Коронавирус
Форум на българските шофьори
Сряда, 10 Август, 2022, 22:52:55 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu
 
   Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
collapse
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коронавирус  (Прочетена 32557 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1723/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1781
Теми: 98Активност
0.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #90 -: Сряда, 03 Февруари, 2021, 00:55:17 »
ОтговорОтговор

След тежката финансово-икономическа криза през 2007-2009гг., Световната Финансова Олигархия (The Deep State) разбра, че световният капитализъм няма да преживее нова подобна криза. Тогава в англосакските аналитични центрове бе създаден този сценарии на тежък, рискован, но спасителен за Световната Финансова Олигархия преход към нов тоталитарен цифров строй. Подготовката за началото на този преход се проточи, но към края на 2019г. се появиха признаци на това, че нова световна финансово-икономическа криза може да се разрази всеки момент. Нямаше време за губене и от първите числа на 2020г. Психическата Операция «COVID-19» стартира.

Световната Задкулиса започна форсирана промяна на света въз основа на посткапиталистическия модел и преформатиране на съществуващият строй в нов наречен от тях Инклузивен Капитализъм «Inclusive Capitalism» (Inclusive - всеобхващащ, приобщаващ). Прословутия Инклузивен Капитализъм е план на Световната Финансова Олигархия който може да се нарече и нов цифров феодализъм. План призван да извърши голямото финансово-икономическо и социално-обществено преформатиране, което ще утвърди господството на свръхбогатите над целия свят.

Кратък обзор на подготвителните, предшестващи и последващи събития свързани с Психическата Операция «COVID-19», започвайки от финансово-икономическата криза 2007-2009гг.

1) През 2009г. Световната Финансова Олигархия с помощта на подконтролната Световна Здравна Организация (СЗО), проведе репетиция на днешните събития, създаде изкуствена “Пандемия” «H1N1» (свински грип). За целта на 4-ти май 2009г. СЗО промени количествените параметри и определението за “Пандемия”, под новото определение попаднаха множество заболявания, в това число и сезонен грип. Тези промени развързаха ръцете на СЗО и дадоха възможност за злоупотреба и изкуствено създаване на  извънредни положения и “Пандемии”, които по-рано бяха немислими. На 11 юни 2009г. СЗО обяви “Пандемия” H1N1.
https://web.archive.org/web/20100612013845/http://assembly.coe.int/Documents/WorkingDocs/Doc10/EDOC12283.pdf

Това доведе до изразходване на милиарди долари за скъпи ваксини и антивирусно лечение. Оказало се, че въпросната “Пандемията” е неразличима от сезонен грип.
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/16/9/10-0076_article

Единствените, които тогава извлекли полза от безмислените ваксини и ненужни лекарства, били производителите: GlaxoSmithKline, Riche и Novartis. Всяка една от тези фармацевтични компании била сред най-големите доброволни донори на СЗО през финансовата 2008/2009 година.
https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA63/A63_ID4-en.pdf

Избухнал скандал след което Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) започнала разследване и обвинила СЗО, във фалшифициране на “Пандемия”. Разбира се, нищо не се получило и обвиненията били свалени, защото СЗО е политическа лобистка група на могъщите глобалисти, които я притежават (жертви на свинския грип станали само тези които имали неблагоразумието да се ваксинират от H1N1).

2) През месец май 2010г. се появи доклад излезнал от недрата на две организации - Фондация “Рокфелер” и Глобалната бизнес мрежа. Този документ се нарича: Scenarios for the Future of Technology and International Development.
https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

В доклада подробно са описани днешните събития, появяване на “смъртоносен вирус” и възникване на “Пандемия” която оказва пагубно влияние на световната икономика. В доклада е написано, че психическата операция “COVID-19” ще продължи до 2026 година.

3) През 2012г. на сайта на Германският Бундестаг е публикуван интересен документ “Доклад за защита на населението с анализ на риска - 2012”
http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

(документ под номер 17/120/1712051, съхраняван в архива на федералното правителство и датиращ от 2013г).
http://dipbt.bundestag.de/extrakt/ba/WP17/503/50323.html

В документа на Бундестага също се разказва за появяване на “смъртоносен” вирус и последваща “Пандемия”: “световно разпространение на хипотетично модифициран вирус на SARS (“тежък остър респираторен синдром”), “причинителят на който”.. “може да бъде SARS-Coronavirus”. /точно така е написано на страница 57/. В този доклад също, изключително точно са описани днешните събития и най-вече положението на икономиката по време на “Пандемията” и след това. Доклада на Бундестага е изпълнителен документ, по-ниско стоящ и обвързан към “прогнозата” на сценариите от доклада на Фондация “Рокфелер”. Последният е концептуален документ от по-високо ниво, в който е изложен не само “епедимичния” сценарии, но и цялата последователност, промяна на следващите сценарии.

4) През 2012г. Обществото на Хенри Джаксън (трансатлантически аналитичен център за външна политика и национална безопасност) създаде работна група за проекта “Инициатива за инклузивен капитализъм” (“за започване на трансатлантически разговор за нарастващото неравенство на доходите и тяхната заплаха за капиталистическата система”).

5) През 2014г. в Лондон премина конференция по Инклузивен Капитализъм, организирана съвместно от лондонското Сити и холдинговата компания EL Rothschild (света се нуждае от нов по-прогресивен строй).
https://youtu.be/gRe3cx7XMj8

6) През 2015г. на друга конференция по Инклузивен Капитализъм бе проведена мозъчна атака “Път към действие” (капиталистическият строй “умира” и трябва да бъде заменен с нов).
https://youtu.be/z-i-tIHiSa0

7) През същата 2015г. Коалицията за Инклузивен Капитализъм бе регистрирана в САЩ като неправителствена организация. Лин Форестър де Ротшилд (съпруга на Евелин Роберт де Ротшилд, един от най влиятелните членове на Ротшилдския клан), стана генерален директор и основател на Коалицията.
https://www.inc-cap.com/

На сайта може да разберем кой е влязъл в тази Коалиция. Най-големите финансови холдинги, занимаващи се с тръстово управление на активите: State Street Global Advisors, BlаckRock, Vanguard, Amundi, Asset Management, Schroders, Barings, JPMorgan Chase & Co и др. (тези финансови холдинги представляват Глубинната Власт, Дълбоката Държава, The Deep State).

