• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

lefterow

Цитат на: Максимус - Неделя, 26 Август, 2012, 11:29:11
Олеле божкееееееейй.......;D ;D ;D ;D ;D ;D Заболя ме корема от смях.
Валери, Краси и невчесания Рошко. Момчета, вие страдате бе. Болни сте по вашия кумир, "бог" Бойко. Не очаквах, че до такава степен сте обладани, от най-новият ни "месия" Борисов. По-по-лекичко момчета, слезте на земята и четете! Четете внимателно! Това което ще ви копи-пейстна.(И да не забравя, Е.Ш.К. няма нищо общо със ЗНАЕЩИТЕ!)

Четете за проблема ви:

Култ към личността.

,,Култ към личността" възниква, когато даден индивид използва масмедиите, пропаганда или други методи, за да създаде идеализиран или героичен публичен образ, често чрез безвъпросно ласкателство и венцехваление. Култовете към личността са обикновено асоциирани с диктаторските режими. Социологът Макс Вебер развива трипартитната класификация на властта, като култът към личността според Вебер е паралелен на това, което той нарича ,,харизматична власт".

:o

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%82_%D0%BA%D1%8A%D0%BC_%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0

Не можах да се сдържа.Браво!

lefterow

driver1

lefterow,  близ, близ, близ! Браво, получава ти се! :) :) :)
   А по въпроса за култа: нещо сте се объркал, колега: тук в повечето случаи коментираме цялостната политика, а не личността на Премиера, нито неговите физически данни, нито футболните му умения, успехите му сред жените и т.н.
   Чули сте нещо за прословутия култ към личността, но и понятие си нямате какво, всъщност е това.

driver1

kkkvd

Понеже съм замесен и аз...  може и да не ви се верва, но съм прочел твърде много книги, за да знам какво е култ към личността и да го различавам от това което ние, набедените правим тук.. И също така може и да не ми личи, обаче и на мен не всичко което се случва ми допада.. но е доста по-добре от досега.. особено при дадените икономически условия.

lefterow

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 26 Август, 2012, 14:48:20
Понеже съм замесен и аз...  може и да не ви се верва, но съм прочел твърде много книги, за да знам какво е култ към личността и да го различавам от това което ние, набедените правим тук.. И също така може и да не ми личи, обаче и на мен не всичко което се случва ми допада.. но е доста по-добре от досега.. особено при дадените икономически условия.

Красьо,ти си млад човек и хубаво е,че четеш книги,Бих ти задал един въпрос.За последните 20 години подобри ли се живота ти?Не ме питай мен-ти разбра много неща за моя живот.Явно е,че тази тема е заинтригуваща.Какво е състоянието сега на икономиката където живееш и кой е виновен за това.Ако желаеш ми отговори.Нищо лично...

kkkvd

Да, моя живот не е идеален, но не е лош. Със сигурност:
Ям банани целогодишно, не само на нова година по 3 кг
Купувам си дънки от магазина, а не от съседа тираджия
Карам западен автомобил, нищо че не е чисто нов запорожец
Живея в къща извън града, не в соц. панелка
Гледам МТВ (макар че вече не ми се гледа). Едно време бягах от училище, че го даваха по 1 час по сръбската телевизия
Гледам CNN, а не слушам нелегалното свободна европа
Тоблерон се продава навсякъде, не само в Корекома
Пътувам където си поискам и когато си поискам, не се налага да питам

Не скачахме ли за това едно време??? Не е ли това най-важното

Който смени свободата си за сигурност, много скоро губи и двете

admin

Аз не мога да разбера защо повечето от вас си мислят, че Борисов прави магистралите и другите инфраструктурни проекти?
Цялата истина е, че Борисов е председател на една парламентарно представена партия, която по стечение на обстоятелствата е получила малко повече от половината гласове на парламентарните избори.
След което тази партия е получила мандат за съставяне на правителство и вече 3 години управлява.
След което това правителство е обявило търгове за строеж на участъци от магистрали, пречиствателни станции и други подобни строежи.
След което това правителство плаща на строителите с парите, събрани от всички български граждани, както и с пари, пристигнали по разни европейски програми.
Периодично Борисов "инспектира" как вървят строежите, което въобще не е негова работа и накрая при завършване на обект си придава важности, "откривайки" го посредством рязане на националния ни трибагреник, който пък от своя страна е под формата на лента.
До тук някъде видяхте ли дори и минимална причина въпросното лице да посочва себе си като главен "виновник" за построяването на конкретен обект?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 26 Август, 2012, 22:10:36
До тук някъде видяхте ли дори и минимална причина въпросното лице да посочва себе си като главен "виновник" за построяването на конкретен обект?

Аз скромничко бих попитал макар и не за първи път и не само аз, ма... Какво значение има кой ги изпълнява? Кога се случват - СЕГА! При кое правителство - ГЕРБ. Десетки години случиха ли се - НЕ! Кой друг щеше да ги направи - НЕ се знае! Трябват ли ни магистрали, детски градини училища, пречиствателни станции и прочее - КАТЕГОРИЧНО да! Факт ли са - ДА!
Искрено се учудвам на последното ти изречение, но не съм изненадан.  Малко ми заприличва на развален грамофон този диспут...

rider777

Това нагло до безочие тъпо копеле Боко ич не заслужава толкоз камари приказки изписани тук за него,,,,трябва бесилка и ако някой не вярва на народния фолклор нека бъде сигурен че Тиквата има много повече от 2 милиарда € в сметките си,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Roshko

Цитат на: rider777 - Неделя, 26 Август, 2012, 23:26:10
Това нагло до безочие тъпо копеле Боко ич не заслужава толкоз камари приказки изписани тук за него,,,,трябва бесилка и ако някой не вярва на народния фолклор нека бъде сигурен че Тиквата има много повече от 2 милиарда € в сметките си,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ти ги видя, нали?  ;D ;D :D :D ;D ;D
Дано да ги има, щом е успял да го постигне значи има способности да вдигне катастрофиралата ни от комунизма държавичка. Дай Боже, Амин!  ::)

Уди кълвача

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 26 Август, 2012, 22:49:36
Малко ми заприличва на развален грамофон този диспут...

Малко малко, само 15 страници :)
Що се хабиш :)

rider777

Дай Боже да се управи хубавата ни Родина, ама няма да е с помощта на топ мафиота на България Боко.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

kkkvd

като пишете 2 милиарда притежание на един човек или фирма, осъзнавате ли за каква сума иде реч?
Такава сума може ли да остане покрита? В чия банка е? Мислите ли, че няма да има всякакви видове разследвания за да се установи това? Сещам се за един Базелски комитет за международен банков надзор, най-малко и там се отчитат банките за да практикуват...

Roshko

Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 27 Август, 2012, 08:15:59
Малко малко, само 15 страници :)
Що се хабиш :)
Цитат на: Уди кълвача - Петък, 06 Април, 2012, 19:42:20
Оффф, покрай теб зех да го намразвам тоя....
Откак спрях да си прая харакири на мозъка с "новини", съм много по-добре...

Дай Боже да не се хабя! От опит върху себе си знам, че хората са доста лесно манипулируеми, а това засяга мен и близките ми пряко! Пример: Около мен всичко реве за някаква "несправедливост". След известно време усещам, че се поддавам и то сериозно. Удрям си няколко мисловни шамара и се оправям. Но има вариант и да не се усетиш... Зависи от интензитета на пропагандата, а в случая е очевидно, че е придобила зверски размери, имайки предвид, в колко поста от тези 15 страници има препратки към медии с ясна за всички репутация. Наистина някои кръгове, по различни причини, нямат интерес нещата в наща мила родина да се оправят. Те именно са организаторите на очевидната зловеща пропаганда, срещу която се опитвам да дам отпор колкото мога.
Ако паметта на хората е кратка, могат да ползват чичо гугъл да си припомнят много, ама много добре цялата история на "демокрацията", да си създадат една хубава подробна хронология на събитията, в каква международна среда са се случили, с какъв мат'рял /викнахме си юпита да напълнят дузина банкови сметки и да ощетят държавата с милярди, след което да изчезнат в нищото/ и лесно да си дадат равносметка.  ;)

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 27 Август, 2012, 13:13:43
... Зависи от интензитета на пропагандата, а в случая е очевидно, че е придобила зверски размери, имайки предвид, в колко поста от тези 15 страници има препратки към медии с ясна за всички репутация. Наистина някои кръгове, по различни причини, нямат интерес нещата в наща мила родина да се оправят. Те именно са организаторите на очевидната зловеща пропаганда, срещу която се опитвам да дам отпор колкото мога.

Мафията и корупцията убиват българския футбол. Това констатира радио Би Би Си в разследване, посветено на най-популярния спорт у нас, озаглавено "Смъртоносната игра на България".

И това ли го причисляваш към пропагандата?

Източник: http://corner.dir.bg/news.php?id=11868259
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 27 Август, 2012, 13:40:08
Мафията и корупцията убиват българския футбол. Това констатира радио Би Би Си в разследване, посветено на най-популярния спорт у нас, озаглавено "Смъртоносната игра на България".

И това ли го причисляваш към пропагандата?

Източник: http://corner.dir.bg/news.php?id=11868259

1. Да!
2. Не му вярвам, щом е художествена измислица на "медия", а не напр. интервю на прокурор или съдия.
3. "Не мисля, че бяхме готови да бъдем приети в ЕС през 2007 година. Дори сега не сме готови, ако вземем предвид бюрокрацията, манталитет и други неща", казва още президентът на Левски". Споделям!
4. Няма данни да е замесен който и да било от сегашното правителство, още повече, че това явление е с мнооооооооого по-дълга давност.
5. Убити са президенти на футболни клубове /мафиоти/ създадени от "бившето" ДС.
6. Още?  ::)

Roshko