• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pandostz

Здравейте на всички шофьори и работодатели. Търся работа с някой на двойка за да мога и аз от някъде да започна. Имам нужните документи ( Професионалната ( пластиката ) трябва да ми излезе до броени дни.), но без така търсения от всички опит. На 33 години съм.Алкохол не употребявам .Пуша умерено.   Бих бил благодарен на всеки който може да помогне.Благодаря на всички и успешен ден.

pandostz

Rammbon

Търсиш някой на двойка, ама знаеш ли какви изроди има. Може и след 5 дни да не можете да се гледате и траете в кабината. Ами 3 месеца?
Та, затова се хващаш в първата фирма, в коята ще те вземат/ без да подписваш запис на заповед ! /, за начало само в България, да свикнеш да държиш пътя, да тръгваш по леки нагорнища от място,без да се връщаш назад, да правиш маневри напред между други МПС-та, да караш на зад, към рампи или легени на пристанищата, да можеш да удържаш 40т камион по надонища, да спираш , без да правиш ПТП-та. Ей така, за начало поне 5-6 месеца. Да се научиш да общуваш с различни по характер и етност колеги. Да спиш в този варел и при 30 градуса.
После всеки чорбаджия ще те вземе.
Хайде рови джобса и се ориентирай. От къде си?

Rammbon

pandostz

От Стара Загора съм.По принцип съм работил с много хора и всякакви характери.приспособявам се бързо към всякаква среда.Просто знам че всяко начало е трудно. Затова пиша и тук.Търся вариянти.

Rammbon

Дори ти сам да се клонираш, след 3 месеца може и да не искате да се виждате. Покарай първо сам известно време и после, ако намериш твой човек, не случаен, някой да ти го избира, се мятай на двойка по ЕС.

Димитър Гебшеменов

Топалов в Казанлък ще те вземе.въобще не е добър вариант.....но е перспектива да се научиш.относно заплащането няма да си доволен....гаранция-400-500 лв сигурно ще ти дава на курс.ама изкараи 2-3 месеца и беж да те няма.ще научи всичко от бг до франция.
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Бриги Магнито

Баце какъв опит търсиш?
Как се управлява дръгл ли или как да се оправяш с порядките из Европата.
Питам не за друго,а защото имах честта да се сблъскам с новото поколение БГ шофери и нещо ми се разбиха представите.
Мите говориш за пари брат,доколкото ми е известно в капиталистическият строй,който много от вас ми хвалят,пари се взимат след свършена работа .
Та а ако обичате изяснете ми какъв опит се търси и колко пари трябва да се получат?
Оти все си мислим,че опит се трупа с работа(практика) а работа има и във БГ

цецодебел

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 12 Юни, 2016, 08:59:27
Баце какъв опит търсиш?
Как се управлява дръгл ли или как да се оправяш с порядките из Европата.
Питам не за друго,а защото имах честта да се сблъскам с новото поколение БГ шофери и нещо ми се разбиха представите.
Мите говориш за пари брат,доколкото ми е известно в капиталистическият строй,който много от вас ми хвалят,пари се взимат след свършена работа .
Та а ако обичате изяснете ми какъв опит се търси и колко пари трябва да се получат?
Оти все си мислим,че опит се трупа с работа(практика) а работа има и във БГ

А те за това съм съгласен :) Ама не мога да се сетя за човека ,който за 3 месеца ще успее да попие това, което някой е учил 10 години ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Неделя, 12 Юни, 2016, 10:08:59
А те за това съм съгласен :) Ама не мога да се сетя за човека ,който за 3 месеца ще успее да попие това, което някой е учил 10 години ???
Какви 3месеца,в момента има бърз курс по високо самочувствие,придобива се още на Калафат,малко се разклаща по Мехадия,но Надлак вече не стъпваме по земята

цецодебел

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 12 Юни, 2016, 10:36:51
Какви 3месеца,в момента има бърз курс по високо самочувствие,придобива се още на Калафат,малко се разклаща по Мехадия,но Надлак вече не стъпваме по земята
Ти да си имал некаква случка ? Я раздуй,раздуй да чуеме  :)

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Неделя, 12 Юни, 2016, 10:47:18
Ти да си имал некаква случка ? Я раздуй,раздуй да чуеме  :)
Квото стане във Вегас си остава във Вегас.
Но да от подържник на новобранците се превърнах в техен противник.
Ето темата на почти набора на33г.,търси опит,тоест решил е да стаа шофер.
Ок ,лошо няма,ма се чудим що търси двойки,тройки и прочее,а не се хване на боклуджийски камион примерно.
Да боклуджийките не са престижни,не са платени,но са една добра школа-школата на тука не моем да влезем.
Голата истина е,че гледаме парата
Е лошо няма,парата е цар и господар и има нужда от роби,да и робуват.

rider777

Ама новобранеца взема тапията и вика искам 2000€,,, нищо, че не може да кара,,,,,,   наскоро слушах едни изказвания,,, караме на двойка 2 седмици и съм готов :-))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 12 Юни, 2016, 11:11:21
Ама новобранеца взема тапията и вика искам 2000€,,, нищо, че не може да кара,,,,,,   наскоро слушах едни изказвания,,, караме на двойка 2 седмици и съм готов :-))))))))
Готов за къде,за гроба или за затвора?
Май ,май пропускат тоя момент във високо платеният бизнес

rider777

Много ми е интересно ако на някой на 33 години му е необходимо примерно 3 месеца за да влезе криво-ляво малко в занаята колко ще се необходими за някого на 63 години, който цял живот е лепил плочки и е гледал клипчета и си мисли, че е ташак работа това,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Неделя, 12 Юни, 2016, 11:37:56
Много ми е интересно ако на някой на 33 години му е необходимо примерно 3 месеца за да влезе криво-ляво малко в занаята колко ще се необходими за някого на 63 години, който цял живот е лепил плочки и е гледал клипчета и си мисли, че е ташак работа това,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Иво противоречиш си ;D  Ти казваше че за това /много акъл не требва/

imter

Колеги малко бъркате понятието за придобиване на опит.Има разлика от това примерно човек да е работил в България,както и близките държави,и да иска да се научи да работи в Европа,тогава смятам че за 3 месеца ,ако има желание може да усвои тънкостите.Нещо съвсем друго е ако се започне от нулата,тоест миналата седмица взел книжка и веднага да тръгва,тогава със сигурност 3 месеца,колкото и да има желание няма да може да научи всичко,и естествено няма как да претендира за заплащане,като на човек с опит!!!

imter