• Welcome to Форум на българските шофьори.

Супермодерен сервиз на Volvo в Бургас

Започната от Trucker_Boy, Събота, 07 Май, 2011, 10:07:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

"Волво България" откри днес нов сервизен център за товарни автомобили в Бургас. Общата сума на инвестицията е 2800000 лева, сервизът е разположен на площ от 3500 квадратни метра, неговият капацитет е 200 камиона месечно. В него ще се извършват поддръжка и сервиз на цялата гама камиони "Volvo", диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване.
Бургаският център е оборудван изцяло в съответствие със световните стандарти на "Volvo", разполага с най-модерни технически съоръжения – моноколонни повдигачи с безжична синхронизация, тестер за окачване, АС станция, стенд за регулиране на геометрия и електронен осов кантар. До 15 октомври клиентите могат да се възползват от 20% отстъпка за всички професионални услуги.

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Е ко си трее требва си ,то тез шведските дъраци мразат да стоят дълго извън сервизите,тъй че а честито.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 01 Юни, 2011, 21:02:02
Е ко си трее требва си ,то тез шведските дъраци мразат да стоят дълго извън сервизите,тъй че а честито.
Баси ората сте писал съм ви го тва и не ме плюете шапка ви свалям дянливи сте.
Или па толкова неграмотно съм го написал та не мое да вденете?
;)

Владимир Ангелов

По добре не ходи там некадърници са иди при Нончев

FH16

Цитат на: willy_betz - Събота, 03 Септември, 2011, 23:59:48

ти да не си рекламен агент ?

admin

Цитат на: FH16 - Неделя, 04 Септември, 2011, 07:56:54
Цитат на: willy_betz - Събота, 03 Септември, 2011, 23:59:48

ти да не си рекламен агент ?

Скоро мисля и пари да започна да му вземам. Явно този Нончев трябва да си плаща за рекламата във форума. :D :D :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tir2004

Цитат на: Владимир Ангелов - Събота, 03 Септември, 2011, 23:59:48

Няма по-големи некадърници от "VOLVO" Бургас! Отиваш при тях и после бързо при Нончев да оправя. ;D

ivopifeca

Егати излагацията,уж специализиран сервиз,незнам си още кво,бият се големите барабани,и накрая отиваш и нищо,ако е така,както казват колегите,много жалко ???

admin

Цитат на: tir2004 - Четвъртък, 19 Април, 2012, 08:54:26
Няма по-големи некадърници от "VOLVO" Бургас! Отиваш при тях и после бързо при Нончев да оправя. ;D

Ти лично ли си имал някакви затруднения? В такъв случай е редно да се аргументираш и да обясниш случая.

!na

Цитат на: admin - Четвъртък, 19 Април, 2012, 10:08:42
Ти лично ли си имал някакви затруднения? В такъв случай е редно да се аргументираш и да обясниш случая.

Присъединявам се към молбата.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: !na - Четвъртък, 19 Април, 2012, 15:21:44
Присъединявам се към молбата.

Колко време да му отпусна, преди да приема, че нарушава правилата на форума в частта им относно клеветнически твърдения?

!na

Админе, не съм толкова крайна  :)

Предпочитам да се придържам към тезата "невинен до доказване на противното" и разчитам, че tir2004 или Владимир Ангелов, или и двамата ще се аргументират и ще подкрепят думите си с факти. Ако не го направят, изводите ще се наложат от самосебе си.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Уди кълвача

Цитат на: tir2004 - Четвъртък, 19 Април, 2012, 08:54:26

Ъхъ, така е, я кажи ко точно ти объркаха?
Имам един приятел дето работи там, да му се скарам... уж се води меко казано перфекционист, ама секи прай грешки, кажи за ко стаа дума, да има за ко да го бъзикаме поне :)

Бриги Магнито

Цитат на: Уди кълвача - Четвъртък, 19 Април, 2012, 20:01:27
Ъхъ, така е, я кажи ко точно ти объркаха?
Имам един приятел дето работи там, да му се скарам... уж се води меко казано перфекционист, ама секи прай грешки, кажи за ко стаа дума, да има за ко да го бъзикаме поне :)
Баце он пичо ако знаеше ко са му объркали шеше си мъцне ма комай не знае баш ко са му объркали и че се наложи да го зачекаш ти измисли една историйка,седи не варкай,че си мъцне он . ;)

Rammbon

Интересуваме кои двигатели на Волво имат по 3 маслени филтъра / единият от които е предфилтър / ? 
Защото до сега в сервиза на Волво в Бургас, винаги сменят само по 2, а моделите на камионите ни са FE, FM и FH, произведени след 2006 г .
Или този предфилтър никога не се сменя ?

Rammbon