• Welcome to Форум на българските шофьори.

Scania

Започната от loshdancho, Събота, 13 Август, 2011, 22:39:29

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

loshdancho

Като гледам снимката от аватара  и на този мерцедес е удобно да си сложиш  нещо на таблото.
А иначе за това SCANIA  е най-скъпата и ценена.
Понася на всякакви модификации и даже и отива.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Бриги Магнито

Цитат на: rosen79 - Неделя, 18 Март, 2012, 18:29:52
Абе момци за да ти е комфортно в тоя камион трябва ли да си мултимилярдер,да си плащаш за всяко удобство?При другите камиони е ИЗМИСЛЕНО ЗА ПО-ЛЕСНО И ЕВТИНО!!!.И не не искам да карам и да гледам тв.Искам като спра да си сложа тв-то на таблото без да давам сума пари за масички и други тем подобни глупости,които да ми утесняват иначе тясната кабина.
Баце мани парата,ма нали уж Скания мислили най за шофера,па не му турили масе със свето ми он пак сам да се оправа. ;)
Мани таз  Скания баце нефели си ма те ората я въздигнали у небето,а она си дръгел ,па колко пара и струват чаркуляците нема ти редим,оти не се трошила,че каат ,да ама не троши се та отскача.

Бриги Магнито

rosen79

Точно на този мерцедес винаги е стоял телевизора на таблото без масички.Точно този мерцедес ми е сто пъти по-удобен от тази скания.Ако не вярваш мога да ти го докажа.Като е най-скъпа та голем келепир.За тая торба пари дето даваш можеха поне едни удобни седалки да сложат.А не да се схващам на шофьорската седалка 4,5ч,а после да се схвана още повече на дясната табуретка още 4,5ч.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

rosen79

Цитат на: Бригадира - Неделя, 18 Март, 2012, 18:35:32
Баце мани парата,ма нали уж Скания мислили най за шофера,па не му турили масе със свето ми он пак сам да се оправа. ;)
Мани таз  Скания баце нефели си ма те ората я въздигнали у небето,а она си дръгел ,па колко пара и струват чаркуляците нема ти редим,оти не се трошила,че каат ,да ама не троши се та отскача.
То май ще се окаже че феновете на скания и феновете на бмв са си лика прилика.И едните и другите си мислят че карат най-доброто,ама само с мисленето си остават.И  двете има много да гонят истинските марки при колите и камионите.

loshdancho

Цитат на: rosen79 - Неделя, 18 Март, 2012, 18:46:05
То май ще се окаже че феновете на скания и феновете на бмв са си лика прилика.И едните и другите си мислят че карат най-доброто,ама само с мисленето си остават.И  двете има много да гонят истинските марки при колите и камионите.
Мани таз  Скания баце нефели си ма те ората я въздигнали у небето,а она си дръгел ,па колко пара и струват чаркуляците нема ти редим,оти не се трошила,че каат ,да ама не троши се та отскача.
Къде не са сложили бре, това кво е
Роска бате не видях нищо като доказателство на думите те ти .

SEMPER

Хаха, сложили са масичка, ма за пасажеро

На шоферо - нищо  ;D ;D ;D

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rosen79

нямам го сниман от вътре ама като се върна в БГ мога да те кача в самия камион и ще се увериш,че тв-то седи на таблото и без масичка.

loshdancho

Цитат на: SEMPER - Неделя, 18 Март, 2012, 18:54:57
Хаха, сложили са масичка, ма за пасажеро

На шоферо - нищо  ;D ;D ;D

На шоферо не му е работа да бърника по масата. Да си гледа шофьорлъка.

driver1

Тия пичове верно май са гледали СКАНИЯ само през джама!? На колегата де се тюхка, че няма къде да си подреди панаира да му кажа, че под таблото има голямо чекмедже за дребни вещи, а не цялата цигания да е по таблото. За големия шкаф със капак, който е и сгъваема масичка вече казах, ама като са си навили на пръста, че няма, кво да им кажеш...

scaniavolvo

Цитат на: rosen79 - Неделя, 18 Март, 2012, 18:39:31
Точно на този мерцедес винаги е стоял телевизора на таблото без масички.Точно този мерцедес ми е сто пъти по-удобен от тази скания.Ако не вярваш мога да ти го докажа.Като е най-скъпа та голем келепир.За тая торба пари дето даваш можеха поне едни удобни седалки да сложат.А не да се схващам на шофьорската седалка 4,5ч,а после да се схвана още повече на дясната табуретка още 4,5ч.
Росенчо те се нагласят бе бате(седалките).Пробвал ли си? Много си е удобно.Ама ти май не си я разучил тая твойта дето я караш,ако въобще си карал такава,както казваш,че дотука само глупости ми пишеш.

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Март, 2012, 18:59:21
Тия пичове верно май са гледали СКАНИЯ само през джама!? На колегата де се тюхка, че няма къде да си подреди панаира да му кажа, че под таблото има голямо чекмедже за дребни вещи, а не цялата цигания да е по таблото. За големия шкаф със капак, който е и сгъваема масичка вече казах, ама като са си навили на пръста, че няма, кво да им кажеш...
Уеко бре Драйвер ,Роска влезна тежка резерва у отбор Скания ,закинааме го. ;)

loshdancho

Сега го насъсквам Драйвъро да ви изеде.
Като е карал всички модели на SCANIA не мое да му се опънете. Фанахте ме тука да се потим с моя малък опит на марката да ровим в нета да търсим снимки.

scaniavolvo

Виж сега баценце много ти харесвам коментарите и уважавам това,че си изказваш мнението без да се обръщаш много,много грубиянски,ама бате само ще ти кажа,че баща ми кара неговата Скания от 300 000км.до 1 300 000 и тази Скания освен едни спирачки друго не и правиха.Тиси преценяй вече.Не искам да кажеш добре хубава е Сканията,ама и да казваш че се чупи е несериозно от професионалист като тебе  

driver1

Цитат на: loshdancho - Неделя, 18 Март, 2012, 19:06:33
Сега го насъсквам Драйвъро да ви изеде.
Като е карал всички модели на SCANIA не мое да му се опънете. Фанахте ме тука да се потим с моя малък опит на марката да ровим в нета да търсим снимки.

Разбира се, че не съм карал всички модели, но все пак доста. За 11г. смених 8 нови камиона, като 3 от тях получих директно от Сьодертале, останалите 5 - от завода в Холандия. Винаги са били с най-висока степен на оборудване и удобства. Това, че сега новопръкналите се собственици на транспортни фирми спестяват от екстрите, не е проблем на марката. Трябва да призная, че холандската сглобка отстъпваше на оригиналната шведска.

rosen79

А като спрат за пауза 24 или 45 на една седалка ли ще седят шофера и колегата му?А Данчо?На дясната седалка какво и се гласи?На пред на зад и облегалката на пред на зад.А това че самата седалка е с наклон на долу е другото нещо.Драйвър,къде го виде тоя шкав у таблото не знам ти явно караш неква скания дето само ти си виждал.Има едно чекмедже под таблото,ама то е само за дреболии.на таблото от горе има едно като жабка.Това дето Данчо е сложил с масичката пред пасажерското място и тва е.Данчо,тва на скания ли ти прилича?

rosen79