• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на таблет с GPS

Започната от human1970, Сряда, 13 Март, 2013, 14:37:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: Люси - Четвъртък, 28 Март, 2013, 21:17:24
Не се мъчи братле,има вече за по 30$ китайчета с по пет карти ,поръчаш от ибей отваряш една бира и си модерен!!! ;D

Аз не се мъча, ма ти ептен...
admin ако прецени да измете след назе. ;)

Roshko

rai4o

Извинявам се, но таблет с GPS върши ли работа като обикновенна навигация? Напремер GARMIN? Предварително благодаря.

rai4o

route

Върши по добра работа,може да си качиш няколко програми и да ползваш която си искаш:)

rai4o

Уди кълвача

Цитат на: admin - Вторник, 19 Март, 2013, 09:34:22
Десетина секунди му трябват, за да прочете данните от сателитите.

Готово, нави ма :)
А някакъв съвет, каква стойка трябва да му търся, че намирам из нета най-различни, в смисъл, коя е най удачна за камион?

admin

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 30 Март, 2013, 16:51:22
Готово, нави ма :)
А някакъв съвет, каква стойка трябва да му търся, че намирам из нета най-различни, в смисъл, коя е най удачна за камион?
Аз си поръчах "оригинална" стойка от ибей точно за този таблет, но нямам представа дали и кога ще пристигне.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Уди кълвача

Цитат на: admin - Събота, 30 Март, 2013, 17:13:50
Аз си поръчах "оригинална" стойка от ибей точно за този таблет, но нямам представа дали и кога ще пристигне.

Колко "оригинална", като гледам, те всичките са такива там :)
Може ли линк?

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Люси

Не искам да ви разочаровам ама тази стойка ще повреди двата ръба които влизат нея от долната страна,аз имах същата стойка за стария телефон и ми го съсипа!!
Може да се използва без проблем ако се залепи вътре в двете лега много тънак дунапрен!!!

grants

За тези които си търсят навигации и т.н
http://westroad.bg/
Не всичко е пари,но всичко е с пари

vasko_iq

Люси

Според мен са му много парите на тоя таблет,този MID таблет се намира и за 120-130 лева в България!!!

vasko_iq

Цитат на: Люси - Петък, 03 Май, 2013, 18:19:18
Според мен са му много парите на тоя таблет,този MID таблет се намира и за 120-130 лева в България!!!

Да може би да се и намери.Аз лично несам решил да копувам такова нещо просто ми стана много любопитно дали върши някакжа работа или постонно се бъгва.

Люси

Аз купих такъв на детето и трябва да ти кажа че и чеп за зеле не става от него,бъгна се и сега си седи в кутията нито иска да запали нито нищо!!!

Roshko

Цитат на: Люси - Понеделник, 06 Май, 2013, 11:44:35
Аз купих такъв на детето и трябва да ти кажа че и чеп за зеле не става от него,бъгна се и сега си седи в кутията нито иска да запали нито нищо!!!

Не се е бъгнал таблетът, а операционната му система. Отвори нета, прочети и си го поправи! Ако е хардуер - гаранцията би трябвало да свърши работа. Андроида е практически нетрошим. Винаги можеш да го съживиш.

Roshko