• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 10 Август, 2012, 23:13:00
Нашият премиер наистина няма абсолютно никакво чувство за дипломатичност.

http://lubamanolova.info/komentari/2012/2574-borisov-diplomaticheski-protokol-ne-go-lovi

Все едно ти си я писал тая статия :)

Уди кълвача

lefterow

Какво може да се иска от един пожарникар?Той излезе най-големия касапин в историята ни....Moxe би истината е тук

http://hdbox.bg/w/uc-df4f504a?set_accept=1

lefterow

Tihomir78

Хората или по-скоро българите лесно се манипулират щото до голяма степен важи "принципа на стадото". Малко показност и вЕрват в доста неща.

driver1

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 11 Август, 2012, 23:40:13
Хората или по-скоро българите лесно се манипулират щото до голяма степен важи "принципа на стадото". Малко показност и вЕрват в доста неща.

Уважавам многократно повече хора, които вярват в нещо, дори да не съм съгласен с тях, отколкото тези, които не вярват в нищо и отричат всичко. Това са жалки хора, осъдили сами себе си вечно да мрънкат и да се оплакват от съдбата си.

Tihomir78

Цитат на: driver1 - Неделя, 12 Август, 2012, 16:19:02
Уважавам многократно повече хора, които вярват в нещо, дори да не съм съгласен с тях, отколкото тези, които не вярват в нищо и отричат всичко. Това са жалки хора, осъдили сами себе си вечно да мрънкат и да се оплакват от съдбата си.
Нито едната нито другата крайност са добри. А истината е там някъде посредата.

Brix

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 11 Август, 2012, 23:40:13

Не мога да бъда по-съгласен с теб...

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 10 Август, 2012, 23:20:52
Все едно ти си я писал тая статия :)

А тази статия кой я е писал и какво мислиш за Авиоотряд 28 в ролята на такси?

http://afera.bg/skandalno/28577.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 15 Август, 2012, 11:49:25
А тази статия кой я е писал и какво мислиш за Авиоотряд 28 в ролята на такси?

http://afera.bg/skandalno/28577.html

Ееех, Админе, Админе, мноо си зле, вервай ми! :) Все такива бомбастични "аргументи" изнамираш. Този път ни срази с цитати от изданието на нашмъркания пиян парцал  Веселина Томова. Айде дай нещо и от К2 на Илиана Беновска, време е. :)

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 15 Август, 2012, 12:47:40
Ееех, Админе, Админе, мноо си зле, вервай ми! :) Все такива бомбастични "аргументи" изнамираш. Този път ни срази с цитати от изданието на нашмъркания пиян парцал  Веселина Томова. Айде дай нещо и от К2 на Илиана Беновска, време е. :)

Ееех, Драйвер, Драйвер, мноо си зле, вервай ми! :) Първоизточникът на информация е http://www.pressadaily.bg/publication/2183-%D0%90%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D0%BE%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B4-28-%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%82%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE/ и как пък нито веднъж твоят идол не понечи да осъди подобни "пияни парцали" заради уронване на неговия престиж и достойнство? Как пък веднъж досега не заведе дело за клевета? Дали защото написаното е самата истина? А този Авиоотряд наистина го ползват като такси. Вчера за Николай Младенов, днес за "тигрите".

driver1

Аз нямам идоли, многократно го подчертах. Ти си тоя, който със завидна упоритост щом видиш, че някоя тема позамре и почваш да ровиш за бомбастични "разкрития" и "афери". А'пропо, извесно ли ти е, че същия този Отряд 28 през последните няколко години многократно беше използван за спасяване и евакуация на нашенци у нас и в чужбина? Вече предчувствам как доволно потриваш ръце - това пък било евтин популизъм! И не се брои...:)))

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 15 Август, 2012, 13:24:00
Аз нямам идоли, многократно го подчертах. Ти си тоя, който със завидна упоритост щом видиш, че някоя тема позамре и почваш да ровиш за бомбастични "разкрития" и "афери". А'пропо, извесно ли ти е, че същия този Отряд 28 през последните няколко години многократно беше използван за спасяване и евакуация на нашенци у нас и в чужбина? Вече предчувствам как доволно потриваш ръце - това пък било евтин популизъм! И не се брои...:)))

Сега пък съм бил дебнал някоя тема да не замре. Започваш да пишеш откровени глупости. Просто като прочетох новината и в този миг прецених, че е напълно подходяща за темата "Код:Борисов". Ето и тук пише нещо за поредния скандал на самозабравилият се пожарникар. Препоръчвам ти да прочетеш и коментарите. Да не пропуснеш преди това и този цитат - "Според "Преса" причина за полета била загуба на премиера при игра на карти на вързано в Евксиноград." Между другото, имаш ли някаква представа колко струва един такъв полет и дали е възможно български депутат със своята заплата да е в състояние да плати?

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/08/15/1888328_moskovski_prizna_che_tigrite_na_borisov_sa_leteli_s/

lefterow

Според мен е излишно да си чешем езиците за това или онова.Писал съм по много форуми,но смятам,че тук обстановката е по-добра.Мен са ме разследвали за разни писания от истини по форум Karlovoinfo,който е спрян.И проблемите ми се създадоха именно от такива с два чифта м@де.Аз бях човека с твърдата глава,но успях макър и трудно.Радвайте се,че администратора е отворен към нас-потребителите.Но всеки си има мнение и би било редно да се зачита.Но базата на това мнение е необходимо да е обосновано с реални аргументи.Това за мен е точната коректност.В тази тема какво повече да се пише положително за мафиотите ни в държавата.Тези,които докараха 60% от хората на ръба на катастрофата.Ние сме глупаците,че им мълчим.Може би улицата трябва да реши тоя проблем.Да ме извини админинистратора за гореписаното.

Roshko

Боже, Боже... колко мъка има по земята...
Кат гледам повърхностната упоритост да се рови в паничка, от която, нито нашата зависи, нито е толкова обективно, градивно и мен започват да ме налягат някакви мисли за користни цели, дано да греша...!

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 15 Август, 2012, 19:10:30
Боже, Боже... колко мъка има по земята...
Кат гледам повърхностната упоритост да се рови в паничка, от която, нито нашата зависи, нито е толкова обективно, градивно и мен започват да ме налягат някакви мисли за користни цели, дано да греша...!

Може и да сте прав колега,но фактите показват друго.Понякога и малкото камъче обръща колата.Увеличават се прогресивно хората с промити мозъци.Дано Вие не сте от тях.Замълчи и ще си спасиш душата.Сега го живеем този живот.А какво правим да е по-добър?Няма време да се мисли,а да се действа.Една патка мислила,мислила,та опънала петалата.Знаете ли господин софианецо как е построена линията Брусарци-Видин.С бой в народното събрание.И как години наред е пътувал мазния влак да храни другарите от София.

Roshko

Цитат на: lefterow - Сряда, 15 Август, 2012, 23:12:35
Увеличават се прогресивно хората с промити мозъци.Дано Вие не сте от тях...

Явно моя не е промит, ми дзверски зацапан и задръстен, щом не можА да отличи мисъл или теза в тези толкова много слова...

Roshko