• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cigulkata

cigulkata

Бриги Магнито

Бриги Магнито

loshdancho

Цигулка, не ти ли е ясно, че с новобронското си мислене можеш да изкараш извън нерви всеки един професионалист. Лошо няма,  всеки е минал от там. Когато се учиш правиш това което се иска от теб, после когато си сам....може да правиш каквото знаеш и можеш.
А тия словоблудства с омазаната карта, заплащане,....просто ме напушва смях.
Щото като гледам  не преставаш да пътуваш за Франция и ти е притеснение.
После не носи от десетият кладенец вода за дните на курса и заплащането. Щото там в кладенеца е умряло некво жувотно.
Щял си да прайш разбираш ли Бригито звезда, ама не си бил такъв човек...   ебаси смеха.
Прероръчаха те хора, отдаде ти се възможност. Ама ти като,  маса други  тука си мислите, че; опа качих се на камион и вече фатах бога за уя.
От кво си недоволен?
Че за първи курс и то на двойка за 9дни си взел 750лв? Или от това, че некой кара на магнит?
Ма що те боли уя за чуждите грехове. Него ще го хванат, него ще го ебат...  ти от къф зор се натегаш?
Искаш, да го заместиш  ли?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:01:09
Аз пък видях една кофа с лайна и Бриги взе че я изля в форума.
За пореден път се наслаждавам на селски пръчки в мъжки род! Евгени това няма как да се отнася за тебе!
Бриги по долу няма как да паднеш,а довечера мини пак през кръчмата и после направо в форума разказвай,разказвай.......аз обаче няма да те слушам.
Ебаси цирка.....тцтцттц,бях забравил за такива душици ,ама те още съществували. :(

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:21:29
Ти си болен човечец,след като всичко пред погледа ти е пари.
Изобщо не ми се разправя с боклуци,видях колко струваш.
Райдъре,далеч съм от мисълта да правим разследване,кой прав,кой крив!
Нужни бяха 1-2 коментара и картинката се изясни.
Човечеца минава през кръчмата и после сяда да обеснява какви били новобранците.
А този човечец забравил за себе си от къде е тръгнал.

На теб колко пъти трябва да ти обясня, че е абсолютно наложително тук да си владееш нервите? Недоумявам на какво основание си помисли, че ще ти търпя своеволията? Нецензурни словосъчетания и обидни думи като горе цитираните ще доведат до трайна невъзможност да изразяваш мнение на страниците на този форум.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

cigulkata

Не съм си помислил така! Това казвам, че аз също нямам никакво самочувствие, че мога да карам камон,еле пък като вас.
Даже съм казвал пред приятели,след курса че уважавам Бриги, че ме изтърпя с всички мои кусури,недостатъци,не можене и т.н. каквото се сетиш,дори мислех в знак на някаква благодарност да му взема една ел. книга-той се интересуваше досежно ел, книгите и сайтовете и мислех да му направя такъв подарък. За това се заклевам.

В един момент ни вест , ни кост и след две седмици въпросните теми, хулене и т.н. (надявам се си проследил случая от самото начало) останах в недоумение, при условие, че след като се разделихме не сме се чували,без да знам какво е станало...защитавам се. Ти какво би направил,Данчо?! Дори и в процеса на защитаване на мен ми е било криво , че бриги се чувства толкова афектиран и как  сме се докарали до тук. И защо,баси... Знам, че сте приятели и за това се опитвам да ти дам някакво обяснение-от моя гледна точка и с информацията, която аз имам.

НО и не аз съм започнал това , още повече във форум...

Vladiksofia

Почти по ТАТО  : Тая година на 113-то место у свето по "свобода на словото " ДругарЕ ,догодина......след 130-то. НЕМА ЛАБАВО ДругарЕ ! Ха,ха,ха,хааааа.......

M.Traykov

Цитат на: rider777 - Понеделник, 13 Юни, 2016, 12:42:57
Искам да чуя мненията на новобранците как биха реагирали в тази ситуация ,,,, https://www.facebook.com/realkraze/videos/804973056306020/
Чупя бариерата.

cigulkata

Цитат на: admin - Понеделник, 13 Юни, 2016, 21:27:59
На теб колко пъти трябва да ти обясня, че е абсолютно наложително тук да си владееш нервите? Недоумявам на какво основание си помисли, че ще ти търпя своеволията? Нецензурни словосъчетания и обидни думи като горе цитираните ще доведат до трайна невъзможност да изразяваш мнение на страниците на този форум.

