• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 15 Август, 2012, 23:38:21
Явно моя не е промит, ми дзверски зацапан и задръстен, щом не можА да отличи мисъл или теза в тези толкова много слова...

Кой знае.Ние от провинцията не можем да се мерим с протежетата на Б.Б.

lefterow

driver1

Цитат на: lefterow - Четвъртък, 16 Август, 2012, 00:02:22
Кой знае.Ние от провинцията не можем да се мерим с протежетата на Б.Б.

Абе пич, кви протежета, кви пет лева!? Ако те мъчи някакъв комплекс дай си сметка за него поне за себе си, а не дрънкай глупостите си, които прочетох до тук от теб по темата. Мазния влак хранел софиянци!!!?? Айде да не задълбаваме в това, ама кви софиянци са били тия дето е хранил мазния влак си отговори...

driver1

lefterow

Какво направи бат Бойко като беше кмет в София с кучетата-нищо.Сегашната кметица-тоже.Сега Ви предоставям едно електронно устройство на софианци да не ги хапят кучетата.
А за по-горните писания се обяснява на такива където не са задръстени.

Хайде протежета изтеглете си устройството оттук и всичко ще е наред.

http://dox.bg/files/dw?a=4e91af8d39

Roshko

Попаднал човек в рая. Гледа хората усмихнати, доброжелателни, открити. А наоколо, всичко като в нормалния живот. Разходил се, харесало му. Накрая попитал архангела:
-Може ли да надзърна в ада, макар и само с едното око?
-Може, ела да видиш.
Отишли в ада. Човекът гледа, на пръв поглед всичко като в рая, нормален живот, само хората едни такива зли, сърдити, вижда се, че не им е добре там. Отново се обърнал към архангела:
-Но тук е същото като в рая. Защо хората са толкова недоволни?
-Защото си мислят, че в рая е по-добре.

driver1

Цитат на: lefterow - Четвъртък, 16 Август, 2012, 00:35:20
Какво направи бат Бойко като беше кмет в София с кучетата-нищо.Сегашната кметица-тоже.Сега Ви предоставям едно електронно устройство на софианци да не ги хапят кучетата.

lefterow, нарушаваш правилата на форума и следва незабавно да получиш бан, но като съмишленик на н.в. Админа не вярвам да се случи.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 15 Август, 2012, 23:38:21
Явно моя не е промит, ми дзверски зацапан и задръстен, щом не можА да отличи мисъл или теза в тези толкова много слова...

Премиерът Бойко Борисов призна, че отборът на "Витоша" (Бистрица) е летял заедно с отбора на "Чавдар"  (Етрополе) с правителствения самолет за приятелска среща, като етрополският тим е платил полета.

"Да, пътували са. С писмо от футболния съюз сме си платили, както всички футболни клубове плащат, когато пътуват с него. Не виждам нищо лошо", заяви Борисов и допълни:

"Аз съм го давал поне 20 пъти да пътуват други отбори и не знам кое е тенденциозното в това. По фактура отборът на "Етрополе" е платил около 20 хил. лв. За "Левски" защо не питате? За ЦСКА защо не питате? Какъв по-различен отбор са "Бистрица"? Те не са ли момчета, какви са?", запита министър-председателят, който играе в отбора на Витоша.

Случаят се разчу тази сутрин след публикация в пресата, а информацията бе потвърдена и от транспортния министър Ивайло Московски.

Рошко, забележи само до какви висоти достига мисълта му. "Аз съм го давал поне 20 пъти да пътуват други отбори и не знам кое е тенденциозното в това."
Той го е давал. Разбираш ли, все едно този самолет е лично негов. А това, че Авиоотряд 28 си има устройствен правилник и в него пише кой може да лети със самолета са само едни дребни подробности. Важното е, че той така е решил.

http://www.dnes.bg/politika/2012/08/15/borisov-prizna-tigrite-leteli-s-pravitelstveniia-samolet-za-kontrola.166220

Цитат на: lefterow - Четвъртък, 16 Август, 2012, 00:35:20

Lefterow, концентрирай се малко повече, вникни в идеята на темата и недей да пишеш небивалици по адрес на всички останали. Струва ми се, че нарушаваш добрия тон на форума и това няма да бъде толерирано по никакъв начин!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Добре де, ама чакай сега! Твърдиш ли, че премиерът е превишил правата си и е нарушил "устройствения" (както го наричаш) Правилник? Следвеа ли да се намеси Прокуратурата?
Това - първо. И второ: защо не си копирал продължението на въпросната публикация - там се казват и едни други неща?

Roshko

Цитат на: admin - Четвъртък, 16 Август, 2012, 01:32:18
Разбираш ли, все едно този самолет е лично негов.

Не, аз не го разбирам така. Аз разбирам, че той може да разреши подобни полети, в цената на които е включена и печалба /за държавата, не за него/ и го е направил.
Не искам да ти преча на разсъжденията и правото да изразяваш мнения, но не ги споделям в никакъв случай и не мога да приема подобно тенденциозно дребнотемие, верно, точно в стил Стани-гейчо и неговите зли кучки. За пореден път се чувствам ужасно неловко, даже ми се свива сърцето, щото коментирам подобни изявления с интелигентни хора...

П.П. По повод на горния виц... Недоволните, скимтящи и плюещи по Бойко се делят на два вида. Жадни за власт и кражби бивши и такива дет си мислят, че те или някой друг може да направи нещо повече...

