• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хоби

Започната от к100, Петък, 18 Март, 2011, 15:42:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

velizar

Мишките ги гощавам по следния начин . Разсипвам в чинийки брашно поръсено с гипс, използвам лъжица, за да не усетят чужди миризми.  Слагам им и вода да си утоляват жаждата и след седмица събирам лова  :) Но това не ми е хобито .
Хобито ми е да помагам на  добри хората без да ми заплащат.

velizar

bizzart

Извън работа се занимавам с спортни коли покарвам си екстремно

bizzart

MagnuM

Да попитам, има ли някой фен на OFF ROAD?
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

zhzhivko

Нека да споделим свойте хобита. 

Моето хоби  са Гълъбите, малко трудно се съчетава с професията на международен шофьор, но с семейна помощ се справям...
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Бриги Магнито

ИванТ

За да не се получава дублиране на теми, ще Ви помоля да продължите в тази тема в раздел "Споделено".
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

zhzhivko

Цитат на: ИванТ - Четвъртък, 15 Март, 2012, 20:35:06
За да не се получава дублиране на теми, ще Ви помоля да продължите в тази тема в раздел "Споделено".

Извинявам се за дублираната тема ....Но търсих текава тема ,но явно не съм търсил достатъчно , и за това нека  админа закрие моята тема или некои друг защото аз незнам как става.....И пак се извинявам
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

ИванТ

Няма проблем, все пак всички сме колеги, няма необходимост от извинения и ще се радвам да споделите публикация в основната тема.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Слави TGA

О да само,че мотокрос

scaniavolvo

Моето хоби пък е да гледам мачове. :)

driver1

Цитат на: scaniavolvo - Четвъртък, 15 Март, 2012, 21:07:19
Моето хоби пък е да гледам мачове. :)

В тази връзка тази вечер можеш да поздравиш баския отбор от Билбао, който натри носа на надутия пуяк сър Алекс. :)

scaniavolvo

В момента ги гледам и им се радвам много ;D

Slav_305

Цитат на: velizar - Четвъртък, 01 Декември, 2011, 15:01:51
Мишките ги гощавам по следния начин . Разсипвам в чинийки брашно поръсено с гипс, използвам лъжица, за да не усетят чужди миризми.  Слагам им и вода да си утоляват жаждата и след седмица събирам лова  :) Но това не ми е хобито .
Хобито ми е да помагам на  добри хората без да ми заплащат.
Това срещу мишките помага, ама срещу паткани и плъхове не става. Мой приятел има шроблеми с плъховете в цеха си, пробвал го е и не станало. Само сачми помагат.  ;D
А по темата: Моето хоби е фотографията, ама сега, както съм без работа, време дал Господ, ама желанието нещо ме е напуснало. Имам чувство, че съм изпаднал в депресия.  :D :D :D
Play Golf, don't drive it!

Rammbon

Хобито ми е шофирането. Без значение какво ще се кара, само да е минимум с 4 колела  и да се движи по земята. Ако е 4х4 най-добре и заровен в калта.
... и всяка локва по пътя е моя :)

SEMPER

С 2 колела тръпката е с пъти по голяма, ама от известно време ми сработи инстинкта за самосъхранение,  и намалих драстично кубиците.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната