• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся шофьори!!!

Започната от agrorezerv, Сряда, 02 Октомври, 2013, 14:15:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бе що е Варна,що е цицане на европейски пароци из северното сияние,,(северна България) се е Тимаджийска история.
Интересно обаче Бургас си е Бургас,там гУсподаТА ТИМАДЖИИ буксуват бая.
За съжаление покрай Боко Тиквата ми се напъплиха и по Големо село,за са ме не бъркат ,ма тц нечем ги из наше село.

Бриги Магнито

LightOff

... малко извън темата но... ТИМ са си доста стабилно и в Бургас. Тамошното летище също е под тяхно господство. Отделно всеки знае, че тези господа, било от ТИМ или други обичат да си перат парите в уж законен бизнес, чрез тези грозни бетонни хотели и по Варненското и по Бургаското крайбрежие!

... ТИМ са в цяла България за жалост! Нали по едно време именно заради тях и още едни други ни бяха спряни парите от Евро съюза.

LightOff

Бриги Магнито

Цитат на: LightOff - Сряда, 27 Ноември, 2013, 10:58:41
... малко извън темата но... ТИМ са си доста стабилно и в Бургас. Тамошното летище също е под тяхно господство. Отделно всеки знае, че тези господа, било от ТИМ или други обичат да си перат парите в уж законен бизнес, чрез тези грозни бетонни хотели и по Варненското и по Бургаското крайбрежие!

... ТИМ са в цяла България за жалост! Нали по едно време именно заради тях и още едни други ни бяха спряни парите от Евро съюза.
Баце чуй са да ти обадим нешо,ТИМ мое са у цела България,но за разлика от Варна в другите градове има варианти  ;).

Прочети си последното изречение и се замисли,пАри ли перат със законен бизнес или е поечко крадене на пари със законен бизнес?
;)

кск7

Тази фирма е от влизащите по пързалката на пристанище Варна - Изток .Гаражът им се намира в с.Крумово. На 30 км от Варна в посока Добрич преди с.Стожер в ляво се виждат едни силози на средата на полето .Камионите им са Iveco Stralis Евро 3;4и 5 а повечето им гондоли мисля че са  PANAV ???

driver70

Цитат на: кск7 - Неделя, 01 Декември, 2013, 10:26:19
Тази фирма е от влизащите по пързалката на пристанище Варна - Изток .Гаражът им се намира в с.Крумово. На 30 км от Варна в посока Добрич преди с.Стожер в ляво се виждат едни силози на средата на полето .Камионите им са Iveco Stralis Евро 3;4и 5 а повечето им гондоли мисля че са  PANAV ???
А другите откъде влизат,името на фирмата,,Агро-Резерв,,

кск7

Другите влизат от опашката след няколко дни.

МИТО ЛАЛОВ

Дака

В Агро -Резерв , парите ги дават с чувалите ,без да ги броят ,  Гонзо ги дава авансово при започване на работа само , че в мечтите Ви.
Иска да караш по 28/24 часа и 36 /31 дни в месеца.

Дака