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 16 Август, 2012, 01:42:55
Добре де, ама чакай сега! Твърдиш ли, че премиерът е превишил правата си и е нарушил "устройствения" (както го наричаш) Правилник? Следвеа ли да се намеси Прокуратурата?
Това - първо. И второ: защо не си копирал продължението на въпросната публикация - там се казват и едни други неща?

Учудва ли те, че Авиоотряд 28 си има Устройствен правилник? Прокуратурата трябва да прецени. Аз съм шофьор, не съм прокурор. А относно публикацията съм сложил линк. Не мога все пак да прекопирам целия интернет във форума.

Ето ти и Правилника - http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135703492

lefterow

Ще се съобразя със забележката на admin.,но код Борисов отдавна е разкодиран и избирателите ще си кажат думата.Прекратявам да пиша по тази тема.

rider777

;D ;D ;D ;D Кефи ме, че има тема за Боко Тиквата кофти, че нямам време да я изчета, само последната страница видях ама тия коменти за Авиоотряда са най-маловажното. Скоростта с която нашият идол завършил 5 генералщабни академии докато стане генерал закопава България ще влезе в учебниците по История. Тези с отворените Очи го виждат и се опитват да го обяснят на Обществото, но тези дето ръкопляскат на Топ мафиота на България, че срязал някоя измислена лентичка са повече. Не знам колко промит мозък трябва да е някой за да си мисли, че Боко прави нещо за народа,,,,,,,, Парите откраднати досега от България и пра-пра внуците ни ще ги връщат на Еврейската банка и пак народа ще е длъжник,,,,,,,,,,,,,,,,,,  БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от политици като досегашните !!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Максимус

Ами поизчисти си мозъчето бе Рошко, няма лошо в хигиената. ;)
Мнението ми за бог Бойко е, че е достоен ученик на Тато. ;D ;D ;D
"По делата ще ги познаете"...  driver1, относно строежите в България, да ти кажа, че и тебе да те бяха хванали за якичката и спуснали в премиерския стол, и ти днес щеше да режеш лентички, и то с удоволствие и мъжество даже. ;)
С готови пари, лесно се прави. Даже много лесно! Те тия сегашните "нови месии",профукаха собствения резерв на държавата за 3 години, какво изобщо да говорим? А за това, че Борисов прави чупка в кръста пред Ердоган, и му угодничи като мома. Това какви беди ще ни докара в бъдеще, не смея да пророкувам, защото там нещата са много подмолни и коварни за България. Та така, бат ви Бойко е едно много просто момче. И съответно от прост човек, какво друго да очакваш?
На новите господари такива им трябват, и такива ни налагат през изминалите 22 години, само малко ги позавъртят за цвят, и все едни и същи ни ги спускат. От много години България води безлична политика, затова ни е такъв хала сега.

admin

Според устройствения правилник на Авиотряд 28, той е: "Авиационен оператор за изпълнение на полети със специално предназначение и полети за нуждите на министерства и ведомства".

Законът за гражданското въздухоплаване определя кои са полетите със специално предназначение - тези за превоз и обслужване на президента, председателя на Народното събрание, министър-председателя, вицепрезидента, чуждестранни и държавни ръководители и лица, включени в състава на делегацията, придружаващите ги екипи, охрана и техните багажи.

Футболисти там няма описани. Така че е без значение платен ли е чартърът или не. Незаконно е.

Цялата статия: http://www.webcafe.bg/id_254272642_Donat_na_GERB

driver1

Админе, понеже със сигурност ако те попитам ще потвърдиш, че си за гражданско общество и изобщо - за контрол на обществото над управленците на държаватти предлагам вместо да коментираш тук да спретнеш един сигнал до Прокуратурата по темата и ни информирай какво са ти отговорили. А? Щото само приказки от пусто в празно...
   Другите глупости писани отгоре ти просто ще подмина - всеизвестен е българина с претенцията, че разбира от всичко - жени, политика, икономика, футбол...Та Борисов бил прост? Е, прост, прост, ама е мин.председател, а коментаторите тука - сме обикновени шофьори.Та изказалите се по този начин като не са прости защо не намерят начина да заемат мястото му и да оправят нещата? Знам, че оправдания ще се намерят - озоновата дупка, Глобалното затопляне, както и болшинството на "простите" гласували за Борисов (именно за Борисов, не за ГЕРБ).
  Както и да е - идат пак избори и на тях ще се разбере дали този народ освен, че е прост е и късопаметен...

Roshko

Лентичките срязани за наше и на децата ни удобство - измислени, при това с европейски средства! Чудим се, защо досега не ги измислиа...? Май ин' ги беа спрели средствата, та затва... Имали сме други приоритети... ::)
Резервът ни бил изхарчен във време на криза - чудя се за какво ли ще да е този резерв... вероятно ако ни удари астероид или комета...  :o :o :o
Щом и шофьорите започнахме да разбираме от политика и финанси повече от министрите ни, значи сме я загазили здраво...!  ::)
Плаши ме очевиден апокалипсис след следващите избори, дано греша! Дано са останали мислещи хора в по-голямо съотношение от "четящите" литература и "медии"...! И дано шефа успее час по-скоро да филтрира утайката около себе си, че и т'ва не е за подценяване...
Дай Боже! Амин!  :-\

П.П. Иначе добър похват да крепиш рейтинга на форума. Да го задръстиш с теми за политика, от която очевидно всички разбират и имат интерес и да пишеш вътре откровени глупости, та да има за какво да се спори... Аплодиспменти!!!  :D

Roshko