• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vladiksofia

Пичът е имал "ПЕТЪК-ТРИНАЙСТИ"....лош шанс. Не е спрял на мигащите червени светлини ,оказа се между двете бариери.Задна и с пълна газ....или да се прибере до първата бариера или да я потроши със задницата на прицепа. Още един ФАКТОР против него.Времевият интервал между падането на бариерите и минаването на влака е прекалено КЪС.ДОБРЕ ,че остана ....ЖИВ !

Vladiksofia

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Понеделник, 13 Юни, 2016, 12:42:57
Искам да чуя мненията на новобранците как биха реагирали в тази ситуация ,,,, https://www.facebook.com/realkraze/videos/804973056306020/

Аз никъде в клипа не видях мигащи червени светлини, но ако е имало такива и/или звукова сигнализация, спирам и чакам. Ако няма сигнализации се оглеждам предварително за приближаващ влак и ако няма преминавам. Ако бариерите започнат да падат след като съм навлязъл в прелеза, взимам всички мерки да изведа МПС-то извън обсега на релсовия път т.е газ и минаване през изходната бариера.
За такива ситуации съм си купил видеорегистратор, та после като дойде полицая да му пусна записа, че примерно е била повредена сигнализацията.

hgv_driver

micyri

Аз пък видях една кофа с лайна и Бриги взе че я изля в форума.
За пореден път се наслаждавам на селски пръчки в мъжки род! Евгени това няма как да се отнася за тебе!
Бриги по долу няма как да паднеш,а довечера мини пак през кръчмата и после направо в форума разказвай,разказвай.......аз обаче няма да те слушам.
Ебаси цирка.....тцтцттц,бях забравил за такива душици ,ама те още съществували. :(

цецодебел

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:01:09
За пореден път се наслаждавам на селски пръчки в мъжки род! Евгени това няма как да се отнася за тебе!
Бриги по долу няма как да паднеш,а довечера мини пак през кръчмата и после направо в форума разказвай,разказвай.......аз обаче няма да те слушам.
Ебаси цирка.....тцтцттц,бях забравил за такива душици ,ама те още съществували. :(
Не е виновен само единия !!! Още снощи им написах че не е тук място за разяснения!  >:(
Не четат само които пишат тук! А сега се сети колко човека ще вземат новобранец ,та после да се видят главни герой
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Бриги Магнито

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:01:09
Силни думи за човек взимащ комисионна за всеки привлечен във фирма в която се нарушава ,не смяташ ли?
:) ;)
Вземи уреди и Цигулката,прибери комисионната и ич да не ти е зор.

micyri

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:07:53
Силни думи за човек взимащ комисионна за всеки привлечен във фирма в която се нарушава ,не смяташ ли?
:) ;)
Вземи уреди и Цигулката,прибери комисионната и ич да не ти е зор.
Ти си болен човечец,след като всичко пред погледа ти е пари.
Изобщо не ми се разправя с боклуци,видях колко струваш.
Райдъре,далеч съм от мисълта да правим разследване,кой прав,кой крив!
Нужни бяха 1-2 коментара и картинката се изясни.
Човечеца минава през кръчмата и после сяда да обеснява какви били новобранците.
А този човечец забравил за себе си от къде е тръгнал.

Бриги Магнито

Тръгнал съм от София  ;)
Относно разследването,Ви ако искате мога да Ви разкажа целият курс,за разлика от някой хора аз помня къде ходя  :D

micyri

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:25:10
Тръгнал съм от София  ;)
Относно разследването,Ви ако искате мога да Ви разкажа целият курс,за разлика от някой хора аз помня къде ходя  :D
Отговора ти заслужава аплодисменти!
Да видим ,ще ги получиш ли? :)

Бриги Магнито

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:35:57
Отговора ти заслужава аплодисменти!
Да видим ,ще ги получиш ли? :)

Кажи на Виолончелото да мъцне има ли нещо против от лек преразказ на одисеята му и как мъцне получавате пълният разказ за 15-се дневният курс.
Нещо повече ще получите и разпечатка и от мойта карта .
:D Да Гена на двойка има две карти  ;)

начинаещ

Мене много ще ми е интересно как е протекло обучението,защото и аз така съм почнал и действително си бе трагикокомедия целият курс 20дена,но пък съм много доволен от даскала,и разбирам колко много съм му лазил по нервите отделно и че докат аз карах той все бе нащрек!!! Но изтърпяхме се някак!

Бриги Магнито

Цитат на: начинаещ - Понеделник, 13 Юни, 2016, 19:54:45
Мене много ще ми е интересно как е протекло обучението,защото и аз така съм почнал и действително си бе трагикокомедия целият курс 20дена,но пък съм много доволен от даскала,и разбирам колко много съм му лазил по нервите отделно и че докат аз карах той все бе нащрек!!! Но изтърпяхме се някак!
Баце ,реално май обучение нямаше (лично мнение)е ако не вярваш изчакай мнението и на другата страна

начинаещ

Е та кво сте правили 15 дена ти опитен той новак! Нсли за това сте тръгнали за да придобие опит!
Що не земете да разкажете случката и двамата кой как я видял! Па я си мислим че ще може да си направим правилните изводи!

Бриги Магнито

Цитат на: начинаещ - Понеделник, 13 Юни, 2016, 20:08:43
Е та кво сте правили 15 дена ти опитен той новак! Нсли за това сте тръгнали за да придобие опит!
Да бе,ма май придобих аз ,нови знания

cigulkata

Ще е максимално глупаво от моя страна да кажа, че обучение не е имало, в крайна сметка аз претендирам за джентълменство и да кажа, че нищо не съм научил би било лъжа-Бриги каквото и да се плюем , храним и т.н. ми показа и ме отвори на много неща. Дори и към края на курса, аз му казах, че искам да получа максимално много критика - обожавам критиката и неговата би била крайно ценна за мен! За по пътя за Европа съм научил страшно много и към днешна дата си мисля, че сам новобранец, като мен ,ако тръгне за Европа-то това би било най-опасното нещо-здравословно,финансово, за околните. Както и на него му казах, каквото и да е, аз оставам изцяло с едно уважение към него. .. а как се стигна до тук и да ме намрази така не знам...със сигурност и аз имам вина .Важните неща съм записал в тетрадка. Даже имаше момент, в който се получи малко тъпо, че ги оставих на лаф него и колегите , които бяха с нас, но наистина исках да запиша неща. Че бих искал след време да имам и аз подобно ниво на умение за шофиране като него е факт,не че имам някакви други наблюдения,Тук съм да се уча и както от мисури се уча на отношение към хората, мъжество и качества -на черното-бяло няма да кажа никога, и от Бриги съм се учил, за което още веднъж му благодаря! Явно тази цялата реакция във форума срещу мен има някакъв корен, така че още веднъж,за 1000 път -извинявай, ако има нещо с което съм ти сторил каквато и да било тегоба!

Бриги Магнито

Кажи как се слага магнит?
Или пък къде?

П.П. Както и да е
На нищо не съм го научил

Бриги Магнито