• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моля, предложете навигация за Андроид 2.3.4!!!

Започната от Roshko, Понеделник, 12 Март, 2012, 18:18:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 22 Август, 2012, 20:34:22
Хо-хо-хо! Сиджик... къде па я намеси изобщо в навигациите тая боза, че и преди Навигон???  :o

Това си е мое мнение и по никакъв начин не те ангажирам с него. До момента не съм имал случай Sygic-а на таблета ми да не ме заведе до адреса. Както и iGo, когато преди време го ползвах на обикновена навигация Asus. Случвало се е да стигна до знак за тонаж или знак за височина, но практикувам метода на елиминиране на този маршрут и съответно навигацията преизчислява нов и в крайна сметка пак стигам до адреса.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 22 Август, 2012, 20:50:18
Това си е мое мнение и по никакъв начин не те ангажирам с него. До момента не съм имал случай Sygic-а на таблета ми да не ме заведе до адреса. Както и iGo, когато преди време го ползвах на обикновена навигация Asus. Случвало се е да стигна до знак за тонаж или знак за височина, но практикувам метода на елиминиране на този маршрут и съответно навигацията преизчислява нов и в крайна сметка пак стигам до адреса.

Значи сме ползвали различни версии, сори! Тази, която аз пробвах беше само за лека кола и софта е супер боза! Не съм попадал на навигационна система, която няма да те закара на адреса. Инак страхотния софт на Навигона също е бозав в андроидски вариант. Но в класическия, това да ми стои на екрана панел с информация за всеки паркинг и магазин на екрана, да ми дава три алтернативни варианта на маршрут, в реално време, без да променям настройки и точки е безценно качество на навигацията за мен. Да твърдя, че не ме подвежда, значи да излъжа грозно. Всяка го прави, особено съобразявайки се с не толкова актуалната информация за пътната обстановка приемана по радио-канал /TMC/.  ::)

Roshko

admin

Както казах и по-горе, за мен iGo е най-хубавата навигация. До скоро нямаше версия за моя таблет предвид специфичната му резолюция - 1024х600. Вече има нова версия 2.0 на iGo My Way и нямаш представа колко добре е направена.

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 22 Август, 2012, 21:28:04
Както казах и по-горе, за мен iGo е най-хубавата навигация. До скоро нямаше версия за моя таблет предвид специфичната му резолюция - 1024х600. Вече има нова версия 2.0 на iGo My Way и нямаш представа колко добре е направена.

Намерих 2.1 Ще пробвам да пробвам и ще споделя.

Joro

Аз ползвам в камиона Навигон обаче на телефона не мога нещо да я инсталирам ...

Roshko

Цитат на: Joro - Сряда, 22 Август, 2012, 23:00:16
Аз ползвам в камиона Навигон обаче на телефона не мога нещо да я инсталирам ...

Телефона си е телефон, компютъра - компютър, а без класическа навигация е несериозно да се работи, според мен, макар да има много ЗА и ПРОТИВ от потомствени тиражии-атласаджии, без да се обижда никой...!  ::)

bad_kras

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 22 Август, 2012, 22:06:52
Намерих 2.1 Ще пробвам да пробвам и ще споделя.
Цитат на: admin - Сряда, 22 Август, 2012, 21:28:04
Админ , можеш ли да бутнеш някой линк за това Иго 2.0 ?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

lefterow

admin

Цитат на: lefterow - Четвъртък, 23 Август, 2012, 10:24:09
Не те ли устройва това

http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=55637c3cbc698c134762356df2f6f60f2d8a4c74

Не забелязваш ли, че това е версия за Windows Mobile? Аз довечера ще ви дам линк за всички резолюции на Андроид.

lefterow

Цитат на: admin - Четвъртък, 23 Август, 2012, 10:40:24
Не забелязваш ли, че това е версия за Windows Mobile? Аз довечера ще ви дам линк за всички резолюции на Андроид.

Да,правилно.А това?

http://dox.bg/files/dw?a=dc6668cd74

admin

Roshko

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 23 Август, 2012, 09:04:00Админ , можеш ли да бутнеш някой линк за това Иго 2.0 ?

Вчера ми се е спяло и съм изтеглил Андроид 2.1, не iGo, сори...  :-[

lefterow

Цитат на: admin - Четвъртък, 23 Август, 2012, 12:17:16
Като му гледам размера, няма да свърши никаква работа.
По-добре ето това.

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4136370

Да,това е по-добро.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 23 Август, 2012, 19:57:23
Това ли е въпросното iGo 2.0 което обеща да споделиш?  ::)

Да, точно това е. Трябва само да избереш резолюцията за своето устройство. Ако срещнеш трудности, ще помагам.

admin