ГотинПрез 2016г. на конференция по Инклузивен Капитализъм в Ню Йорк участниците изразили готовност да съдействат на инклузивния икономически растеж.

9) През май 2016г. държавите-членки дадоха съгласие и Световната асамблея по здравеопазване прие нова Програма по извънредни ситуации, в областта на здравеопазването (с което СЗО засили още повече своите пълномощия и влияние върху страните при обявяване на извънредни положения и “Пандемии”).

10) През 2016г. на своето ежегодно заседание Световната банка (търговска организация контролирана от Световната Финансова Олигархия) за първи път проведе моделиране на “Пандемия” за министри на финансите.

11) През 2017г. съвместно с Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс СБ проведе второ моделиране за ръководители на големи компании на ежегодната среща на Световния Икономически Форум в Давос.

12) През юли 2017г. подобна имитация СБ проведе в сътрудничество с Канцлера на Германия А.Меркел за министри на здравеопазването на среща на правителствата G-20, която традиционно е съсредоточена върху финансите и икономиката.

13) През октомври 2017г. беше разигран четвърти сценарии, като част от имитация на “Пандемия”, проведен по време на ежегодното събрание на Световната банка във Вашингтон.

14) През лятото на същата 2017г. Световната банка съвместно с презастрахователни компании учредява специален Фонд за екстрено финансиране на “Пандемии” (Pandemic Emergency Financing Facility- PEF), както бе посочено “за спасяване на милиони хора”. Фондът издал така наречените Пандемични Облигации на стойност 245 млн. долара. За борба с шест вируса: нови грипни вируси, коронавируси, филовуруси, вирус на хеморагична треска Ласса, вируса на треска от долината Рифт и вируса на конго-кримската хеморагична треска. За кратко време търсенето на облигации надхвърлило предлагането с 200%. По същество облигациите се продавали с условие, че тези, които са инвестирали в тях, ще загубят парите си, ако се случи някоя от шестте смъртоносни “Пандемии”, включително коронавирус. Ако “Пандемията” не настъпи до срока на погасяване на облигациите на 15 юли 2020 година, инвеститорите ще получат обратно това, което първоначално са платили за облигациите, в допълнение към изплатените проценти и премии по тези облигации, които те получават между датата на покупката и датата на погасяване на облигациите. По “странно стечение на обстоятелствата” четири месеца преди да изтече крайния срок на Пандемичните Облигации СЗО обяви “Пандемия” «COVID-19» (от възникналата “Пандемия” спечели само Световната банка).

15) През 2018г. ЕС (под натиск на Световната Финансова Олигархия) публикува проучване за отношение на общественноста към ваксините, наречено “Състояние на доверие към ваксините през 2018 година”.
https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

Въз основа на това проучване ЕС поръча и технически доклад, наречен “Разработване и внедряване на информационни системи за имунизация”, посветен, наред с други неща, на “правдободобността на системите за мониторинг на ваксинациите в мащабите на целия ЕС”.
https://www.ecdc.europa.eu/sites/portal/files/documents/designing-implementing-immunisation-information-system_0.pdf

16) През третото тримесечие на 2019г. всички тези доклади били обединени в последна версия на “Пътна карта за ваксинации”, дългосрочен политически план по разпространение на ваксини “Информираност и разбиране” в същото време противодействие на “Митовете за ваксините” и борба с “ваксиналната нерешителност”.
https://off-guardian.org/wp-content/medialibrary/2019-2022_roadmap_en-1.pdf?x10376

17) През 2019г. проектът “Булевард за Инклузивен Капитализъм” (EPIC), осъществен от Коалицията на Ротшилд съвместно с Ernst & Young (международна мрежа за професионални услуги), съобщи за своите изводи в официален документ (“разработване на структура и определяне на значими показатели за отчитане на дългосрочни и обхващащи дейности по създаване на стойност, която досега не е отразявана в традиционните финансови отчети”).
https://www.epic-value.com/static/epic-report-web-df894ad112b70406d9896c39f853deec.pdf

18) На 18 октомври 2019г. в Ню Йорк се проведе пандемично учение на високо ниво, наречено Event 201 (Събитие 201). Организатори на учението бяха Центърът за здравна безопасност на Университета “Джон Хопкинс”, Световният икономически форум и Фондацията на “Бил и Мелинда Гейтс”. Учението повтори събитията от предните доклади: “Възниква огнище на нов зоонотичен коронавирус.. Патогенът и болестта, която причинява, се моделират главно въз основа на SARS” (атипична пневмония).
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

Резултат от симулацията станали седем ключови препоръки.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/event201-resources/200117-PublicPrivatePandemicCalltoAction.pdf

През ноември 2019г., тези предложения били публикувани като “призив за действие”.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/recommendations.html

Месец по-късно Китай съобщи за първите случаи на «COVID-19”.

