• Welcome to Форум на българските шофьори.

Русия

Започната от driver1, Вторник, 03 Март, 2015, 20:45:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Красимир Тодоров

Междудругото е прав, за разсипаното ни Черноморие, вина Русия няма. Виновни сме си ние. Който и да е автора на тия 5-6 реда, за мен е абсолютно прав.
Сега дали Турция точно не са знаели какво е туризъм, не ми се влиза в полемики.
И Ники, да... новите руски подводници са сигурно хубави. Аз коментирах единственото това, което се вижда от филма. Дали е било преди 20 години незнам. Нямаше времеви маркери за да преценя. Но ако пуснеш едно ютуб търсене за катастрофи, ще видиш че почти всички клипчета с катастрофи идват от там. Останалите са от Китай. Факт! Каква е причината - манталитет ли, инфраструктура ли, закони или автопарк... незнам. Пусни си и сборки с произшествия на трудовото място, също само в Русия и нито едно от Германия, ако трябва да има контрапункт.
Вижал съм руснак с мотокар, да вдига друг руснак с мотокар, който пък вдига палет, за да може втория мотокар да се движи вътре в ремаркето... за палетна количка не са и чули братче!

Красимир Тодоров

J_L

Цитат на: morskia86 - Сряда, 01 Април, 2015, 14:07:24
Краси остави, някои хора за всичко са разбирачи и знаят всички конспирации.
Не от всичко, но от кораби и военна техника съм разбирач. Със сигурност по-голям от някой си Морски роден 86-та.
Що се отнася до хистори чанел и връзката му с Пентагона.....има една книга на Том Кланси "Войници в сянка" където е описан бойния път на Генерал Карл Стингър, та там има отделна глава за медиите и обвързаноста им с пропагандата. Не мисля че сега ще обявите и тях за Руски шпиони.

[/quote]
Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Април, 2015, 14:41:29

И Ники, да... новите руски подводници са сигурно хубави. Аз коментирах единственото това, което се вижда от филма. Дали е било преди 20 години незнам. Нямаше времеви маркери за да преценя.
Тайфун е на 30 години. Питам се защо Хистори трябва да подвежда зрителите си, а не да им пусне филмчето което аз пуснах за новите Руски подводници. За масовия зрител(включая и теб Краси) това е истината...каквото вижда по телето, да да ама не.....Истината е съвсем различна
Ето ти се впечатляваш че капитана се бил развел. Ами напълно нормално е, не всички жени издържат да нямат мъж до себеси за минимум 6 месеца и след 20 дни в къщи от които минимум 3 денонощия дежурен пак да го няма за 6 месеца.....Мисля че разводите са около 80-85% от л.с. при моряците
[/quote]
Цитат на: ИванТ - Сряда, 01 Април, 2015, 12:24:42
В България няма наложени никакви специални ограничения върху руските туристи, а Вие защо се опитвате да разпространявате такава дезинформация, е пълна загадка. Никой в нашата страна не е забранил да идват руски граждани с цел туризъм и почивка. На правителствено ниво се индикира дори възможност за намаляване на административната тежест при издаването на визи за жители на Русия и Украйна, с което въпросните туристи получват специални привилегии, а не ограничения.

Това не е вярно, а просто лицемерие на управляващите ни.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

J_L

When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

zufahrer

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Април, 2015, 14:41:29
Междудругото е прав, за разсипаното ни Черноморие, вина Русия няма. Виновни сме си ние. Който и да е автора на тия 5-6 реда, за мен е абсолютно прав.
Сега дали Турция точно не са знаели какво е туризъм, не ми се влиза в полемики.
И Ники, да... новите руски подводници са сигурно хубави. Аз коментирах единственото това, което се вижда от филма. Дали е било преди 20 години незнам. Нямаше времеви маркери за да преценя. Но ако пуснеш едно ютуб търсене за катастрофи, ще видиш че почти всички клипчета с катастрофи идват от там. Останалите са от Китай. Факт! Каква е причината - манталитет ли, инфраструктура ли, закони или автопарк... незнам. Пусни си и сборки с произшествия на трудовото място, също само в Русия и нито едно от Германия, ако трябва да има контрапункт.
Вижал съм руснак с мотокар, да вдига друг руснак с мотокар, който пък вдига палет, за да може втория мотокар да се движи вътре в ремаркето... за палетна количка не са и чули братче!

