• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моля, предложете навигация за Андроид 2.3.4!!!

Започната от Roshko, Понеделник, 12 Март, 2012, 18:18:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

И аз благодаря, но реално това е само за таблети, при моя мобилен телефон резолюцията е 320х480 пиксела.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 22 Август, 2012, 21:28:04
Както казах и по-горе, за мен iGo е най-хубавата навигация. До скоро нямаше версия за моя таблет предвид специфичната му резолюция - 1024х600. Вече има нова версия 2.0 на iGo My Way и нямаш представа колко добре е направена.
Цитат на: admin - Четвъртък, 23 Август, 2012, 20:29:08
Да, точно това е. Трябва само да избереш резолюцията за своето устройство. Ако срещнеш трудности, ще помагам.

И аз мерси, ма значи новото iGo My Way се казва iGo Primo, тъй ли? Да не стане грешка, че аз бързо схващам, ма треба малко повечко да ми се обяснява  ::)

Roshko

admin

Цитат на: ИванТ - Четвъртък, 23 Август, 2012, 21:03:42
И аз благодаря, но реално това е само за таблети, при моя мобилен телефон резолюцията е 320х480 пиксела.

Има по-стара версия за 480х320. Трябва да пробваш дали ще стане. При някои резолюции е голям проблем, докато се нагласи да е разпънато по целия екран. Особено на малките екрани. Новото iGo не е само за таблети, а и за по-нови телефони. Дори има телефони с по-голяма резолюция и от таблетите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Някой може ли да ми го прати на и-мейла този iGo 2.0, щото вече е неактивен в тракера.
Благодаря предварително!

Joro

Опитах да ти го  пратя но ми изписва че  е твърде голям файла ... Дай нещо скайп да мислиме и няма проблем :)

Roshko

Цитат на: Joro - Вторник, 28 Август, 2012, 14:29:28
Опитах да ти го  пратя но ми изписва че  е твърде голям файла ... Дай нещо скайп да мислиме и няма проблем :)

Благодаря колега за опита! admin ми я прати, теглих някакви карти, засега нямам глас на български, но ще намеря. Отзивите ми са повече от много добри. Когато и посвикна може да станат и отлични. Има леки пропуски, но предимствата са много повече. Събрали са от всички ценното. Евала!  ;)

Бриги Магнито

Бацета сори,че пипам,ма туй Иго важи ли за Андроид 2.3.6 ?

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 30 Август, 2012, 20:34:45
Бацета сори,че пипам,ма туй Иго важи ли за Андроид 2.3.6 ?

За всякакви версии на Андроид става. ;)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Joro

Оня ден карах вътрешно по  България и в Троян  не ме наби да мина през центъра ами си ме преведе през обиколния път , и като искам да вляза някъде ми изписва че не може да влезна с камиона , има некакви минимални пропуски няма спор .

mylord56

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 22 Август, 2012, 20:34:22
Хо-хо-хо! Сиджик... къде па я намеси изобщо в навигациите тая боза, че и преди Навигон??? 

Ползвам и двете споменати навигации - "боза" определено е Навигона. Преди месец в Дания от немска граница до Аалборг на всеки излаз от магистралата се опитваше да ме изкара по националките, и да ме качи отново на магистралата след няколко км. Включих и Сиджика, директно ме заведе до адреса. Навигона от Свиноусче до България те води като пиян каруцар. Със Сиджик досега не съм имал дори и дребен проблем.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Roshko

Цитат на: mylord56 - Петък, 31 Август, 2012, 20:18:45
Ползвам и двете споменати навигации - "боза" определено е Навигона. Преди месец в Дания от немска граница до Аалборг на всеки
излаз от магистралата се опитваше да ме изкара по националките, и да ме качи отново на магистралата след няколко км. Включих и Сиджика, директно ме заведе до адреса. Навигона от Свиноусче до България те води като пиян каруцар. Със Сиджик досега не съм имал дори и дребен проблем.

Ам пИпни си настройките, баце!  :D :D ;D ;D
Пий си бозата със здраве! ;)

Roshko

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 01 Септември, 2012, 12:41:02
Ам пИпни си настройките, баце!  :D :D ;D ;D
Пий си бозата със здраве! ;)

Сега и да се поясня, че днес писах от нужника на един холандски Шел. Та, пробвал съм доста дивотии като GPS софт и такъв да ме прави на маймуна не съм срещнал. Не знам дали в тази тема се спомена, че производителите на карти се броят на пръсти. Нямам претенции към картите на сиджика, дори се инсталва по-лесно от АйГоу-то, ма... по нескопосан навигационен софтуер не съм срещал. Ако някой - е, нека сподели. Ако НВ МайЛорд ме беше чел, щеше да забележи, че отношението ми към андроидския Навигон е почти същото и то само защото знам какво има истинския. Инак да се сравнява със Сиджик ми се струва неловко. Както и да е, всеки си има вкус и право да оценява и ползва каквото си пожелае... Преди като се брояха на пръсти ич не търсихме кусури. Нооо технологиите напредват и почваме а се глезунтриме...  ;)

Roshko