19) На 23 януари 2020г. СЗО заяви, че няма основание за въвеждане на Извънредно Положение (Питър Салама изпълнителен директор по извънредни ситуации категорично бил против).
https://btvnovinite.bg/svetut/szo-njama-da-objavjava-izvanredno-polozhenie-zaradi-novija-virus-ot-kitaj.html

На 24 януари 2020г. умира Питър Салама на 51г. (без да е боледувал, здрав, както си ходил в офиса пада и умира).
https://bnr.bg/post/101219203/pochina-izpalnitelniat-direktor-na-szo-pitar-salama

На 26 януари 2020г. СЗО коригира отчета с оценка на заразени с коронавирус 2019-nCoV. В забележка под номер (3) се казва, че в по-ранните доклади за ситуацията с разпространение на вируса, публикувани на 23, 24 и 25 януари, е допусната грешка и броят на “заразените” е занижен. След което дописват и увеличават броя на “заразените”.
https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200126-sitrep-6-2019--ncov.pdf

На 30 януари 2020г. СЗО обяви Извънредно Положение (на 23.1.2020г. според първоначални данни на СЗО имаше 11 “починали” в Китай и общо 38 “заразени” в света, по-късно тези данни бяха променени на 17 “починали” в Китай и общо 570 “заразени”). На 11 март 2020г. СЗО обяви “Пандемия”.

20) На 2 април 2020г. се появи първият пълноформатен официален документ на Световната Банка на тема «COVID-19» с название “World COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)” - “Програма за стратегическа подготовка и реагиране на COVID-19 в света (ПСПР)”. Документ с обем от 60 страници датиран от 2 април 2020г.
http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf?fbclid=IwAR1LGM1_0lafNyH6VcvLOsxjXvoH49c6v2iMtqrZKHlcvHjOgKr0qAQ64Ow

На заглавната страница има подзаглавие от което следва, че е дадено описание само на първа фаза на програмата, в рамките на която се планира реализиране

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
Форум на българските шофьори
« Отговор #90 -: Сряда, 03 Февруари, 2021, 00:55:17 »

 Активен
admin
Администратор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1769/-784
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 7136
Теми: 532Активност
0%

54851755
georgi.i.katsarski Joro711 +GeorgiKatsarski Joro711
WWW Ел. поща
« Отговор #91 -: Събота, 06 Февруари, 2021, 12:01:23 »
ОтговорОтговор

Интересни размисли! Приятно четене!

https://www.otizvora.com/2021/02/13027/prizrachniyat-virus-v-tursene-na-sars-cov-2/

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!
Форум на българските шофьори
« Отговор #91 -: Събота, 06 Февруари, 2021, 12:01:23 »

 Активен
admin
Администратор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1769/-784
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 7136
Теми: 532Активност
0%

54851755
georgi.i.katsarski Joro711 +GeorgiKatsarski Joro711
WWW Ел. поща
« Отговор #92 -: Сряда, 10 Март, 2021, 15:32:22 »
ОтговорОтговор

Интересно запитване!

Искане по ЗДОИ вх.№ 93-00-34/10.02.2021 г.

ДО: МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ
От Константин Дичев

УВАЖАЕМИ МИНИСТЪР АНГЕЛОВ,
Моля, на основание Закона за достъп до обществена информация /ЗДОИ/ да ми бъдат предоставени документи относно вирусът SARS-CoV-2 от вирусно семейство Coronaviridae, причиняващ заболяването КОВИД-19.
1. Научни доказателства за съществуването на SARS-CoV-2 и използваните методи:
1.1. Изолиране в чист вид на SARS-CoV-2;
1.2. Изследване и разграничаване на отделните щамове на SARS-CoV-2
1.3. Какви мерки са взети за дискриминиране между SARS-CoV-2 и близкородствени вируси от същата група, като SARS-CoV1, Human-CoV, Urban-CoV, MERS-CoV и други, предпочитащи човешки клетки като гостоприемник.
1.4. Как медиците разграничават Коронавирусна инфекция от аденовирусна такава, след като симптоматиката при заразяване е идентична;
1.5. Изследване за патогенност на SARS-CoV-2;
1.6. Методи за поставяне на диагноза на заболели със симптоми и изследване на обявените за починали от КОВИД-19 пациенти.
1.7. Изследвани ли са за патоанатомия починали от КОВИД-19 пациенти и ако не, защо?;
2. Къде и как МЗ на Р. България е изисквало доказателства по т.1? Искам цялата кореспонденция по този въпрос.
3. На какво основание е издадена заповед за възникнала ПАНДЕМИЯ ОТ SARS-CoV-2, причиняващ КОВИД-19, февруари 2020г? Какви доказателства използва МЗ, за да обяви и наложи мерки за справяне с пандемията от февруари 2020г до момента?
4. По какви научни критерии и в коя наука са описани налаганите и постоянно променяните от МЗ мерки над цялото общество?
Желая да получа исканата информация като копие на хартиен носител и в електронен вид. Считам, че исканата информация следва да ми се предостави, тъй като не представлява лични данни по смисъла на чл. 2 , ал.1 ЗЗЛД. Ако части от исканата информация представляват лични данни, моля те да бъдат заличени, като останалата част от информацията ми бъде предоставена.

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1723/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1781
Теми: 98Активност
0.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #93 -: Петък, 12 Март, 2021, 01:17:59 »
ОтговорОтговор

     Тези дни на една приятелката на жена ми е починал мъжът й (бивш) с диагноза коронавирус. Това е станало малко след като е чистил някакъв силоз в който е имало отрови. Настоявали са за аутопсия, обаче им е отказана. Чуваше се за тези неща - забрана на аутопсии. Явно е така!

     Според телевизията има по 100-150 починали от вируса дневно. Ама всеки ден са си по около 300 на ден със и без вирус.
     Обаче няма страшно, имаме спасители и те ще ни оправят. Само се чудя как човечеството е оцеляло десетки милиони години досега без тях?!

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter* Screenshot_2021-03-11-23-59-02-882_com.android.chrome.jpg (376.58 KB, 1080x2340 - видяно 60 пъти.)

