• Welcome to Форум на българските шофьори.

Някой помни ли това

Започната от stoan, Вторник, 08 Май, 2012, 21:09:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stoan

stoan

Slav_305

Помним го. Помним и, че на всяка банкнота пишеше, че е обезпечена със злато. А сега не пише такива неща, което значи, че сегашните пари немат никаква стойност.  ;D ;D ;D
Play Golf, don't drive it!

Slav_305

Play Golf, don't drive it!

bad_kras

А тези .... лева ,  малиии къв купон ставашееее..... ;D ;D ;D

Причина за редакция - коригиран отговор!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Jack77

Аз още си имам такива в нас  ;D

Rammbon

Билетчето за градският автобус беше 6 ст, боза 250мл- 8 ст, баничка със истинско сирене 26 ст, кифла или милинка по 14 ст, лимонада 250мл 8 ст, паста в сладкарница 25 ст,  а дънерчетата и Мон Блан паста  бяха по 40 ст, бял хляб 26 ст, Добруджа по 18 ст , бурканче 400гр кисело мляко 26ст, Минималната работна заплата 120лв. Пари досатъчни за живот поне 1 месец. За 1 лев си купувах закуска и си плащах обяда в стола на училището . Само за 1 хартиен лев ! С 2 лв в джоба, събота се чуствах богат :)

stoan

admin

"Байкалче" за 10 стотинки и шоколад "Фин млечен" за 65.... Имаше и "Кума Лиса", но не помня колко струваха. А нафтата за отопление струваше 13 стотинки литъра и имахме в нас към тон някъде.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

Цитат на: stoan - Вторник, 08 Май, 2012, 23:01:24
Какви времена бяха......

Че и доста безплатни екстри имаше - кой каквото работи, и де що работеха познатите му и приятелите му можеше да се влачи всичко без пари.

Един познат караше цистерна , и ми се оплакваше - майка ми ме кара да и напълня поне един варел нафта, да има за печката.  
Ама аз тоя бензин де ще го слагам - в мазата има място само за шест варела.  ;D ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

stoan

Но тях все още ги има за съжаление.

ИванТ

Преди 1999 годинa (деноминaция нa бългaрския лев), тестените зaкуски струвaхa по 250 левa, вaфлите "Свежест" по 180 левa, a aвтомобил Ford Sierra се котирaше нa 12770 дойче мaрки.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Не знам кое колко струваше,но повним ,че Гошко Димитров имаш ли у джеба сите кръчми дет влезеш ,не можеш да излезеш ,са с 10 кинти цокаш три бири и музиката да свири.

Тия от снимката яко баровци бре май съм ги меркал из Бостън селенджър.

Бриги Магнито