• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа на бус

Започната от ivaton, Петък, 19 Февруари, 2016, 09:41:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

arpieood

Аз отговарям за момента вместо РОСЕН,ако не сте се чули,звъннете на този номер 0878689958-Филипова

arpieood

ivaton

Чух се със Росен. Благодаря ви. Аз съм със С категория на Росен му трябва  В+Е.

ivaton

ivaton

Продължавам да чакам предложения за работа. Имам В и С категории. Не държа на прави курсове . Предпочитам вътрешно в Европата. Може и в Чужда фирма. Предпочитам Бус. Ако знаете или познавате някой с тази дейност моля пишете.

admin

Цитат на: ivaton - Събота, 25 Юни, 2016, 16:25:33Продължавам да чакам предложения за работа. Имам В и С категории. Не държа на прави курсове . Предпочитам вътрешно в Европата. Може и в Чужда фирма. Предпочитам Бус. Ако знаете или познавате някой с тази дейност моля пишете.

Още в понеделник се обади на 02/8603103 - Омега транс и попитай за работа на микробус до 3.5 тона. В момента търсят човек, но не искат да кажат по телефона за заплащането. Пътува се до Германия, Бенелюкс, Франция, Испания и Скандинавските страни. Бусът е оборудван с надстройка за спане. Успех!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivaton

Благодаря. Да ще звънна още в понеделник.

hunter_75

Там ще ти се вземе акъла от каране и ще намразиш професията преди да си я започнал.Те затова ги имат тия бусове,да може шараните да ги карат 25ч от 24 възможни.А за заплащането,може да се окаже накрая че ти им дължиш

American

Цитат на: ivaton - Събота, 20 Февруари, 2016, 20:34:58
Мисля да опитам.Благодаря все пак за мнението.
Защо за проба, не вземеш вместо да си легнеш вкъщи в леглото, слезеш долу да спиш в колата, за две нощи ?
Просто да видиш как ще ти се отрази :)
smoking gun

ivaton

Спал съм доста нощи в различни коли , бусове и камиони. Защо се опитвате да ме разубеждавате когато аз съм решил . Моята молба беше просто да помогнете със фирма с тази дейност.Моля ако не можете да помогнете не пречете. Благодаря на всички които помагат .

skumri

Бусът е оборудван с надстройка за спане.

Някой знае ли къде ги слагат надстройки за бусове ? Звънях на една специализирана фирма и от там ми се изсмяха...
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

hunter_75

Във Пловдив,примерно.А случайно можеш ли да си представиш каква температура се развива  в тая надстройка,монтирана върху кабината на буса?Горе-доло ще се доближи на това да си легнеш в багажника на колата.Защо не си изкарате категориите и да се качите на камион,щом сте решили да се впускате в това приключение,ами се изживявяте като "тираджии" с бусове,надстройки и не знам какви си глупости.Преди не много време си спомням,имаше тука един модел дето се въртеше с лека кола по паркингите и се филмираше и той като се едно е с камион

skumri

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 26 Юни, 2016, 21:59:56
Във Пловдив,примерно.А случайно можеш ли да си представиш каква температура се развива  в тая надстройка,монтирана върху кабината на буса?Горе-доло ще се доближи на това да си легнеш в багажника на колата.Защо не си изкарате категориите и да се качите на камион,щом сте решили да се впускате в това приключение,ами се изживявяте като "тираджии" с бусове,надстройки и не знам какви си глупости.Преди не много време си спомням,имаше тука един модел дето се въртеше с лека кола по паркингите и се филмираше и той като се едно е с камион

Приятелю , категория имам. А и честно казано няма да спя кой знае колко. Въпроса е , че сме двама и се движим денонощно. И като симпатягата катаджия в Германия пита къде е спал шофьора снощи , показваш му врящия котел. Освен това , бизнеса ми е свързан с с къси срокове и буса е идеален. Освен това , всички тираджий , специално във форума , сте супер зле. Освен това, звънях на едни в Пловдив и те не бяха чували за бус. И освен това изобщо се чудя защо продължавам да чета глупостите тук. 90℅ от потребителите сте специалисти по всичко , ма недай Боже да се зададе въпрос
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

цецодебел

Цитат на: skumri - Неделя, 26 Юни, 2016, 23:15:56
Приятелю , категория имам. А и честно казано няма да спя кой знае колко. Въпроса е , че сме двама и се движим денонощно. И като симпатягата катаджия в Германия пита къде е спал шофьора снощи , показваш му врящия котел. Освен това , бизнеса ми е свързан с с къси срокове и буса е идеален. Освен това , всички тираджий , специално във форума , сте супер зле. Освен това, звънях на едни в Пловдив и те не бяха чували за бус. И освен това изобщо се чудя защо продължавам да чета глупостите тук. 90℅ от потребителите сте специалисти по всичко , ма недай Боже да се зададе въпрос
Опаааа още един новороден непризнат ГЕНИЙ се появи !!! Сега ще обясни на всички колко са тъпи и ТОЙкакъв тарикат е :D :D :D
А като му кажеш че единия кара а другия спи там Ханс ще те черпи кафе :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

hunter_75

Да,много драго ще му стане на немеца ти като му обясниш как е протекла почивката ви.Тука като сме много зле,иди да пишеш в "Бг мама",там най-добре ще те разберат,а ти ще им пообясниш това-онова

rider777

Ония дето обикаляше из паркингите с Фиестата и се учеше на камионджиство беше си турил даже табела Rider 777 :-)))))    Та той вече е велик ТИРаджия бре,,,,,, даже беше качвал тук клипчета как псува професионално :-)))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: skumri - Неделя, 26 Юни, 2016, 23:15:56

Звънни ето на тези - http://www.dinam.net/?page=nadstroiki-modeli-bg в Пловдив. Може пък те да са чували нещо за надстройки за бусове.

Цитат на: rider777 - Понеделник, 27 Юни, 2016, 06:37:40
Ония дето обикаляше из паркингите с Фиестата и се учеше на камионджиство беше си турил даже табела Rider 777 :-)))))    Та той вече е велик ТИРаджия бре,,,,,, даже беше качвал тук клипчета как псува професионално :-)))))

Направи сметка какъв кумир си има...

admin