* FB_IMG_1615250740679.jpg (47.74 KB, 881x669 - видяно 168 пъти.)
Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
admin
Администратор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1769/-784
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 7136
Теми: 532Активност
0%

54851755
georgi.i.katsarski Joro711 +GeorgiKatsarski Joro711
WWW Ел. поща
« Отговор #94 -: Петък, 12 Март, 2021, 15:03:21 »
ОтговорОтговор

Това са статистически данни, които най-вероятно се изчисляват по автоматичен начин. Интересно ми е обаче защо Националната статистика не публикува данни за смъртността за миналата година, а вече минаха два месеца и половина от тази?

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!
admin
Администратор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1769/-784
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 7136
Теми: 532Активност
0%

54851755
georgi.i.katsarski Joro711 +GeorgiKatsarski Joro711
WWW Ел. поща
« Отговор #95 -: Вторник, 27 Юли, 2021, 19:49:43 »
ОтговорОтговор

Малко информация за "тестовете"... Приятно гледане!

https://youtu.be/3px-pGI-vEI

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1723/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1781
Теми: 98Активност
0.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #96 -: Неделя, 01 Август, 2021, 17:02:05 »
ОтговорОтговор

     Прекопирано и няма сбъркани букви, начин да се заблуждават програмите следящи "за правилно разсъждения":

"By д.е.я.
Значи може да си болен от спин, туберкулоза, едра шарка, малария, жълта треска, хепатит, сифилис... Може дори да имаш чума или ебола! Но за тях НИКОЙ не ти иска сертификат че си факсиниран или пък тест че не си болен.
Лекарите да кажат дали са по-опасни изброените заболявания. Да кажат колко по-смъртоносни са.
Значи, чукваме на елката и разбираме, че коронясания фирус има под 4% смъртност.
Заради толкова опасен фирус, не можеш да работиш и да ходиш в театри, кина, ресторанти и т. н. Но с изброените по-горе заболявания можеш! Няма проблеми!
Например влизам в един ресторант и разнасям ебола. Ко? Няма проблеми! Важното е да имам сертификат за факсина срещу коронясания. Който сертификат между другото, важи една година.... Хелоооооууу! Къде сте чифтокопитни говеда, дето се смеете, че ние мислещите сме конспиратори?!
Ко стана?! Нещо май почнаха да се сбъдват конспирациите.
И КОЯ Е ТАЗИ ДРУГА БОЛЕСТ, ЗА КОЯТО ТИ ДАВАТ ПАРИ, ВАУЧЕРИ, ПОЧЕРПКИ, ПОЧИВКИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, САМО И САМО ДА ВИ ПРЕДПАЗЯТ И ДА СТЕ ЗДРАВИЪ??
КОЯ Е?! КАЖЕТЕ САМО ЕДНАЪ?
Някакъв "лекар" каза, че имунитета от фак сината бил по-траен от естествения...
Как за Бога го установиха, като не е минала и година откакто поставят този препаратЪ?
И изобщо колко точно трябва да си безмозъчен, за да не ти дойде на ума, че нещо не е както трябва. Ма хич!
Други пък развяват определени текстове от конституцията, като прани гащи.
Не драги. Ако кажат от Брюксел, че ще е задължително, значи ще е задължително. Това е ясно за всеки юрист.
Но чиновниците на ЕС, няма да го направят по този директен начин. Те ще замажат както правят винаги.... Лицемерно.... Ние не ви задължаваме, но ако не си набучите иглата няма да можете да работите и да влезете да си купите хляб в магазина.
Надявам се повече хора да дойдат на себе си...
Защото това са последните времена.
И те са времена на война.
За нашето право на свободно съществуване и нашата телесна неприкосновеност.
Милиони са дали животите си за свободата.
Нека ние не бъдем срамът на човешката цивилизация!!!"

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
admin
Администратор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1769/-784
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 7136
Теми: 532Активност
0%

54851755
georgi.i.katsarski Joro711 +GeorgiKatsarski Joro711
WWW Ел. поща
« Отговор #97 -: Неделя, 29 Август, 2021, 22:26:18 »
ОтговорОтговор

Една приказка, която открих като коментар в този сайт - https://afera.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD/

Изпарението, горещата шапка и отварата на вещиците.
Маргарет Ана Алис (https://margaretannaalice.substack.com/p/the-vapor-the-hot-hat-and-the-witches)

Имало едно време една успешна страна. Изведнъж в кралството плъзнал слух, че из въздуха се носи невидимо изпарение. Много изпарения бяха преминавали преди, но това било толкова необикновено, че изисквало необикновена реакция.

Изпарението, глашатаите ревали, можело да те убие по всяко време и навсякъде. Можело да го пипнеш с говорене, дишане, или пеене. Можело да го пипнеш също и като стоиш или ходиш твърде близо до някого. Дори и чрез игра. А най-страшното от всичко – можело да го пипнеш, без дори да разбереш.

Единственият начин да се предпазиш бил да се скриеш вкъщи, далече от хората, и да си търкаш ръцете с прозрачно желе, винаги щом докоснеш нещо. Търговците спрели да търгуват, учениците спрели да учат, хората спрели да се виждат с други хора.

Всеки ден глашатаите крещели бройката на хората, които били пипнали изпарението, въпреки че повечето дори не разбирали за това, защото се чувствали съвсем нормално, само доста по-изплашени. Те разбирали, че са го пипнали само заради едно определено заклинание, което магьосник записал преди да дойде изпарението. Магьосникът бил казал, че това заклинание не можело да се използва за изпарения и не можело да каже дали хората са пипнали изпарението или не са. Но тъй като магьосникът вече бил умрял, съветниците на краля решили да използват заклинанието и така хората разбирали, че са пипнали изпарението.

