• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

loshdancho

Хахаха . Това прави склерозата, да не забравиш къде ги качваш само.
Та да ги дириш после в хладилника.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

DeDo Vi

Цитат на: loshdancho - Петък, 11 Май, 2012, 22:00:43
Хахаха . Това прави склерозата, да не забравиш къде ги качваш само.
Та да ги дириш после в хладилника.
Днес снимах докато разтоварвах във Орджиникидзе (Крим), и сега ги качвам у Тубе-то.
А па ти не се обаждай защото, че ти доведем некоя Укараинска девочка.

DeDo Vi

Slav_305

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 11 Май, 2012, 21:58:07
Абе, верно му лопа етежерката. Обаче, че земем едно дърво па че ви млатим сичките наред и най вече Райдеро777. Не за друго ама и мене ме запалихте на дърти години клипове да снимам и да качвам у Тубата. Да се праим и аз на шебек.
Ееееее, Дедко, не така грубо, с рогата напред.  :)
К'во лошо има да снимаш и да качваш? Малко разнообразява монотонността на карането. :)
Освен ако некоя девочка не ти "разнообразява" карането?  ;)

ПП:. Май много оцапахме пейзажа и требе некой да мине с метлата и да замете спама към "празни приказки".  ::) Барем спокойно да се обсъжда колегата с малката Сканиа.  ;D
Play Golf, don't drive it!

DeDo Vi

Цитат на: Slav_305 - Петък, 11 Май, 2012, 22:10:13
Ееееее, Дедко, не така грубо, с рогата напред.  :)
К'во лошо има да снимаш и да качваш? Малко разнообразява монотонността на карането. :)
Освен ако некоя девочка не ти "разнообразява" карането?  ;)

ПП:. Май много оцапахме пейзажа и требе некой да мине с метлата и да замете спама към "празни приказки".  ::) Барем спокойно да се обсъжда колегата с малката Сканиа.  ;D
Е чек де, имай търпение, в момента ги качвам девочките, пресни са днеска ги снимах.

DeDo Vi

Ето ви първия клип от КРИМ. Като се прибера ще кача и другите, че Нет-а тука е ужасен направо.

rider777

Не е ядрена физика  ;) Камерата ми е у ръката Дедо,,,не ми е на тиквата,,,мнооо народ са ме питали дали не е на тиквата ама не е ,,,,, мнооо готино у Крим,,,снимай повечко,,, като свикнеш да снимаш ше скиваш как по-бързо тече времето,,,слушам те, че и ти нещо тегаво дишаш, сигурно пушиш яко като мен,,,,,,,, като започнеш със сериозните снимки по час и кусур ще се усетиш, че докато снимаш не се сещаш за цигарата  ;)    А сега видях клиповете на тоя пич,,,,,,,,,,,,,, изкефиха ме перденцата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Събота, 12 Май, 2012, 00:40:53
Не е ядрена физика  ;) Камерата ми е у ръката Дедо,,,не ми е на тиквата,,,мнооо народ са ме питали дали не е на тиквата ама не е ,,,,, мнооо готино у Крим,,,снимай повечко,,, като свикнеш да снимаш ше скиваш как по-бързо тече времето,,,слушам те, че и ти нещо тегаво дишаш, сигурно пушиш яко като мен,,,,,,,, като започнеш със сериозните снимки по час и кусур ще се усетиш, че докато снимаш не се сещаш за цигарата  ;)    А сега видях клиповете на тоя пич,,,,,,,,,,,,,, изкефиха ме перденцата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Баце, пусти цигари. Нема да има по-щастлив човек на земята от мен ако ги откажа.
Ето още един клип, като се прибера ще ги кача и другите тука НЕТ-а е кошмарен.
Е от този клип май става ясно, че съм много по-изперкал от теб.

admin

Дедо, руския ти е като втори роден език. Молодец!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Joro

Евала за хубавите клипчета Дедо супер са :)

DeDo Vi

R560

Joro

:( Божееее  тва момче    маняк  тц тц  ;D ;D ;D

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

rider777

Дедо,,,, сите сме изперкали брат,,,,,, а за цигарите ше скиваш, че като почнеш да снимаш по час и нема се сещаш за цигара,,,а требе като мен да почнеш да си ги правиш,,,тогава пушиш още по-малко  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

milenj

Дедо защо си викаш "дедо Ви" ти си много млад за дядо?Като слушам говора ти си по голям 5-6 години от мен не така рано ти е още.Аз съм на 36.

milenj