• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Красимир Тодоров

Цитат на: SEMPER - Сряда, 13 Февруари, 2013, 23:23:42Аз винаги съм имал резерви относно мисловните му способности,но винаги съм съм се кефил на енергията и ентусиазма които влага в това което прави.
Може и да не е най умния, но е честен и почтен, което в сегашния момент не е никак малко.
Нема смисъл баце, тук си като в змийска дупка. А мръднеш, а те клъвнаха.

Красимир Тодоров

SEMPER

SIC TRANSIT GLORIA...ТАКА ПРЕМИНАВА СЛАВАТА! Онзи, който 10 години и повече, разхождаше свободно и под ръкоплясканията на цяла България, образа си на страшен мъж, момче от народа, достъпен и обикновен, който се гордееше със своята необразованост, филиите с мас, диалекта, "конграчулейшънс"-а, "Винету", и мъжката си здрава ръка, днес избяга като мишка! От своя народ, който го харесваше и го направи премиер-министър, когото заблуди, и когото с маймунджулуците си доведе до крайност!

Избяга като мишка от любимото си рязане на лентички, избяга в най-критичния за държавата момент от 1997 година насам!
Новината на деня не са толкова протестите, а вече официалния факт, че от седмица България е на автопилот – Бoкo се крие, Цецо също, някакви сукалчета-министри опират пешкира, полицията сваля щитовете.
Балонът се пукна, а славата мина в ПОЗОР!

Ирена Андреева

Варна

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

driver1

Глупости на търкалета! Аре стига лозунги и простотии, извадени оттук-оттам, наливайки вода в мелницата на червените комунета с които е пълен и този форум. По-добре си задайте въпроса: кой продаде "Енерго"-то на ЕРП-тата? И кой взе парите?

SEMPER

Баце, мен повече от теб ме е яд,че тези излязоха същите мърши, осраха се и сега предстои да управляват оригиналните комунисти или тяхна коалция.

Само че този цикъл се повтаря вече 24 години.

Крайно време е да спрем филмa, който носи приходи  само за една определена каста.

Hino

ББ приключи филма, а и големият "мъж" точно днес се скри като ...... Точно протестите за тока, който едва ли е очаквал, преляха чашата. Но логичният въпрос е .... "какво от това"?  Тази държава се управлява от същите хора и интереси, който още навремето свалиха Бай Тошо. Сменят се само изпълнителите.....
Краино време е за ИСТИНСКА промяна......

Н.Б. - На мен ми е краино интересен факта, че най-силно е във Варна. Град които е известен с всичко друго, но не и с такива протести. Евала обаче ( включително и на жандармеристите със свалените щитове) , понеже това е града които ББ МРАЗИ страшно много. И го показваше постоянно. Е сега дойде времето да му го върнем тъпкано на мутрата......
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

Roshko

Изборите ще покажат колко мрънкащи, мързеливи мекотели са останали в прекрасната ни татковина...
Дано са по-малко от колкото в тази анкета!!!  ::)

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 18 Февруари, 2013, 01:22:38
Изборите ще покажат колко мрънкащи, мързеливи мекотели са останали в прекрасната ни татковина...

Да,така е!

SEMPER

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 18 Февруари, 2013, 01:22:38

Изборите от последния четвърт век  досега са показвали винаги едно и също.

Хората лесно се вързват на хубави приказки и сладки обещания, обаче не пропускат да зашлевят шамар, когато политиканите се самозабравят.

И комунистите са сърбали тази попара, и СДС и Царо, сега надали ще стане по различно.

Всички, които са печелили избори досега са го правили не заради собствените си качества, а най вече заради наказателния вот спрямо предшествениците си.

Точно заради това непознати партии без много ясна идентификация, но със силно експонирани в медийното пространство лидери са се домогвали до власта.

По интересвното до момента е, че след избори не е ставало геле.
Този път има шанс да не успеят след изборите да се разберат и да се оформи кризичка. Макар че и друг път е имало възможности за това, но политиканите винаги са спретвали някоя не особено принципна коалицийка с цел да не оставят кокала неогризан.

lefterow

Цитат на: SEMPER - Неделя, 17 Февруари, 2013, 23:08:28
Баце, мен повече от теб ме е яд,че тези излязоха същите мърши, осраха се и сега предстои да управляват оригиналните комунисти или тяхна коалция.

Само че този цикъл се повтаря вече 24 години.

Крайно време е да спрем филмa, който носи приходи  само за една определена каста.

Филма от само себе си ще свърши,като не плащаме тока.Ще преминем на газени лампи.В Англия домакините без да се наговарят при вдигане цените на месото спират да купуват месо за няколко месеца и при тях няма такъв филм като у нас.

Красимир Тодоров

Добре де, аз залагам 50 лв, че ГЕРБ ще има още един мандат с мнозинство. Кой залага срещу мен?

lefterow

Цитат на: Красимир Тодоров - Понеделник, 18 Февруари, 2013, 12:26:54
Добре де, аз залагам 50 лв, че ГЕРБ ще има още един мандат с мнозинство. Кой залага срещу мен?

Не ми е приятна некомпетентността на гербаджиите,но Красимире аз смятам,че ще спечелиш.Ще изберем по-малкото зло...

Максимус

Цитат на: driver1 - Неделя, 17 Февруари, 2013, 22:11:57
    Глупости на търкалета! Аре стига лозунги и простотии, извадени оттук-оттам, наливайки вода в мелницата на червените комунета с които е пълен и този форум. По-добре си задайте въпроса: кой продаде "Енерго"-то на ЕРП-тата? И кой взе парите?

