• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каква навигация за камион да взема?

Започната от Гълъбов, Четвъртък, 18 Юли, 2013, 09:12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Гълъбов

Здравейте колеги,търся по възможност по-евтина професионална навигация. Някой може ли да препоръча каква и от къде в София може да се вземе? Благодаря ако споделите мнения!

Гълъбов

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Гълъбов

Благодаря за съвета но мисля че този PRESTIGIO в technopolis става само за кола и има карта само на България.Аз търся за камион с карта на цяла Европа!

admin

Става и за камион с инсталиране на допълнителен софтуер и карти.

Nachinaesht

Гълъбов

Цитат на: Nachinaesht - Петък, 19 Юли, 2013, 15:15:17Ако не може да се оправиш с доп.карти и софт ето ти го наготово:
http://iskamgps.com/article/1320/GPS-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%BD-Prestigio-GeoVision-5050---5%22
Благодаря за сайта,в него харесах друга навигация но не знам дали ще работи добре!За първи път пиша във форум и не знам как да кача линка,пробвах в началото но не се получи,затова ето името:         
GPS навигация за камион Fly StaR X100 - 7" + 8GB + 128MB ,    ако някой знае дали ще върши работа моля да сподели!                                                                                                                              

morskia86

Моята е от същия сайт и работи без никакви грешки.

камионджията

Колега провери във prodavalnik.com там има много добри GPS като sony,samsung, и др. аз даже си харесах една 7 инча с опция за камион можеш да въведеш височина,дължина,тонаж,и нещо за осите за 129 лева има и други по евтини обаче са 5 инча и са със 2-4 gb вградена памет и отделно mitro card може да сложиш до 32 gb без да ти забива навигацията.
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

Nachinaesht

Взех Prestigio-то за 99 лв. от Tehnopolis. Махнах му инсталирания Navitel с карта само на BG и му качих IGO Primo с опция за камион и карти и POI за Европа. Работи добре. Доволен съм. 

камионджията

Еми честито колега да си я ползваш със здраве :) и дано да не ти изневери някъде. :)
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

Nachinaesht

Благодаря!

Има и резервни варианти: Гармин на телефона, и още едно IGO Primo на таблета. Разбира се и атласа е в кабината.

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

PGM_01

Здравейте, наскоро наближава празник на мой близък и искам да му купя навигация за камиона.
Това, което търся е устройство+карти директно инсталирани без гимнастики.На това условие, а може и да има други, отговарят TomTom, Sygic.
Бюджета е 500 лева.
Препоръчайте ме коя е, хайде да не е най-добра, то поне оптималната за тея пари.
Курсовете му са предимно в Европа.
Благодаря.

PGM_01