много по главата."

Източник : http://www.segabg.com/article.php?id=192796

admin