• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

abator

След покупката на луксозен джип , блондинката влязла в джипа и я налегнало едновременно гняв и ненадейно след това тъга............педалите 3 ,а краката 2

abator

caterpillar

Чапай и Петка решили да изнасят незаконо катерици през границата. Каде да ги скрият в гащите си.
Проверили ги на границата и ги пуснали, започнали да се отдалечават когато Чапай извикал митничарите ги задържали след щателна проверка.
В ареста Петка пита Чапай:
- Чапай, защо извика бе, минахме границата, не можа ли да изтърпиш още малко?
- Ми едната катерица помисли дупката на газа ми за хралупа, влиза, излиза, влиза, излиза, влиза излиза - издържах. После помисли ташаците ми за орехи и се почна, рапа ги, гриза ги, рапа ги, гриза ги, рапа ги, гриза ги и това изтърпях. Но като реши да вкарва орехите в хралупата е това не можах да издържа!!!
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

admin

Какво се прави при появата на такъв знак като на първата снимка? Ами при втория случай накъде трябва да се придвижим? :D :D :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bojo

На пьрвата снимка се забелязва указателна стрелка в бялото поле на знака,а при втория случай, както изглежда зависи от метеорологичните условия или казано по друг начин при снеговалеж-кой на къде свари ???
Божо

kron

Нормалните неща в нашата държава.В родната пътна джунгла всеки кара на където си реши без да гледа табелите ;D ;D  ;D

lefterow

Колко си тъп Саше! ;D

R560

loshdancho

Хехехех Е това беше добре.... Разсмя ме много. Браво!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

R560

kanonir

Тази на "Ивеко" - иска да се вози меко!!!!
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

Люси

А ме светнете тоя как го е прекинал така?

grants

Цитат на: levskarq2 - Четвъртък, 13 Декември, 2012, 22:11:40
:D

И моето е малко високо няма нищо против, и него да премери. ;D ;D
Не всичко е пари,но всичко е с пари

lefterow

А така ми се пуши!А тия в парламента ми бъркат бизнеса.. :'(

unufrii

Девоjка го носи момакот дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробаат 69.
- 69? Коj курец е тоа? – прашува момчето.
Девоjката сваќа дека новото момче не е толку искусно во сексот па му вика:
- Jас ќе jа ставам моjата глава помегу твоите нозе , а ти ставиjа твоjата глава помегу моите, важи?
Сеуште незнаеjќи за што се работи, збунет, момакот се согласува на тоа, само да не го расипе моментот.
Тамам се наместиле, девоjката несакаjќи откачува еден гласен прдеж.
Дечкото се гази од смеенье, се трга на страна и пробува да растумачи што уствари се случило...
Девоjката засрамена му вика на дечкото да и прости и да пробаат уште еднаш... Така пак се наместиле...
Девоjката пак испушта еден jак прдеж.
Дечкото целиот исплашен и зачуден, станува од креватот, ги зема алиштата и почнува да се облекува.
- Што е? Зошто си одиш? – го прашала девоjката
- Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останам за другите 67!

unufrii