• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

driver1

Хахаха, аз пък си мислех, че ти нещо си се разсеял напоследък и пропускаш да разтръбиш поредния компромат.
    Хайде сега едно кратко разсъждение: цитат: "...защото са налице преки доказателства за злоупотреба със служебно положение от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Тези доказателства бяха обявени в национален ефир от бившия негов колега от правителството Мирослав Найденов и ако се докаже, че подслушването е извършено по поръчка на министър Цветанов, той отговаря за извършено престъпление наред с преките извършители на подслушването...". Какви са "преките" доказателства не става ясно. Защото, ако някой твърди нещо, особено, ако знаем, че има основателна причина да си отмъщава, това все още не е доказателство. По_нататък продължава: "ако се докаже...", е, чакай сега! Нали има преки доказателства? Не са ли достатъчни? Не? Е, какви доказателства са тогава? И още "ако се докаже": "... че подслушването е извършено по поръчка на министър Цветанов..." А ако не се докаже? Ко прайми?
   Далече съм от идеята да ставам адвокат на Цветанов, (когото не харесвам), но пък и не се поддавам на предизборната истерия разпалена от БСП на която пригласят всички знайни и незнайни партийки, защото имат интерес от това. Нещо повече - смятам, че не са изстреляли още всичките си патрони, очаквайте продължения.  неистов страх ги тресе пред очертаващата се загуба на изборите. Ако това се случи, безвремието в България ще продължи най-малко до следващите избори през есента, защото ГЕРБ няма да може да състави самостоятелно правителство, но пък на червената пропаганда ще бъде залепен звучен шамар - ще се окаже, че въпреки протестите, въпреки оставката, въпреки всички грешки, падания и ставания, хората са дотолкова наплашени от червената чума, че гласуват "с отвращение" за единствения им сериозен опонент. Но...ще поживеем и ще видим.
   Лично аз дълбоко в себе си вече сякаш предпочитам БСП да е победител! Защото е очевидно, че на този народ има още нужда да му се набиват канчета в главата за да проумее, че комунистите предизвикват национални катастрофи винаги, когато са управлявали. В трудни времена е много удобно да яхнеш популистки левите идеи и да жънеш сред наивниците дивидентите от това. Казах!

driver1

admin

Цветанов е пътник, но явно ти все още не можеш да осъзнаеш това.

http://vid.btv.bg/vod/2013/04/25/83afb8e23e_61115944.mp4

P.S. Знам, че не четеш "Афера", но все пак погледни за какво става дума.

http://afera.bg/razsledvania/42091.html

rolly_s

Б.Борисов е в състояние да пожертва всеки без оглед на заслуги,приятелство,пост,лоялност и т.н.Всеки може да бъде пожертван,само и само да замаже очите на тълпата
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

dimich87

ГЕРБ е партията на мутрите. По време на мандата им фалираха много фирми. Родителите ми сега работят като земеделски производители и последната новост е че се подават авансови данъчни декларации след всяко тримесечие. Продукцията се продава предимно през юли-септемви. Така за това тримесечие ще се наложи да се плати доста солиден данък, може би ще се получи 3-пъти по-голям от колкото реално трябва да се плати за годината. След това щели да го върнат ако се окаже че е по-голям. Чудя се как ще стане това връщане? Така ще си играят половин година с парите ни, а после може и да не си ги видим.

admin

Ето и записите. Очаквам коментарите на феновете му.
https://soundcloud.com/aferabg

driver1

Цитат на: admin - Петък, 26 Април, 2013, 13:42:05
Ето и записите. Очаквам коментарите на феновете му.
https://soundcloud.com/aferabg

A бе кой си ти, че да ти отговаряме като ученици на изпит!? Коментари ще има на 13-ти май.

admin

Цитат на: driver1 - Петък, 26 Април, 2013, 17:40:44
   A бе кой си ти, че да ти отговаряме като ученици на изпит!? Коментари ще има на 13-ти май.

Струваш ми се нервен и напрегнат. Успокой се, твоите любимци са вече на шейната.

rolly_s

Админееее,докат има балъци слепи и глухи ,па и много на брой,тая шейна все ще ни тегли към дъното
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

admin

ivopifeca

admin

Красимир Тодоров

Цитат на: driver1 - Петък, 26 Април, 2013, 02:06:36
   Лично аз дълбоко в себе си вече сякаш предпочитам БСП да е победител! Защото е очевидно, че на този народ има още нужда да му се набиват канчета в главата за да проумее, че комунистите предизвикват национални катастрофи винаги, когато са управлявали. В трудни времена е много удобно да яхнеш популистки левите идеи и да жънеш сред наивниците дивидентите от това. Казах!

Изобщо не можеш да си представиш колко много си прав. И като чета мненията на някои колеги направо си представям как изглеждат дори... Като съседа ми на село, дърт пенсионер, който вика че всички са едни и същи, но ще си гласува за БСП, щото тая партия го е създала, простроила му къща, дала му работа... а аз го слушам и кожата ми настръхва, как може човек да е толко глупав, как може толко глупави хора да са толкоз наблизо и много около мен. В това число и най-близките ми, уви. Най-малкото БСП (столетницата?!) е тази млада мафиотска сбирка от бивши комсомолци, унищожили стария партиен елит на БКП в желанието си по-скоро и по-бързо да поемат власта, силно повлияни от новия руски партиен модел в лицето на Горбачов, убиеца на комунизма и таткото на съвременните олигарси.
И как може една партия да те създаде... и да ти построи къща и да е*& жена ти, и да ти храни децата... егаси партията

И лош да е Борисов, трижди по-лоши са тия за които гласувате като зомбирани...

БСП форевър синдрома ще умре впрочем, има няма 20 години... дупе да ни е яко...

driver1

Изборите отминаха и вече мога да коментирам резултата. Удовлетворен съм. Станишев за пореден път е в нокдаун. Не се знае дали това няма да му е и партиен нокаут. Но това са техни, вътрешни работи.
    ГЕРБ няма да управлява. И по-добре! В тези тежки времена на криза и рецесия е по-удобно да си в опозиция. Вижте какво става в Португалия, Испания, а вече и ВЪВ Франция! Какво остава за малка и обрулена България. Моята прогноза не е добра - предстои време на безвремие, нестабилно и безпринципно правителство, непредвидим и неефективно работещ Парламент. Ако коалицията БСП-ДПС-АТАКА, която те ще нарекат програмно или експертно правителство не се разпадне още в началото, то предстоят ни месеци, максимум година до нови избори. А дотогава? Дотогава мътилка и парламентарни боричкания. А в мътна вода риба най-добре се лови. Ако има оживяла риба все още...
    Оттук нататък, започвам да се наслаждавам на политическия маскарад, особено на мимикрията на АТАКА. Чакам тяхната национализация, чакам заплатите им по 1000лв. и пенсиите по 500. Чакам и други неща...Впрочем, вече има признаци за: "Тате ще ми купи колело, ама...друг път!"
    А от всички тези тук, които плюехте Бойко Борисов, очаквам да започвате да хвалите "мерките" на новата власт. Нали това желаехте? Или, ако не го желаехте, знаехте, че ако Борисов падне тия вълци му дишат във врата и ще са следващите. Или, ако не го и знаехте, и аз ви го казах и ви го написах тук. Да са ви честити сега! Казах!

admin

admin