Глашатаите крещели новите смъртни случаи толкова често, че гласовете им загрубели. Почти всички, които умирали, били много, много стари, или много, много болни, или много, много дебели. Почти никой друг не умирал, и на края на годината се оказало, че са умрели същата бройка хора, както и миналите години.

Но все пак това било много страшно изпарение, и цялото кралство трябвало да се промени заради общото благо. То вече не било успешно, но кралят наредил да се изсекат още монети и ги хвърлил на поданиците си, за да не забележат веднага колко се влошили нещата.

Накрая казали на хората, че можело вече да излязат от скривалищата си и пазарът може да отвори отново, ако всички спазват определени правила. Те трябвало да носят гореща и сърбяща шапка върху очите и ушите си така, че изпарението да не може да влезе през очите и ушите им. Те трябвало да скачат пет пъти напред и пет пъти назад, ако случайно се окажели прекалено близко до друг човек. И, разбира се, трябвало да си търкат ръцете с прозрачно желе, след като докоснат нещо.

Имало и хора, които мислели, че шапките изглеждат глупаво и дори било малко опасни, след като им било трудно да виждат и да чуват, и освен това се потeли с тях през лятото. Скачането отнемало толкова много време, че хората не можели да свършат почти нищо. Когато тези хора не си носели шапките или не подскачали, останалите ставали много, много ядосани и казали, че била тяхна вината, че хората се разболявали и умирали и че не можели да живеят както преди. Някои дори носели по две или повече шапки за допълнителна защита срещу анти-шапкарите и анти-скачачите.

От време на време, кралят казвал на хората да се скрият обратно вкъщи, защото много хора били пипвали изпарението. Те не можели да работят, пазаруват или да посещават хората, които обичат. Нямало какво да правят вкъщи, освен да слушат глашатаите, които винаги викали на хората колко уплашени, ядосани и обидени трябвало да се чувстват всички заради анти-шапкарите и анти-скачачите.

Изведнъж хората видели надежда. Няколко вещици, които били по-богати от всички кралства на света заедно, предложили да направят отвара, която хората трябвало да преглъщат от време на време, за да ги пази от изпарението – но това щяло да стане само ако всички я изпиели заедно.

След няколко месеца вещиците направили няколко отвари, като всяка си имала собствен аромат – грозде, портокал и тропически пънч, и били готови да ги изсипят в устите на хората. Каквито и отвари да се били правили в миналото, вещиците трябвало да ги пробват години и години, докато се убедят, че да безопасни, преди да ги дадат на хората. Обаче сега, изпарението било толкова страшно, че те пропуснали всички тези стъпки, за да може да спасят хората по-бързо. Дори кралят издал специален декрет, с който се забранявало на хората да преследват и нараняват вещиците, ако нещо се случело с тях, след като изпиели отварата. Кралят събрал 3/4 от всички монети, които бил събрал от хората тази година и ги дал на вещиците.

Почти всички едвам изчакали да изпият гроздовата или портокаловата или тропическата отвара. Те се хвалели и казали на всички, че са изпили първо и втори питие. Когато срещнели някой, който не искал да пие, те ставали много, много сърдити. Глашатаите казвали на всички да крещят на хората, които не искали да пият и да ги наричат анти-пиячи, защото била тяхна вината, че не можело да се върнат обратно към живота преди изпарението.

Нещо странно ставало с хората, които изпили отварата. Някои от тях пипнали изпарението, но това било защото това било нова версия на изпарението, което вещиците не били планирали. Но все пак било важно да се изпият и двете дози от отварата, защото било по-добре, отколкото да не ги пиеш въобще. И за да бъдеш в безопасност, все пак, глашатаите казвали, че трябвало да се върне носенето на шапки и скачането, въпреки, че много хора никога не били спрели да носят шапки и да скачат, защото ги е било страх, или по-лошо – за да не ги помислят за анти-шапкар и анти-скачач.

И още по-странни неща се случвали. Някои от хората, които били изпили отварата, умрели веднага или малко след като я изпили. И за разлика от хората, които умрели от изпарението, тези хора много често били много, много млади, или много, много здрави, или в много, много добра форма. Глашатаите никога не казали за тези умрели хора. Ако някой все пак кажел за тях, те го наричали анти-шапкар, анти-скачач и анти-пияч.

Да бъдеш анти-пияч било най-лошо от всичко, защото всички знаят, че трябва да пиеш, за да живееш. Ако си срещу пиенето на отварата, почти сигурно си и срещу пиенето на вода, а всички знаем, че не може да се живее без вода.

Не всеки, който пил отварата умрял. На някои само им се случили странни неща с телата. Те се тресели през цялото време, или получавали редки заболявания или забелязали, че части от телата им просто спрели да работят. Те били или на легло, или осакатени, или наранени по различни начини и не можели да живеят така, както преди изпарението или дори след него. Глашатаите не казали на никого и за тези хора също.

И накрая били хората, коити пили отварата и им нямало нищо, засега. Отварата не била тествана за повече от няколко месеца, така че никой не бил сигурен какво ще се случи в следващата, по-следващата година или по-нататък. Също така това бил друг вид отвара, за разлика от предишните видове. Тази отвара променяла нещо вътре в теб, което не можело да се върне обратно. Хората също трябвало да пият нова версия на отварата на всеки няколко месеца, и кралят трябвало да продължава да дава 3/4 от монетите на кралството на вещиците завинаги, или поне докато имало кралство.

Всички оживели, които пили отварата, били благодарни на вещиците и им благодарели за спасяването на животите им. Те гордо показвали знаците на техните бузи, които значели, че са пили отварата. Тези, които я пили два пъти имали два знака.

Тези, които нямали знаци били обвинявани за проблемите на кралството. Не им било позволявано да пазаруват или да учат или да участват в обществения живот. Те били посрамвани и избягвани, защото били заплаха за хората в кралството. Тези хора искали да напуснат кралството, но не им било позволено да пътуват без двата знака, и освен това, в другите кралства положението било същото. Нямало място, където хората не били изплашени от изпарението и където не задължавали всеки да изпие отварата.

Скоро кралят решил, че анти-пиячите били толкова опасни, че трябвало да бъдат затворени в тъмницата, докато не се съгласяли да изпият отварата. Те били свободни да изберат който аромат искат. И ако отказвали да я изпият, те просто си оставали в тъмницата. Всичко зависело от тях.

Минала година, после още една. Все по-малко хора оставали в кралството. Накрая, толкова малко хора били останали, че кралят не можел да събере достатъчно монети, за да плати на вещиците. И в останалите кралства било така. Те решили да се съберат заедно в едно голямо кралство, за да може да съберат достатъчно монети, за да купят отварата.

След като минали още 8 години, не били останали достатъчно хора в света, за да се плати на вещиците. Владетелите решили, че всичко, което досега е принадлежало на хората, вече принадлежи на голямото кралство. Хората още можели да живеят в техните колиби, но нямало да притежават нищо. Те можели да припечелват с труд – дори можело да ги пратят да правят отварата!

Хората вече не трябвало да решават какво искали да правят или какви да бъдат в живота, защото голямото кралство решавало за тях. Хората не трябвало да плащат за нищо, защото всички поданици имали еднакво малки количества от необходими неща. Всички изглеждали еднакво, действали еднакво и мислели еднакво.

Повечето хора не помнели какво било преди изпарението. Някои дори не знаели, че имало и такова време.

Господарите, от друга страна, никога не искали нищо. Нито техните приятели, глашатаите. Вещиците били най-богатите от всички – и заслужено, след като спасили света от смъртоносното изпарение.

И не след дълго нямало повече поданици. Господарите, съветниците, глашатаите и вещиците имали всички богатства на света само за себе си и заживели завинаги щастливо.

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1723/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1781
Теми: 98Активност
0.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #98 -: Понеделник, 30 Август, 2021, 00:48:00 »
ОтговорОтговор

    Ще дам текста на първата връзка и без друго отдолу пише, че е премахнат:

"ТОВА, КОЕТО СТАВА Е ОТВРАТИТЕЛНО. ТОВА НЕ Е МЕДИЦИНА. МНОГО ПАРИ ВЛИЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ
Писнало ми е. Темата ми е писнала. Глупостите са ми писнали. Писнало ми е. Но край няма. Пак ограничения, пак маски, всеки ден манипулиране по медиите. Това не е медицина. Много, много пари усвояват.

Преди да продължа, ще уточня, че съм лекар. Работя точно на първа линия. На първа линия, където личните лекари отказват да преглеждат суспектните за китайския вирус, но ние не отказваме.

Това, което става е  отвратително. Ето защо.

Диагностиката (установяването, че пациента страда точно от този вирус) е Пунта Мара. Включително и ползвания основен тест (дава 30 процента фалшиви позитивни резултати и 30 процента фалшиви отрицателни. Използването му е отречено официално в САЩ.)

От това следва, че официалните  ежедневни справки – толкова изследвани, толкова заразени, са Пунта Мара.

Това означава, че никой не знае колко са заразени от ковид, колко от грип, колко от парагрип и т. н. (Две години няма нито един обявен с грип??).

Есента, както се е случвало и случва стотици години, ще дойдат другите, сезонни, аерозоли вирусни инфекции. А те ще продължат всичко да преписват на ковид. Това не е медицина. Много пари влизат в различни джобове.

Това беше едната Пунта Мара – фалшивото обявяване на ковид.

Другата Пунта Мара – всеки ден обявяват – толкова починали от ковид.

Уважаеми, всеки ден в България умират средно 300-400 човека. Всеки божи ден.

Огромната част от тях от сериозни, хронични заболявания. Една много малка част от тях, умират от насилствена смърт.

Съобщенията за смърт се издават въз основа на КЛИНИЧНАТА ДИАГНОЗА. В НЕЯ НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНСКАТА, ВАЛИДНА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА.

ПОВТАРЯМ. В СЪОБЩЕНИЕТО НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДОВЕЛА ДО СМЪРТ СЕ ПИШЕ ЕДИНСТВЕНО ОТ ПАТОАНАТОМИТЕ, ПАТОЛОЗИТЕ, КОИТО СЛЕД СМЪРТТА ИЗСЛЕДВАТ ТЯЛОТО НА ТЪКАННО , КЛЕТЪЧНО И СУБКЛЕТЪЧНО НИВО. САМО ТЕ ИМАТ ПРАВОТО И ЗНАНИЕТО ЗА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА.

В БЪЛГАРИЯ, ПАТОЛОЗИТЕ УСТАНОВЯВАТ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА САМО ПРИ НАСИЛСТВЕНА СМЪРТ И/ИЛИ ПО ИСКАНЕ НА СЪДА.

В РЕЗЮМЕ. ЕЖЕДНЕВНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ ЗА СМЪРТ ОТ КОВИД СА ГРУБА ЛЪЖА, МАНИПУЛАЦИЯ. ЗАСЛУЖАВАТ ЗАТВОР ЗА ТОВА.

Спирам, стана много дълго. Няма да пиша за ваксините, за маските и подобни.

Ето едно конкретно мое предложение.

Подготвят отново да затворят училищата.

Предвид многото Пунта Мари. Предвид многото несъгласия на родители.

Двете министерства да предложат в едно училище следното.

Децата на родители, които не приемат тези ограничения се обособяват в един клас, за който няма да има никакви допълнителни ограничения. Но училищните власти ще осигурят базисните хигиенни изисквания – проветряване, стаята и коридорите, няколко ултравиолетови лампи в стаята, добре поддържани тоалетни с топла вода, сапун и санитарна хартия.

Резултатът. Твърдо убеден съм, че нищо няма да стане. И да. Ако някое дете се разкиха,  не означава че го е хванал ковид.

Панчо Панайотов

Тази публикация във Facebook вече не е достъпна. Възможно е да е премахната или настройките ѝ за поверителност да са променени"


     Щяло да има маски и за децата от 1-ви до 4-ти клас (както всички други) и за детската градина се говори. Някои искали по два теста в  седмицата. Овцете (ако има наистина овце четящи, не е за вас, а онези съвсем тъпите човешки овце) ще кажат: какво толкова нали ги плащат! Засега евентуално ще го плащат и после ще има или си плащаш, а цената ще нарастне защото ще станат "по-специални" или се боцваш. За тези които се успокояват с: конспирации. Точно това се случи в Кипър и Гърция, Здравната каса спря да плаща такива тестове на работещи, но продължава да изисква. Две прасета си говорят: - Знаеш ли, че ни угояват за да ни заколят? - Теория на конспирацията - рекло другото.

     Скоро бях по Бургас, по телевизията: страшно е там, червено, почти падат и умират на улицата. Действително - всичко навън си е като в онова време, дори няма шантави по плажа с маски. В повечето магазини влизаш без маски (о, какви безотговорници). Но вълни наистина има и морето е мътно. Духа постоянен вятър за щастие на: парапланери, кайт и уинд сърф!
     Да предложа, тъй и тъй с ваксините внасят генетични изменения, да направят да се раждат направо с маски?! А дали ще има деца след ваксините?

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
цецодебел
Потребител герой
*****

Рейтинг: +73/-56
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 805
Теми: 17Активност
0%


« Отговор #99 -: Събота, 09 Октомври, 2021, 18:39:23 »
ОтговорОтговор


Грипче някакво казвате , а иначе поздравления -последни сме по ваксини и първи по смъртност . 65 милионна Италия днес има 30 починали , а ние най хитрите и най умните 6.5 милиона 90 ....

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1723/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1781
Теми: 98Активност
0.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #100 -: Понеделник, 11 Октомври, 2021, 03:13:46 »
ОтговорОтговор


Грипче някакво казвате , а иначе поздравления -последни сме по ваксини и първи по смъртност . 65 милионна Италия днес има 30 починали , а ние най хитрите и най умните 6.5 милиона 90 ....

     Какви са снимките, да гадая ли? Тези дни се обаждам за рожденния ден на Цецо от Расово, вероятно го познаваш. Кой знае кога е живял там и дали изобщо, ама така си го знам (сега е в Германия). Питам го за ваксината и той е видял как е прекарал болестта (някаква) ваксиниран и неваксиниран и се боцнал. На него му понасяла добре, на жена му не добре - но било нормално. Та каква е твоята история, прозрението за "истината" или просто по телевизията не лъжат?
     Преди време имаше една история, как един циганин (по мое мнение, не обикновен трудещ се, а мангал), изтеглил март месец пари 10 или 20 хиляди от банка и два месеца по-късно си ги носи все още, карал в Арчар с ограничението 40 км/ч (само в циганския квартал има такова). Карането с ограничение бил "нервирал" два турски камиона, те го спрели, били и взели парите. Дебело да подчертая, това е неговата версия! В групата ни също се обсъжда това и един коментира: добре са го били, ама защо са му взели парите? Попитах го, откъде знае че са му взели парите? - Е?!!! АМА ТИ НЕ ГЛЕДАШ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ?
     Виждам ясно изводите:
ЦИГАНИН МАНГАЛ (задължително е мангал, не всички цигани са мангали) да лъже - НИКОГА!
ПОЛИТИК да лъже - НИКОГА!
ТЕЛЕВИЗИЯ да лъже - НИКОГА!

     Как пък не ги знам тези неща?!

     Значи били умрели 100 човека? Нали не си от хората които, смятат че преди не са умирали хора? В България са около 7 милиона, при 70 години примерна средна продължителност на живота, значи 100 хиляди на година умират и малко по-малко се раждат. Това, ако го разделиш на дните в годината идват по 300 човека на ден. Онзи ден са умрели 100 от "страшната" болест и 200 от нормална смърт, значи общо 300. Имаше време "умираха" по 200 и повече и явно 100 или близо толкова от друго и пак 300. Преди 5 години пак 300 на ден, преди 10 години пак 300 на ден. Е, СТРАШНО Е! Колко са се увеличили? Дори да са повече, хората не ходят на профилактични прегледи, подложени са на огромен стрес - непрекъснато им говорят колко е зле!

