• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камион в къща в Карнобат

Започната от Rammbon, Събота, 18 Февруари, 2012, 15:09:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 18 Февруари, 2012, 21:48:36

За камиона двете дървета и стълба  не са пречка.
Тва си е голата истина,ко че подпрат тез дръвета и стълб,тамън нищо.

Бриги Магнито

stanche

Цитат на: loshdancho - Събота, 18 Февруари, 2012, 21:48:36
Шик кар не претоварваха ,поне докато работехме на едни кариери,а това беше отдавна.
За камиона двете дървета и стълба  не са пречка.

:))) Възможно е, но от както са към Формула 2, ти давам гаранция че претоварват. Точно тяхна гондола беше с 36т сол за Враца :)))
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

stanche

Не карам бързо - летя бавно :) !!!

R560

Да тази Scania е на Формула 2 не на ШИК КАР ! Лятото купиха от тея Scanii и не само те имат
от тях и във Варна има !

SEMPER

Цитат на: Красимир Иванов - Събота, 18 Февруари, 2012, 20:10:45
Не е там.
Инцидента е станал на една улица, която е успоредна на тази за която ти говориш.
По тази улица минава пътя когато слезаш от магистралата към града(говоря да влезеш в града).
Ето виж
Инцидентът е станал точно на кръстовището на Екзарх Антим | и Гоце Делчев.

Мерси, сега чак се ориентирах.
От едно известно време не съм се задържал за дълго в БГ, и си мислех че изхода от магистралата е организиран единствено в западния край на града. А то излиза, че трафика се вкарва в града от всякакви посоки.

Похвално, че се опитват да отхвърлят километри магистрали, обаче за сметка на бързината май не обръщат никакво внимание на пътните възли и ги оставят за напред в времето.

Поне по най елементарната логика за мен в тази си част магистралата трябва да има само един изход с детелина, която да прави връзка с пътя за Шумен и през тази част да се влиза/излиза в Карнобат

Между другото, имам спомен че от другата страна където свършва магистралата - при Стара Загора също беше направено някакво безумие ....

Просто ако нещата се правят с някаква мисъл такива инциденти няма да има как да се случват. Каква е ползата от магистрала, която вкарва камиони в градския трафик, респективно и в къщите на хората.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

ИванТ

От миналата година (2011) автомагистрала "Тракия" при град Стара Загора завършва с пътен възел "четирилистна детелина". А иначе още преди няколко години беше направен обход на град Карнобат и след завършването на автомагистрала "Тракия", Лот 4, ще бъде обособен пътен възел "непълна детелина".
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!