• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да се запознаем !

Започната от Fast_Boy, Събота, 04 Юни, 2011, 22:47:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: exon - Сряда, 20 Юли, 2011, 21:55:19
Здравейте всички,казвам се Орлин,на 32г,кат.B,BE,C,CE,Tкм.Не пия,но за сметка на това като пътувам пуша много ;D
Приятно ми е баце.Под много колко разбираш,аз са съм се позапрел на 2 кутийки дневно оти им дебела цената,преди времето на 561 беа по 3 оти нощно време ко да праиш друго освен да фаснеш некоя фаска.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

BoBy_BoY

Цитат на: FH16 - Петък, 08 Юли, 2011, 21:38:15
Ей,момчета направихте този форум в сайт за запознанства :D :o ;D и за да разведря мъжката компания :- аз съм  Екатерина.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
  Ииииииииииииииии хааааааа, и?
  Катюшааа, днес се скивах с Long Phill! Мнг здраве! Нали си го знаеш, брат ми е по сълза! ;)
   Малиии, как ше му фръкне рейтинга на форумааа))).

BoBy_BoY

FH16

Ако Лонг Фиро е в Варна през август да го доведеш на състезането,нале знаеш на мен ми е слабост :)

exon

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 20 Юли, 2011, 21:59:55
Здравейте всички,казвам се Орлин,на 32г,кат.B,BE,C,CE,Tкм.Не пия,но за сметка на това като пътувам пуша много ;D
Приятно ми е баце.Под много колко разбираш,аз са съм се позапрел на 2 кутийки дневно оти им дебела цената,преди времето на 561 беа по 3 оти нощно време ко да праиш друго освен да фаснеш некоя фаска.
Миналата седмица Русе-Надлак=3 кутии...

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: exon - Четвъртък, 21 Юли, 2011, 19:58:45
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 20 Юли, 2011, 21:59:55
Миналата седмица Русе-Надлак=3 кутии...
Нема се плашиш баце до пенсия май нема да стигнем с тез фаски,па знааш ли...мои па и да стигнем.

FH16

преди 20 месеца попаднах на аеродрума в Франкфурт,след 2.30часов полет ми се пушеше ама много ме се пушеше и си немах работа та се омъкнах у една стъклена пушилня 2 на 3 кв.м.Като влезнах вътре имаше 7-8 жадни за фас откаченяци кат мен,всеки смучаше сладко сладко фаса а маглата беше кат на нашия аеродрум пред затваряне. Запалих с огромно удоволствие цигарката ,на третото дръпване така се бех напушила от целия тоя дим че ей го на вече 20 месеца за цигара не съм се сещала.Много е гот човек да не пуши...ей хора спрете цигарите,или поне ги намалете!

admin

Аз пък преди 6 години и половина реших, че повече няма да пуша и оттогава не съм палил нито една цигара. Направо не мога да понасям в момента цигарен дим. Чудя се как съм могъл да пуша толкова години и да се тровя с какви ли не отрови.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

FH16

най върлите противници на цигарите са бившите пушачи кат нас ;) р поздравления за волята да ги откажеш :)

velizar

Моите цигарки съм ги обърнал на парички за бензин и нафта от 17 години насам  ;)
Хем здравословно, хем и за кеф  :)

mylord56

Уж темата е "Да се запознаем" пък стана тема за тютюнопушенето. Та... на основната тема - казвам се Георги, от няколко години отпред в ляво на обзорното стъкло стои табелка " Бат Гошо ", последните две години и нещо пътувам Бг-Гърция-Румъния и обратно. От 1991 не съм "слизал от кормилото". На 55 съм, пия, пуша, все още покръшквам - в общи линии, това е.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

!na

Добре дошъл в редиците, Бат' Гошо !
Респект за краткото, но съдържателно представяне ;)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Илиян

Илиян 27 год Враца Сити кат. А,Б,С,Е и производните от тех .
Баш ми е драго ! Да се видим на по  " тъмно "
Музикант, Търговец, Курва и Шофьор не се става - раждат се такива!

!na

Цитат на: Илиян - Петък, 22 Юли, 2011, 15:55:05
Илиян 27 год Враца Сити кат. А,Б,С,Е и производните от тех .
Баш ми е драго ! Да се видим на по  " тъмно "

:) айде първо на светло (на 26ти в 9), после на по тъмно и накрая малко шшш...(уменско)  ;)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Илиян

Музикант, Търговец, Курва и Шофьор не се става - раждат се такива!

rider777

;) Ивайло,,,на 42 лета АБЦДЕМТ ,,,,май имаше и още некоя буква у тефтера ми,,ама не ми се рови да я гледам,,,, пуша,,,по малко пия,,,, не кръшкам,,,, бачкам като вол,,,и за кво ли,,,,,, ама да сме живи и здрави всички,,,, та ще има ли събиране на Бандата в края на лятото ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,