Ако мисури ще получава бан, държа и аз да получа такъв! Мога да си го изпрося, но вярвам, че с охота ще удовлетворите желанието ми. В крайна сметка ние излязохме виновни, че се защитаваме :/

rider777

Аз също излизам с газ през бариерата ама колко новобранеца ще има да умуват какво да направят и докато се наумуват и влако ойде ,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Vladiksofia

Двама " БЪЛГАРИ " на едно место.......ВРЕДНО ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА !!!

Vladiksofia

За....ВЛАКООТ.....ГАРАНТИРАНО шоферот попаднал в казуса е......СТАРА  " КАПА " !

M.Traykov

Аз карам международно от 3 години.Преди това съм карам само на балканите-БГ,ГР,РУ.Карам камион от 18 годишен.Моя първи ден навън беше в Германия Мюнхен.Качих се на камиона запознахме се с колегата-учител.Обясни ми кое за какво е.Аз имах представа бях карал в Бг,но не влекач с полуремарке.Първо той кара 4 часа и ми обесняваше,после аз се качих вече беше тъмно.Учителя седна на седалката и заспа.Аз карах без проблем,паркирах,разтоварих и той тогава се събуди.Не бих казал че това е обучение.Ами ако бях хвърлил камиона някъде или да ударя някой.
Искам да каже,че трябва търпение и от двете страни.С един работен ден не се става шофьор и безгрешни хора няма.Въпреки всичко моя учител доста ми помогна и съм му благодарен.Имахме разбирателство,което е най-важно.Най-добрия учител е практиката.Трябва да караш.
Преди години в БГ стоях 2 години без работа с всички документи.В момента взимам 5000 лв на месец.Минах през 3 фирми за година,но от всяка научих ценни неща.
Към новите в тази професия имайте самочувствие но не прекалено стъпвайте смело напред.Няма нищо сложно в професия като тази има доста тънкости които се учат в последствие.И не се отказвайте от хорските приказки.В повечето случай са невярни.
П.П А магнит се слага на датчика за скоростта на скоростната кутия.Навеждаш се и го залепваш.Хубаво е да е увит в станиол или тиксо.От стълбата на леглото на ДАФ става перфектно.
Знам го но такова нещо никога няма да ползвам :)

loshdancho

Ми може да дойдеш да се повозиш на една Румъния.... ма няма да караш, и пари няма да вземеш. Само ще трупаш опит....
Така съм почнал. И съм бил в твоето положение. Стисках зъби и си мълчах, щото на друго място нямаше да ме вземат. Първо в дапа сетягах един порутняк, ама не бях шофьор. И като то стегнах....чаках два курса да му врътнат. А аз в гаража монтьор. После се возих два курса до Пазарджик. На вторият ми дадоха да покарам. После след година се преместих при частник роднина....три курса до Солун с по 15 долара заплата и возене като куфар.  И накрая като ми дадоха да карам....отзвука беше: ми той не може... Има ли смисъл да ти обяснявам какво ми беше при разбора...щото този камион и тази работа бяха важни за мен. А и не можех да почна на друго място.
Стиснах зъби и въпреки, че ми идваше да си забия главата в стената.
После беше трудното с липсата на опит и голямото желание... боляли са ме зъбите от стискане . За страховете ми няма да ти приказвам....
Толкова за мен. Ти трябва да намериш възможност да се докажеш вместо да хленчиш. Станалото, станало. Вече знаеш какво и как не трябва да се прави(дали при Теб или при Бригадира). И при вторият шанс  ще има на какво да стъпиш.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Цитат на: cigulkata - Понеделник, 13 Юни, 2016, 21:37:14
Ако мисури ще получава бан, държа и аз да получа такъв! Мога да си го изпрося, но вярвам, че с охота ще удовлетворите желанието ми. В крайна сметка ние излязохме виновни, че се защитаваме :/

За втори път ти казвам да прочетеш цялата тема много внимателно и ще разбереш, че всъщност чисто хронологично точно ти повдигна въпроса за съвместното пътуване с Николай. Ако някъде преди тази твоя публикация си се разпознал по някакъв начин, проблемът си е изцяло твой. За да не остане някакво съмнение в думите ми, посочи ми къде преди тази - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=5808.0;msg=77647 твоя публикация в темата става въпрос за теб?

Въпросният Amateur тук - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=5808.0;msg=77643 цитира обявата на Николай, но не видях нищо, което да е свързано със самото пътуване.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

cigulkata

;D
Бг-Румъния-Бг ли?
Ми ако ми дадеш поне някоя друга маневра даже ще ми е кеф!

cigulkata