• Welcome to Форум на българските шофьори.

Русия

Започната от driver1, Вторник, 03 Март, 2015, 20:45:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Красимир Тодоров

С това приятно четене сега как да го разбираме? Че сме изостанали с информацията и е нужно да се просветим? Или че нямаш с кой да споделиш вижданията ти?
Вие с J_L нужда от изява ли имате? Или нужда от съпричастност.
Не разбирате ли, че останахте 2-3-ма да си доказвате колко е зле да сме ориентирани към европейските ценности, и колко сме загубили от това, че даваме гръб на матушка?

Абе вие се сцепихте да ни доказвате военна мощ и икономически просперитет на тая държава, а в крайна сметка никой не отива да емигрира натам? Е нали е много добре?

Жалки напъни...
Аз в контра какво трябва да направя, да ви пращам линкове да четете? Е, не ми е тва стила на водене на спор.

Красимир Тодоров

admin

J_L

Краси за кои Европейски ценности говориш? Педофилията, педерастията и браковете помежду им,простотията наречена търпимост, плановата икономика или бюрократичния апарат? Коя по-точно ценност визираш? Ама моля те глдеай поне и прочитай това което се пуска а не да отричаш и да говориш наизуст със заучени фрази, че вече не мога ви различавам. Повтаряте едно и също зазубрено изречение като латерни.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

admin

В следващото видео можете да проследите разговор за един от приятелите на Владимир Путин.

Красимир Тодоров

Цитат на: J_L - Вторник, 19 Май, 2015, 21:01:06
Краси за кои Европейски ценности говориш? Педофилията, педерастията и браковете помежду им,простотията наречена търпимост, плановата икономика или бюрократичния апарат?
Аз говоря за ценности, за тебе ако педерастията е ценност, почваш да ме притесняваш.
Или мислиш, че като извърташ нещата както на тебе са ти удобни някакси ме убеждаваш? Може би ти е време да разбереш какво е ценност, а не като предишния да ползва термини които явно и той и ти не разбирате. Ценност, Николай... тия дето ми ги изброи са пошлости.
Но ти сигурно имаш по-добри примери за ценности, не случайно си дошъл да работиш тук, пък и преди си бил и все насам те е влекло, я Англия, я Германия.. Как па не те повлече един път към Русия?

А па ако си рекъл да ме убеждаваш, че в Русия нема педали, педофили...
А, още нещо- ПЛАНОВА ИКОНОМИКА... виж да се ориентираш малко повече за този икономически феномен, да ти се изясни къде имаше планова икономика и къде ПАЗАРНА!

Ей, аман от чели - недочели! Планова икономика, принадена стойност... какви сериозни термини още знаете, че ми любопитно?
Ти Ники, да беше шофьор, да кажа... айде простено му е, може да не е е чел човека, некъв като мене прост такъв... Ма ти учен човек, не драйвър някакъв си... голем такъв го вадиш.. па мек по средата :)

Админчо, незнам има ли чалъм да смениш автора на темата.. некакси не отива да е на колегата с бана, дето не бива да му споменавам името, че подскачате като ощипани ученички тука един-двама...
Така и така си решил да го забраниш от тоя форум (макар, пак повтарям причината да касае само тебе). Та в името на коректността.. или изтрии тая тема или моля те, смени и автора, щото автора си единствено и само ти или Минко, темата се извади от контекста на една друга тема, за да обслужва вашите интереси, и да бълва осанна за Русия, като че от там ви дават заплатите...
Извинявайте, не ми се обиждайте, ама се държите точно като ония в дир.бг: четене на заглавието само, хейт, омраза и никакво лично мнение

admin

Добре, Красимире. Ще направя нова тема "Русия", и като неин автор ще присъединя тези публикации към вече моята тема, за да се успокоиш, че твоят човек няма нищо общо с каквато и да е тема за Русия.

J_L

Добре Краси, вече ще внимавам и ще слагам в кавички термина "Европейски ценности"
Аз съм прост драйвър и ми е добре така! Какво съм бил не е от значение и не смятам че парадирам със това какво съм бил. Ти също не би трябвало по призумция с английска гимназия да си като мен прост драйвър, ама си. Поне на мен така ми се струва, или греша?
Що се отнася до икономиката в ЕС, дай ми три същностни разлики м/у нея и плановата както я знаеш от преди демокрацията. Все пак би трябвало да си учил Икономика на Народнито стопанство.
Напомняш ми един мой съученик, който също като теб е вманиачен на тема колко мрази Русия. Та на фейсбука бях публикувал моята военна клетва, такава каквато аз използвах да се закълна(всяка клетва е лична затова използвам АЗ)..........та той ме обвини че съм се клел на Русия, забравяйки че той положи неговата същия ден и двамата плюс още 123 човека от ротата ни целунахме Българското Национално знаме на Народна Република България..........ама то простотията по хората......
Що се отнася до това дали съм бил в Русия. Бях във нея когато бе съставна част от СССР, но също така бях и в Грузинска ССР. Чечено-Ингушетска ССР, Арменска ССР и от всичко най-впечатлен бях от Ленинград и белите нощи. А виж в Украйна бях по време на демокрацията, когато още нямаше и 10 години самота......ама какво ли те интересува че да ти разказвам, все едно не би разбрал, че то в теб освен омраза има ли?И то толкова че го приемаш и лично, хайде не ставай смешен, бъди политик.........изслушвай и не показвай слабост с явна агресия. Агресията е винаги плод на страха, а не виждам теб от какво да те е страх в случая.
В Русия има педали и педофили, но не се рекламират и не им прокарват специални закони, а камо ли да имат представители в Думата. Това обаче не може да се каже за Франция,Холандия,Германия и Англия водещите страни в ЕС.

