• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа на бус

Започната от ivaton, Петък, 19 Февруари, 2016, 09:41:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Някога, някой да ме е чул да псувам ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rammbon

Цитат на: ivaton - Неделя, 26 Юни, 2016, 18:08:36
Спал съм доста нощи в различни коли , бусове и камиони. Защо се опитвате да ме разубеждавате когато аз съм решил . Моята молба беше просто да помогнете със фирма с тази дейност.Моля ако не можете да помогнете не пречете. Благодаря на всички които помагат .
А спал ли си в надстройка на бус, при 30 или 33 градуса? И после да караш 400-600км и на другия ден пак на 33 градуса или на 42 градуса в Испания. Според мен и 2500е ще са малко за тоза АД.
Едва ли ще има охладител  :(

Rammbon

hunter_75

Тоя тигър ще да е от тия с бусовете с платформи,и сега нова далавера е закислил,да събира мебели може би.Това са особена порода мазохисти,по-добре да не му даваме акъл,те нямат тема по която да не са капацитети

rider777

Абе може да не са мебели ама като ги гледам как тъпчат бусовете с теУевизори, печки, перални, гуми и кви ли не още цигании ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hunter_75

skumri

Аз вчера се ядосах леко на нечия простотия , но като гледам днешните коментари ми става смешно. В друга тема много старателно оплювате 19 годишно момче , което иска да се качва на камион. В тази тема , ние с бусовете сме селски тарикати , мебелисти и незнам какво.  Евала как ги измисляте глупостите една след друга. Само дано сте мааалко по-добри на пътя , че иначе трагедията е голяма.

П.С. thanks Админ , като стигна ще звънна да питам за надстройка
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

цецодебел

Цитат на: skumri - Понеделник, 27 Юни, 2016, 12:20:57
. Само дано сте мааалко по-добри на пътя , че иначе трагедията е голям
Да ти напомням ли че ти тръгна с рогата напред  :D
А иначе за добро или за лошо нас са ни видели  ;D Твоето тепърва предстои да ни "УДИВЛЯВАШ"
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

skumri

Цитат на: цецодебел - Понеделник, 27 Юни, 2016, 13:25:24
Да ти напомням ли че ти тръгна с рогата напред  :D
А иначе за добро или за лошо нас са ни видели  ;D Твоето тепърва предстои да ни "УДИВЛЯВАШ"

Като видях форума си мислех , че все някаква полза ще има. Ще прочета нещо и в даден момент няма да съм глупак на пътя. Явно не става така. Спирам да ви удивлявам. Всичко ви е ясно

skumri