Еййй, аман от заблудени Будалисти. Driver1, глупостите ги говориш ти.
Щото да те питам аз, кой продаде преди няколко месеца само, и запазените държавни 33 % от капитала на ЕРП-тата? Твоето божество Буда го направи, и сега ЕРП-тата са 100 % тяхна собственост и никакъв дивидент за държавата. А, какво ли е взел Бойко за тази сделка? - То без нищо не е, гаранция че е! И що за сбъркана логика имаш, че който не е съгласен с измислената ГЕРБ, веднага и автоматично става червено комуне? - Не, не съм червено комуне. Не бъди чак толкова елементарен! Живота не е само черно и бяло, такъв ни го направи червено-синята мъгла. А аз съм си, и БЯЛО и ЗЕЛЕНО и ЧЕРВЕНО.

Сполай ти!  :)

abator

Цитат на: Hino - Понеделник, 18 Февруари, 2013, 00:08:38
... На мен ми е крайно интересен факта, че най-силно е във Варна...
Варна винаги е бил проспериращ град. Благодарение на пристанищата, транспорта и търговията са били винаги добре развити. В района имаше куп предприятия, които даваха препитание на хората не само от Варна, а от целия регион. Сега всичко това е минало. Освен бойлерите на ел.пром май друго не остана. В Девня останаха да работят само няколко завода. Произвежда се сода, цимент, тор и толкова. Всички заводи, които не оцеляха бяха нарязани за скрап. Заводи, които струваха милиарди бяха унищожени за да могат някои хора да спечелят милиони. От Варна започна не само ограбването на варненци, а изобщо на българите. Нека си спомним и за финансовите пирамиди. От целия преход може би най-много загубиха варненци. И благодарение на некадърно и продажно управление продължават да губят. Кой от къде дойде иска да граби и да бетонира. Бреговете на север и на юг от града дадени на концесия на ТИМ за 100г. Пристанището щяло да става яхтено пристанище и щяло да бъде собственост на ТИМ. Новото пристанище щяло да бъде изградено в езерото и щяло да бъде собственост на ТИМ. Разни простаци искат да си строят къщи в Морската градина. Единствения плаж, който остана незастроен е Паша дере, а се оказа, че щели да прекарат газопровод от там. Пътищата на града са осеяни с дупки. Стари къщи с историческо значение за града се оставят да се съборят от само себе си. За капак ни идват и сметки за ток, които хората не могат да си позволят. Това вече не е най-добрият град за живеене. Това е град, в който живота става невъзможен.

Hino

Абсолютно съм съгласен абатор. 200% при това. Освен НАД 30 РАБОТЕЩИ и ПРОСПЕРИРАЩИ заводи, имахме и корабостроителница и кораборемонтен завод. Е и сега ги има, ама са бледа сянка на това което БЕШЕ.
БМФ да не забравяме. Емблема на БГ, доведена до просешка тояга, "приватзирана" за 1 евро, "купена" от невероятните бизнесмени Домус-чиеви ( не случайно го пиша така), с баща отявлен комунист........ и след обновяването и временното стабилизиране, сега са от зле към по зле ( от около 100 кораба, сега работят към 30, с тенденция за по-малко, респективно и заети). 
Примери има страшно много. Истната е една, ТИМ, наследника на Мултигруп "приватизира" всичко и бившият комунистическо почерк ( в лошият смисъл на думата), заедно с "модерното" управление ....дават своя резултат. Мегаломанията им, сравнително добрата симбиоза от управление, но тоталната некадърност по веригата надолу ( благодарение на гениалните "интелигентни" мутри) също дават своя резултат.
Към това да прибавим и ЛЕГЕНДАРНИЯТ КМЕТ - хамелеон, започнал "кариерата" си от БСП, минал през тройната коалиция, а сега гербер ( !!!!) ........картинката става прекрасна.
На варненци им писна тотално,....... от всичко. От кмета, от ТИМ , от ББ ( най-вече, благодарение и на него самият) ........ не се издържа повече. Резултата е на лице.
А най-големият проблем е, че както във Варна, така и в цялата държава ........НЯМА АЛТЕРНАТИВА. Все се надявах Волен Сидеров да е, ама май .......
Отделно ББ е ясен на всички ни. Обаче каква е алтернативата ? Старите комунисти? Костов? Смешното момиченце - "евреиче" Кунева? НЕ даи боже ДПС?  Всички тези изброени са още по зле дори.......
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

SEMPER

Цитат на: Красимир Тодоров - Понеделник, 18 Февруари, 2013, 12:26:54

Краси, я се понапъни още малко и познай колко дни остават на правителството.

Според мен,  всеки ден който продължават да стоят  на власт им разваля изборния резултат

А ти наистина ли вярваш, че Боко е в състояние да спечели мнозинство в този момент ....

Не знам дали само не си чешеш пръстите по клавятурата, но все пак ще ти припомня, че дори когато бе на гребена на вълната той не успя да спечели мнозинство и правителството Му бе избрано с гласовете на Атака.

Пийте го това гинко балоба ли беше, не са минали и четири години  от тогава.

Абе, къде е Батко ...  ;D ;D ;D

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQoJZKBLbENisdfgoUIh-xvZcZR-GS6JKD6w8lwpGoWTdzpf8we2g

SEMPER