А и да не забравя относно големината и агрегатното състояние. Ти знаеш че е такъв: от опит,предполагаш или ЕШК?
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

Красимир Тодоров

Не, предавам се! Прави сте.

..и все пак тя се върти. Галилей

ИванТ

Цитат на: J_L - Сряда, 20 Май, 2015, 00:44:11В Русия има педали и педофили, но не се рекламират и не им прокарват специални закони, а камо ли да имат представители в Думата. Това обаче не може да се каже за Франция,Холандия,Германия и Англия водещите страни в ЕС.
Всъщност вторият човек в Русия (Рамзан Кадиров) и актуален лидер на Чечения напълно подкрепя многоженството и педофилията. Това е отразената новина, подкрепена и с видеоклип. Това нещо се случва в Русия и на територията на Европа! И докато основната тема в руските медии и проруските медии в България са правата на хомосексуалните, всъщност истинската содомия и извращения се формират и простират именно в самата федерация.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Всъщност Кадиров е доста далеч от "втория" човек в Русия. Много пресилено използваш думата "педофилия". Иначе видяното в клипа ми се струва абсолютна мутренска сватба. "Булката" или е много стеснителна, или просто не знае къде се намира.

naum4o

Цитат на: ИванТ - Сряда, 20 Май, 2015, 17:24:26
Всъщност вторият човек в Русия (Рамзан Кадиров) и актуален лидер на Чечения напълно подкрепя многоженството и педофилията. Това е отразената новина, подкрепена и с видеоклип. Това нещо се случва в Русия и на територията на Европа! И докато основната тема в руските медии и проруските медии в България са правата на хомосексуалните, всъщност истинската содомия и извращения се формират и простират именно в самата федерация.
Извращенията се формиратт в руската федерация и бавно пропълзяват в западното мислене и начин на живот. И се простират именно в Русия, а конкретно западът докрай и пламенно поддържа изконните християнски ценности, като морал, етика, семейство, моногамия, уважение към църквата и пр., правилно ли те разбрах?
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

admin

Струва ми се, че Русия е все още много далеч от подобни извращения. Ще бъде в разрез с правилата на форума да поставя материали от www.youtube.com, показващи покварата в западните държави. Някакъв коментар за еднополовите бракове?

Красимир Тодоров

И в Русия има педали, само че там ги бият..
И всички които СМЕ шофьори, знаем много добре коя е професията "рускиня".
Най-опасната мафия в Англия е руската мафия. Ако ти требва да изнудиш, пребиеш или утрепеш некой в Лондон, не търсиш англичани. Или ще е някой арабски мангал или братушка...Все източни "ценности"...
А, нещо да коментираш Админче, умишлено не питам J_L, той не е дорасъл за тия работи:
"РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и ПГ на БДЦ подписаха декларация да не използват умишлено платени коментатори (тролове). АБВ и ДПС се възмутиха, че не са ги поканили." - новина от мрежата и пресата.
Егаси... ми са като спрат парите?

Ако даваха медали, вие с него ще си разделите златен и сребърен... егаси образите!  ;D
Аз не ви се сърдя, вервайте си... ваша си работа.. просто се замислете върху тия неколко факта, за тая чиста и морална държава.

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 20 Май, 2015, 20:29:16
И в Русия има педали, само че там ги бият..
И всички които СМЕ шофьори, знаем много добре коя е професията "рускиня".
Най-опасната мафия в Англия е руската мафия. Ако ти требва да изнудиш, пребиеш или утрепеш некой в Лондон, не търсиш англичани. Или ще е някой арабски мангал или братушка...Все източни "ценности"...
А, нещо да коментираш Админче, умишлено не питам J_L, той не е дорасъл за тия работи:
"РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и ПГ на БДЦ подписаха декларация да не използват умишлено платени коментатори (тролове). АБВ и ДПС се възмутиха, че не са ги поканили." - новина от мрежата и пресата.
Егаси... ми са като спрат парите?

Ако даваха медали, вие с него ще си разделите златен и сребърен... егаси образите!  ;D
Аз не ви се сърдя, вервайте си... ваша си работа.. просто се замислете върху тия неколко факта, за тая чиста и морална държава.

Никой не ми плаща, съвсем безплатно просвещавам аудиторията.

admin