• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.02.28

Започната от rider777, Събота, 27 Февруари, 2016, 15:17:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

:-))))))))))))))))))))))))))))))))) Отивайте да си лекувате комплексите !!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Комплекси явно имате вие,,,,,,,,,,,, Мартинчо,,,, направи моите милиони километри и тогава се прави на мъж !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rider777

martin stanev

Цитат на: rider777 - Събота, 27 Февруари, 2016, 22:42:40
слаби нерви като мен

Време ти е бат Шумумига да идеш някъде да се прегледаш. Има доста клиники за душевно болни, може и някаква рехабилитация да ти измислят хората. Не е лесно да се живее и готви в премиум по 3-4 месеца на сухо...човек се задушава от собствената си аура, особено когато ври от злоба като теб :)

цецодебел

Абе от скоростите го докарахте до псувни....А това е мнооого полезно за младите шофьори които четат тук за да научат нещо ::)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

martin stanev

Бат Цецо, аз от стари шофьори винаги съм се поучавал и ми е било интересно да ми разкажат нещо. Да наистина одрискахме темата с глупости и се чудя Админа как все още не ни е преместил в празни приказки. Бат Шуши като изцвъка нещо и всичко после става мазало. От него кво да науча от шушумингела...как да гася фригото на колега дет, като мен и всеки друг е излезнал на пътя да искара 2лева...или да му откопча лафета ли...или че бат Шуши имал проблеми с нервите-нас кво ни инетересува тая работа...има си доктори и клиники да ходи се лекува.....

rider777

:-))))))))))))))) Врял съм от злоба :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Boroman21

Проблема е в това че един хладилник разваля паузата на поне 10 колеги около него . Ако фригото е от ония старите бръмчалници и ремаркето издиша отвсякъде тва нема спиране при -25. Та на такива колеги не съчувствам след като са спряли по средата на плаца  и не им дреме.
Тва за видео регистратора е смешно , да не мислите че няма лек и за камерите.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

цецодебел

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 28 Февруари, 2016, 15:48:30
Проблема е в това че един хладилник разваля паузата на поне 10 колеги около него . Ако фригото е от ония старите бръмчалници и ремаркето издиша отвсякъде тва нема спиране при -25. Та на такива колеги не съчувствам след като са спряли по средата на плаца  и не им дреме.
Тва за видео регистратора е смешно , да не мислите че няма лек и за камерите.

Е мен по ме дразнят точно новите оставени на автомат. На мануал и ниски се свиква ,но като ти се изцепи на високи обороти през 30 минути .... и ми идва и аз да му щракна копчето >:(
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hristo Lishev

Така е, но в настоящата ситуация как можеш да си избереш къде да спреш на плаца, всеки знае какво е положението? Хайде сега като дойде фриго с работещ агрегат, целият паркинг да се събере и да го изгони с щангите? Проблемът е, че никой не се поставя на другия на мястото, къде замина прословутата колегиалност, не знам. И да, като международен шофьор съм млад, но не и на години - 45. Но има двайсет и няколко годишни момчета, които наистина ще си помислят, че така се прави (откачане на лафет, спадане на гуми, спиране на агрегат) и какво? Разбирам нещо неангажиращо, както колегата, който ме докара от Франция след счупването на крака ми показа как се събужда румънска кантарджийка (мина през кантара с около 45 км/ч), стар соматаджия с над 30 години стаж, гледаше да ме разведри човека, ама това другото граничи с действия, опасни за здравето. Не го одобрявам, пък който каквото иска да говори и мисли.

naum4o

Цитат на: martin stanev - Неделя, 28 Февруари, 2016, 13:56:35
Бат Цецо, аз от стари шофьори винаги съм се поучавал и ми е било интересно да ми разкажат нещо. Да наистина одрискахме темата с глупости и се чудя Админа как все още не ни е преместил в празни приказки. Бат Шуши като изцвъка нещо и всичко после става мазало. От него кво да науча от шушумингела...как да гася фригото на колега дет, като мен и всеки друг е излезнал на пътя да искара 2лева...или да му откопча лафета ли...или че бат Шуши имал проблеми с нервите-нас кво ни инетересува тая работа...има си доктори и клиники да ходи се лекува.....
Право думаш. Не прави първи лошо на хората. Правилната дума често има по-добър ефект. Но не се и карай с хората - нищо не делите, хора има всякакви. +
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

admin

Лично аз никога не бих отключил лафета на когото и да е. В никакъв случай бръмчащо фриго не е причина да причиниш това на колега. Като знам какви щети ще последват и си представям в каква ситуация ще го постави едно такова безумно действие. Съчувствам на хората, които имат в съзнанието си мисли за подобни дивотии, като например гасене на хладилника на колега посред нощ.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Boroman21

Почти винаги не се разбират от дума , колко и да го молиш и да го увещаваш  .  Аз си реших проблема като спирам по индустрияли и паркинги по национали , там почти няма фризери . 
Мен ми се е случвало да спре фризера до мен да разкачи и с влекача отива отзаде.  При тая ситуация как да реагираш като агрегата ти е на 1метър от предното стъкло и бучи през 15минути.  Вътре в кабината почивка ли е изобщо или мъчение чрез звук и вибрация.
Единственото решение е да се извика полиция и да се премери новото на шума но тва май никой не го е правил до сега.

martin stanev

Абе къде е бат Шуши брее, де се изгуби тоя човек дерт ми стана, да не фана по някви кози пътеки на Монблан и да няма нет. Бат Шуши ела кажи кво става брее, изгаси ли некое фриго...откопчили некой лафет, буфер тая седмица брее...мъцни нещо :)

plwned

Изорал е френските национали и пести 20 евра да си купи карта за нет.. шушомингито ;D ;D

martin stanev

Кой го знае къде се е заровил по национала в някоя караванка с напрящяла френска нимфа, а нас тук кучета ни яли....еее зарязани бат Шуши и тва си е. Скука брее, скука без бат Шуши...няма ли го бат Шуши нищо не става :)

martin stanev