Гледам по ORF предаване за ежедневието на виенските полицаи. По едно време получават сигнал за евентуална кражба на кола. Отиват на адреса и там заварват микробус с руска регистрация. Като отвориха буса и кво да видиш вътре, - нова кола натоварена на ребро. Руснаците извадиха документи, кражба нямаше, законно закупена си е колата, но полицаите гледаха като гръмнати и се чудеха как може на някой да му хрумне подобна идея и как може да се изпълни. :o

Красимир Тодоров

Не си ме разбрал, естествено че не се впечатлявам, че капитана е разведен. Впечатлен съм от това, че е капитан на най-голямата подводница в света, способна да заличи живота на Земята, а материално обезпечение - никакво. Направи ми впечатление басейнчето в което се къпеха, как нямаше плочки, изпопадали... Но на никой не му прави впечатление. Не е нормално някак си, еб*§м ти социализъм всички да сме еднакви.

admin

Във втората половина на статията можете да прочетете за руските подводници от Клас 955 Борей.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/01/01/novata-voina-na-sasht-e-totalna-voina-sreshtu-rusiia-http-ww.1327167
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

morskia86

И какво като имат тази внушителна военна техника като живеят мизерно.Дива работа.

admin

Цитат на: morskia86 - Сряда, 01 Април, 2015, 20:02:48
И какво като имат тази внушителна военна техника като живеят мизерно.Дива работа.

Кои живеят мизерно?

morskia86

Еми иди до Русия , но не в големите градове и сам ще видиш.

admin

Цитат на: morskia86 - Сряда, 01 Април, 2015, 20:12:41
Еми иди до Русия , но не в големите градове и сам ще видиш.

Виж, наистина не разбирам защо цял свят се тревожи за неща, които касаят само и единствено Русия и нейните жители. Всеки народ сам избира начинът, по който да живее. Освен това мярката за "мизерно" е много относителна. За един е мизерно, ако няма черен хайвер на трапезата. За друг пък радостта в живота изобщо не идва от материална задоволеност. Например имаш ли представа, че близо една четвърт от жителите на Русия никога не са имали банкова карта или банкова сметка? Въобще не го намирам за старомодно, дори напротив, бих се радвал, ако в живота ми не се налагаше да си имам работа с банки.

morskia86

Това е така всеки сам избира за себе си.Но тогава какво и е великото на една държава ,ако само гледа военната техника, а не народа ???

ivopifeca

Цитат на: morskia86 - Сряда, 01 Април, 2015, 20:41:21
Това е така всеки сам избира за себе си.Но тогава какво и е великото на една държава ,ако само гледа военната техника, а не народа ???
Незнам до каква степен не гледа Русия за народа си,но знам че руснаците са народ,който държи на себе си.

morskia86

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 01 Април, 2015, 20:58:21
Незнам до каква степен не гледа Русия за народа си,но знам че руснаците са народ,който държи на себе си.
И най-много държат на водката.

ivopifeca

Държат на водката да,но държат и на сънародниците си,винаги ще си помогнат и подкрепят,дали са като нас ???

morskia86

Не съм казал, че ние сме добре.Даже сме по-зле,че в България има много ,които гледат другия да е зле.

J_L

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Април, 2015, 19:45:06
Не си ме разбрал, естествено че не се впечатлявам, че капитана е разведен. Впечатлен съм от това, че е капитан на най-голямата подводница в света, способна да заличи живота на Земята, а материално обезпечение - никакво. Направи ми впечатление басейнчето в което се къпеха, как нямаше плочки, изпопадали... Но на никой не му прави впечатление. Не е нормално някак си, еб*§м ти социализъм всички да сме еднакви.

Краси, пак говориш за други(стари...Елциновски)времена. Ето ти един настоящ сайт за военни квартири .
http://www.rg.ru/sujet/760/

Ревизирай си мнението.
И още нещо. Социализмът е много по-проявяващ се в Европа и отчасти в САЩ(новта здравна реформа) отколкото в Русия. ЕС си е исторически социалистическа, със соц планова икономика, търтеи бюрократи и всички недорасляци на социализЪма.Но, това се не вижда от плакатите...Санкции за Русия.........Не мисля че социализма има бъдеще, проблема е какъв ще е срива му,,,,,ама нейсе ще поживеем ще видим

J_L