• Welcome to Форум на българските шофьори.

Изпит пред ДАИ

Започната от diana71, Петък, 01 Май, 2015, 10:14:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

inkantesimo

Изпита може да си го провериш със картончето което ти дават с идентификациония си номер , при човека който ти е провеждаш  теорията , имат директен достъп до самото видео , дано да съм бил полезен :)Успех следващия път  не му се давай.

inkantesimo

rider777

Инкантесимо,,,,,,,,,,,,,,, мацката взе изпита отдавна ,,,, чети темите докрай !!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

diana71

Вече съм подала документи за смяна на книжката,след това проф.компетентност и дигитална карта.Едно по едно.Сега четем за Ръководител транспортна дейност в Общността.

rider777

Диди, стискаме палци всичко да мине ОК ,,,,,,,,,,,,,,,

3df

Стискаме палци за успех.
Ама нещо се питам защо е всичко това.....
Себе доказване .....или...

rider777

Мацката иска да си купи камион ,,,, 3дф не можеш ли да си отговориш сам ???

diana71

Да имаме такива намерения.Старая се да бъда в помощ на съпруга ми

Красимир Тодоров

Цитат на: diana71 - Неделя, 17 Май, 2015, 19:01:33
Да имаме такива намерения.Старая се да бъда в помощ на съпруга ми
....докато той...   ?
Надяваме се да е не по-малко от колега, ако не виж офертата на райдъра, заслужава си ;-)

diana71

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 17 Май, 2015, 19:58:45
....докато той...   ?
Надяваме се да е не по-малко от колега, ако не виж офертата на райдъра, заслужава си ;-)
Офертата му е неясна.Колкото до съпруга ми,возила съм се при него.Върши работа.Някой има нещо против да си развея косите из Европа съчетавайки приятното с полезното?
А пък и ще съм си на моя консерва :)
Тези полякиня,румънка или която и да е друга да не би да са с по две..... че те могат а ние не можем?

sprintera

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 17 Май, 2015, 19:58:45
....докато той...   ?
Ееее блазе му.Той ще си пие ракията а ти ще го возиш.Ама му вади картата от дигитала за да се води че е пътник иначе може да берете ядове.Дано ти е приятна компания.

J_L

Аз до сега не взимах отношение, но не мога да не си кажа...........тва ревноста граници няма. Сумати и пари ще потрошите за едното опазване. Кой кого пази само е въпроса и дали не е фалшив ентусиазма на Дидка? Но не може да не и се признае че полага усилия. Като марш на скок ги взима тези изпити, за което адмирации.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

m@n

Цитат на: J_L - Неделя, 17 Май, 2015, 23:09:56
Аз до сега не взимах отношение, но не мога да не си кажа...........тва ревноста граници няма. Сумати и пари ще потрошите за едното опазване. Кой кого пази само е въпроса и дали не е фалшив ентусиазма на Дидка? Но не може да не и се признае че полага усилия. Като марш на скок ги взима тези изпити, за което адмирации.

Ти пък им навлезе в личното пространство като слон в стъкларски магазин. То си е тяхна работа, защо, как и поради каква причина. Само те си знаят.

diana71

Цитат на: J_L - Неделя, 17 Май, 2015, 23:09:56
Има една сентенция ,че ревнува този който обича. Само че не веднъж сме пътували заедно със колегата(съпруга ми) и мога да кажа че се допълваме чудесно в работата.И нека някой да ме опровергае в твърдението, че е винаги по-добре парите изкарани от една кабина да влизат в една къща,което пък няма нищо общо с ревността.

Красимир Тодоров

Познавам една двойка в ЛКВ Аугустин, много са успешни. Имат и едно мини йорки кученце с тях.
Жената единствено не паркирала по рампите, по нейни думи. Но вече може и да се е научила, няма как толкова години...

m@n

m@n