• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хоби

Започната от к100, Петък, 18 Март, 2011, 15:42:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

к100

Не може само работа..

Със сигурност има нещо което да ни прави удоволствие в почивките..

АЗ съм и ловец и рибар и .......забравих го трето. ;D
ЗА рибата много , много време не ми оства ,обаче за лова съм много редовен...
Надявам тук всеки да намери съмишленици извън професионалните си интереси...
Разни хора ,разни интереси..... :P
А пък знаели човек,освен бурми и шурупи какво още му се върти в главата ...

к100

antoniyu

Аз се занимавам с излесдвания и проучвания за произхода на човечеството.Пиша книга за Тибет,изследвам старите Български руни и старите светилища,а когато имам време и муза пиша стихове.   
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Моето хоби са компютрите. Не искам да прозвучи като самохвалство, но имам доста задълбочени познания и мога да помогна с това на останалите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

penzata

K100 И аз съм ловец,но не и рибар :D за риба ходя само на нощен риболов и съм най-деен в приготвянето на скарата  ;D ;D ;D .Виж за лова съм редовен.
Не парите правят мъж, а мъжът прави пари.

к100

:D за риба ходя само на нощен риболов и съм най-деен в приготвянето на скарата  ;D ;D ;D

Точно това моментално те прави  най-важния в риболова... ;D

к100

Цитат на: antoniyu - Петък, 18 Март, 2011, 22:40:42
Аз се занимавам с излесдвания и проучвания за произхода на човечеството.Пиша книга за Тибет,изследвам старите Български руни и старите светилища,а когато имам време и муза пиша стихове.   

Браво.........широко скроен човек си.

Пожелавам ти успех във всички начинания..

BoBy_BoY

Хубава тема,браво! И мене ме влече лова, но последните години го зяпам само през компа. Даже съм забравил и ,духалото" каква марка е! За риба ходим само да къпем червея- кога се опне суфрта и палне огънчето, даже забравям и за какво съм дошъл! :D
   с тази работа забравих какво е морски, речен или езерн риболов :-[! Ама за Коледа кога се приберем у БГ съм у гората :)!

antoniyu

Цитат на: к100 - Събота, 19 Март, 2011, 20:21:13
Цитат на: antoniyu - Петък, 18 Март, 2011, 22:40:42

Благодаря ти колега

Браво.........широко скроен човек си.

Пожелавам ти успех във всички начинания..
цигарените кутии?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

От скоро започнах да се занимавам с жички  ;) за сега с променлив успех

LZ2STA

Аз в свободното си време се занимавам със ретро автомобили,а от 2-3 години и радиолюбителство

admin

Разкажи малко повече за тези ретро-автомобили.

LZ2STA

това е моя ретрто автомобил произведен 1969 година,наша собственост от 1975
http://fmantena.snimka.bg/automobiles/volga-gaz-21.443234

admin

Браво! Перфектна е Волгата. И аз имам голямо желание да се занимавам с такива неща, но е скъпо удоволствие.

BoBy_BoY

Цитат на: LZ2STA - Неделя, 20 Март, 2011, 12:25:05
Малиии, пич, на това като му турим една тапицериика ала-далматин или нещо като зебра, и друго става само да е бяло и черно. Тогава Пайнерките, че тичкат подир мене, верно! Малко и никел-тунинг, малиииии.......

Trucker_Boy

Цитат на: boby_yor - Понеделник, 25 Април, 2011, 19:28:50
Цитат на: LZ2STA - Неделя, 20 Март, 2011, 12:25:05
Малиии, пич, на това като му турим една тапицериика ала-далматин или нещо като зебра, и друго става само да е бяло и черно. Тогава Пайнерките, че тичкат подир мене, верно! Малко и никел-тунинг, малиииии.......

Надявам се колегата LZ лятото да пусне нови снимки на Волгата и да хареса на всички ретро маниаци в форума  ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори