• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моля, предложете навигация за Андроид 2.3.4!!!

Започната от Roshko, Понеделник, 12 Март, 2012, 18:18:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Здравейте, проверих за подобна тема, но не намерих, затова пускам настоящата.
Благодаря предварително за всякакво инфо по темата, защото от скоро ползвам Андроид!

Roshko

admin

Цитат на: Roshko - Понеделник, 12 Март, 2012, 18:18:29
Благодаря предварително за всякакво инфо по темата, защото от скоро ползвам Андроид!

На лаптопа ли го ползваш този Андроид? :D
Мога да ти препоръчам няколко навигации за Андроид. Sygic Aura, Navigon, Navitel i iGO. Пиши ми на лични и ще ти пратя файловете.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 12 Март, 2012, 18:38:23
На лаптопа ли го ползваш този Андроид? :D
Мога да ти препоръчам няколко навигации за Андроид. Sygic Aura, Navigon, Navitel i iGO. Пиши ми на лични и ще ти пратя файловете.

Навигона ми е любима. Тача си и Гармина който ми е на Симбиана, АйГоу8 го мразя. Скоро си взех едно китайче с две СИМ-карти ТВ и други такива убавинки, щото почнахте да ме баните от форума за без кирилица, па Ви мързи да редактирате, та бех принуден...  :D :D :D

mylord56

Цитат на: Roshko - Понеделник, 12 Март, 2012, 18:18:29
Тук ще намериш, предполагам..
http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?54-GPS-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

admin

Roshko

Цитат на: mylord56 - Сряда, 14 Март, 2012, 00:51:37
Тук ще намериш, предполагам..
http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?54-GPS-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80

Благодаря! Мерси! Супер готино форумче, но бая четене ше падне докът се ориентирам.  ::)

П.П. А, не било толкова сложно, бре!!! Е така обичам аз всичко да е направено за малоумници кът мен само да натискат yes,no!!!  :D :D :D

MAINATA

Днес видях "Navigon" инсталиран на Sony Ericsson-Xperia X8 и останах очарован.Това чудо се държеше много по-добре от Garmin-a,който ползвах до момента.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL !!!      

Roshko

Цитат на: MAINATA - Сряда, 21 Март, 2012, 20:50:47
Днес видях "Navigon" инсталиран на Sony Ericsson-Xperia X8 и останах очарован.Това чудо се държеше много по-добре от Garmin-a,който ползвах до момента.

За съжаление е доста постен софт-а в сравнение с този на най-елементарната им навигация. Гармина ХиксТе Мобайл не виждам по какво се различава от над средния им клас навигаця. Не знам какво не си му доволен и какво разбираш под "държи се".

admin

Цитат на: Roshko - Петък, 23 Март, 2012, 03:06:39
За съжаление е доста постен софт-а в сравнение с този на най-елементарната им навигация. Гармина ХиксТе Мобайл не виждам по какво се различава от над средния им клас навигаця. Не знам какво не си му доволен и какво разбираш под "държи се".

Кой софт е постен?

Roshko

Този за който се пише... навигон 3.6.1...
Няма много от важните функции. Тъчскрийна е само за бутоните. Пълен майтап...

admin

Цитат на: Roshko - Петък, 23 Март, 2012, 03:30:03
Този за който се пише... навигон 3.6.1...
Няма много от важните функции. Тъчскрийна е само за бутоните. Пълен майтап...

Не те разбирам. Обясни кои функции имаш предвид и ще се опитам да ти помогна.

bad_kras

Аз също си я изтеглих тази навигациика Навигон. Наистина има добър интерфейс , но не мога да намеря откъде се сменят езиците за интерфейса и за глас?!
Някой може ли да помогне?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

От настройките се сменят езиците и гласовете.

Roshko

Благодаря за отзивчивостта, но засега целта не оправдава средствата а и честно казано съм оправдано скептичен. Направо да си кажа едва ли проблемът идва е от незнание...
Знам и четох, че езиците се сменят в настройки, но и аз не намерих къде там. Толкова е постно менюто, че колкото и да си се обясняваме, едва ли ще стане по-различно...  :D :D :D

ИванТ

Предвително се извинявам за публикацията си (поради слабите познания за модерните мобилни телефони), но възможно ли е да бъде предоставена връзка към самата навигационна програма и необходимите карти. И как протича инсталацията под Android 2.3.5?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!