https://countrymeters.info/en/Bulgaria

     Да те питам колко от мерките са логични и не прекалено малоумни? Нека не са 99%, дори не 90 или 70, нека да са 50%! Половината от мерките и изнасяните данни дали са верни?
     Болниците са на "ръба" - ЛЪЖА! По-нагоре съм писал със снимки, в едното ДКЦ (Второ) отидох за медицинско - празно, а когато няма "страшни" вируси е претъпкано. Минах през бившата Окръжна болница - също, линейките на паркинга. Минах и през Първа поликлиника, тя е по-близо до вкъщи и там празно. Първата мярка беше да затворят парк "Кайлъка" - половина от местат дали са опасни там? Италия и Гърция ходеха на плаж с маски - на поне половината места имаше ли смисъл?
     Маските - предпазват! Маските са за да може абсолютно малоумни команди да се приемат за нормални! Ако на близко разтояние, преглед при лекар и още някои - може да има някакъв смисъл. Разбира се най-много може да запази някоя пръска слюнка, вирус не може да спрат. Репортер застанал пред камерата с маска - ЗАЩО? Вече много видеоклипове музикантите са с маски. Не на концерт, ако има опасност могат да ги раздалечат на километри и при монтажа да ги съберат - тогава ЗАЩО? За да не им прави впечатлени на повечето малоумщините. Като свикнат, дори командата хвърли се от мост - ще бъде лесно изпънима.
     Докато пиша слушам за банкнотата от един долар. Направена е 1920 година пише: НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО! Както са вижда, много са готови с радост да приемат и дори безплатно да служат!     Най-опасното е да влезеш в болница! Второто е да гледаш телевизия!
     Ако се разболееш и останеш на домашно лечение имаш огромни шансове да оживееш. Но да влезеш в болница, често за 2-3 часа и хайде в статистиката, да могат такива да злорадстват: виждате ли как умират хора!

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
цецодебел
Потребител герой
*****

Рейтинг: +73/-56
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 805
Теми: 17Активност
0%


« Отговор #101 -: Събота, 16 Октомври, 2021, 13:30:18 »
ОтговорОтговор

    Какви са снимките, да гадая ли?
На дробове с пневмония от ковид и преди, в обратната последователност.
Цитат
Тези дни се обаждам за рожденния ден на Цецо от Расово, вероятно го познаваш.
Ти познаваш ли всички МИНКОвци в България .
Цитат
     Да те питам колко от мерките са логични и не прекалено малоумни?
Тук си прав, а тези които не бяха малоумни, бяха изпълнявани по малоумен начин.
Цитат
     Най-опасното е да влезеш в болница
Синчето на кумеца ми  (32 годишно здраво и яко момче -полицайче ) му се наложи , след като десетина дена в къщи не можаха да свалят температурата.
Цитат
Ако се разболееш и останеш на домашно лечение имаш огромни шансове да оживееш
И такъв познат имам, даже ни е колега от тия.

Та той си се лекува в къщи.......май трети месец вече.
Но аз друго не мога да разбера!? Казваш, че няма ковид, ваксините нищо не помагат или че са вредни ?
За мерките , корупцията , неадекватността на управляващите и заговора на фармацевтите не те питам .
Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ
цецодебел
Потребител герой
*****

Рейтинг: +73/-56
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 805
Теми: 17Активност
0%


« Отговор #102 -: Неделя, 17 Октомври, 2021, 12:48:10 »
ОтговорОтговор

Ура ! Пак сме първи !

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1723/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1781
Теми: 98Активност
0.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #103 -: Неделя, 17 Октомври, 2021, 23:25:04 »
ОтговорОтговор

...Ти познаваш ли всички МИНКОвци в България

     Така ли си помисли, понеже е с еднакво или подобно име и по тази причина да се познавате?


Ура ! Пак сме първи !


     Умрели на един милион, за седмица и ако сме 7 милиона. Излиза 84 на ден - правилни ли са сметките? Значи от друго са около 215 плюс тези общо 300. Къде е драмата?

     Един камион се движел с максимална моментна скорост 50 400 километра за 30 дни и средна за времето на движение 43 200 километра за 30 дни. Било го засърбяло някъде отзад от пожелания и споменаване и защо? Тези 50 400 км/30 дни са 70 км/ч, а тези 43 200 км/30 дни са 60 км/ч. Аха сега е ясно!

     Навремето за грипна епидемия са се обявявали при 50 болни на 1 000 (може да бъркам първото число). Това са 500 на 10 хиляди и 5 хиляди на 100 хиляди. Сега при 100 на 100 000 или един на 1 000 е пандемия.

     По официални данни, тези в статистиката за починали 90% са неваксинирани и 10% са. Да, ама 20% са ваксинирани и като се има предвид, че статистиките и медиите леко лъжат. Излиза, че точно тези които ги обявяват за починали със или от коронавирус по официални данни вероятността за смърт със и без ваксина е една и съща! Само че силно нараства смъртността от други причини, от които неваксинираните рядко умират. Все пак при някой с 10 куршума в тялото и положителен тест е ясно - смърт от коронавирус.

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
цецодебел
Потребител герой
*****

Рейтинг: +73/-56
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 805
Теми: 17Активност
0%


« Отговор #104 -: Вторник, 19 Октомври, 2021, 19:34:00 »
ОтговорОтговор

    Умрели на един милион, за седмица и ако сме 7 милиона. Излиза 84 на ден - правилни ли са сметките? Значи от друго са около 215 плюс тези общо 300. Къде е драмата?
Драмата ще ти стане ясна, ако ти самия се опариш.
Това малко бърка статистиката ти.
Цитат
Ужасяваща статистика: 214 българи починаха от Ковид за денонощие
Близо 5000 нови случая на коронавирус бяха регистрирани в България само за денонощие. Страната вече заема челните места по смъртност от Ковид-19 в света. На този фон в Западна Европа отменят мерки.
https://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-214-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B8%D0%B5/a-59545508
   
     Навремето за грипна епидемия са се обявявали при 50 болни на 1 000 (може да бъркам първото число). Това са 500 на 10 хиляди и 5 хиляди на 100 хиляди. Сега при 100 на 100 000 или един на 1 000 е пандемия.
Ковид не е грип, нали затова ти показах снимката какво става с дробовете .
Цитат
    По официални данни, тези в статистиката за починали 90% са неваксинирани и 10% са
Това с или без фалшиво ваксинираните е ?

пп.Трaнсвaксъp - човек , който не се е вaксинuрал , но се самоопределя като вaксинирaн Ухилен


Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ
Етикети:
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

* Реклама
* Google Plus
* Реклама
driver-bg.eu
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!