• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cigulkata

Цитат на: admin - Понеделник, 13 Юни, 2016, 22:32:04

Е , няма какво да спорим-ти си предубеден. За мен, ти мериш с двоен аршин! Прави каквото си знаеш!

cigulkata

admin

Цитат на: cigulkata - Понеделник, 13 Юни, 2016, 22:35:33
Е , няма какво да спорим-ти си предубеден. За мен, ти мериш с двоен аршин! Прави каквото си знаеш!

За кое съм предубеден? Я кажи цифром и словом колко дни точно беше курса? 15 дни или по-малко? И колко пари взе за цялата тази история? 750 лева или малко повече?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

cigulkata

1,Без заповеден тон,моля, дето се казва не съм ти подчинен!

2.Не искам-не си страна в диспута.

Курсът беше няколко дни ей така разходка, за което взех 2000 лева, които Бриги ми отстъпи. С цялата си благодарност, че Аз съм Избрания, аз пък взех, че го оплюх масово!

Въпрос: Каква е възможността да изтриеш изобщо регистрацията ми? Не желая да съм част от такъв цирк. Преди виждам се е случвало, каква е възможността сега, мерси предварително.

admin

Дето се казва, един от двама ви лъже. Опитвам се да разбера кой от двамата съчинява сапунен сериал. Що се отнася до регистрацията ти, и без петел ще съмне! Жалко, че ако я изтрия, няма да имаш възможност да защитиш името си и ще останат съмненията, че евентуално си измисляш нюанси от пътуването.

cigulkata

Ама как-аз лъжа,разбира се!
За да сме ултра прецизно точни-курса беше 12 или 13 дни, не помня, както написах и в началото нито това, нито парите са били болката в дебата! Ако съм манипулирал данните-извинявайте-професионален дефект от статистиката! :)

Поемам риска! То понеже сега възможността човек да опази името си особено с теми ама "моЙте пожелания към цигулката" и др. , пълни с различни намеци, които само ти не виждаш, че са насочени към мен , е реална и справедлива...

Помолих с опцията "информирай модератор" за нещо, ако не е забелязано, те моля да видиш, ако не-ще ти пиша л.с.

Официално: искам да изтриеш регистрацията ми-съвсем доброволно.

Успех на всички , здраве и лек път! :-\

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

А аз да се притеснявам ли ,че ще имам бан? :)
Нерви ......какви нерви да си държа ,да не би да изглежда ,че съм се изнервил нещо?
Нерви за някъв форум....... :),админе моля те ,не ме подценявай .
Ти всъщност админ ли си?  Или .....падар?
Без лоши чувства!
Поздрави!

cigulkata

:D :D :D
Все това да са ни нервите:)

Велика Швеция направи равен с ирландия-ето това са нерви!!!  :-\

admin

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 23:28:36
А аз да се притеснявам ли ,че ще имам бан? :)
Нерви ......какви нерви да си държа ,да не би да изглежда ,че съм се изнервил нещо?
Нерви за някъв форум....... :),админе моля те ,не ме подценявай .
Ти всъщност админ ли си?  Или .....падар?
Без лоши чувства!
Поздрави!

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 17:10:19
Аз желая всичко добро на cigulkata и съм обеден,че ще намери един по-добър живот и работа.
Човечеца с магнита,тебе те видяхме ! Изпята песен си ,сега ще слушаш кво ти пее радиото.
Админе тая тема няма ли да я заключваш или чакаш още поздравителни телеграми?

Падар съм! Обеден съм, че съм падар на такива неграмотници като теб!

micyri

Цитат на: cigulkata - Понеделник, 13 Юни, 2016, 23:35:33
:D :D :D
Все това да са ни нервите:)

Велика Швеция направи равен с ирландия-ето това са нерви!!!  :-\
cigulka ,моля не спами в темата! :)
Какво ни интересува Велика Швеция...... ;)

micyri

Цитат на: admin - Понеделник, 13 Юни, 2016, 23:38:19
Падар съм! Обеден съм, че съм падар на такива неграмотници като теб!
ти и за падар не ставаш! Щом обиждаш потребителите си! Да не ти сложа ей сега един бан за винаги? :)

admin

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 23:41:09
ти и за падар не ставаш! Щом обиждаш потребителите си! Да не ти сложа ей сега един бан за винаги? :)

Неграмотник е констатация, а не обида! Завинаги! А не за винаги! Неграмотник!

cigulkata

Велик Мисури ме помоли да предам - Админ, владей си нервите, не да даваш съвети за това. Край!

Amateur

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:45:43
Кажи на Виолончелото да мъцне има ли нещо против от лек преразказ на одисеята му и как мъцне получавате пълният разказ за 15-се дневният курс.
Нещо повече ще получите и разпечатка и от мойта карта .
:D Да Гена на двойка има две карти  ;)
Бриги е отправил предложение да изложи неговата версия за случилото се по време на курса .
Цигулка, дай му картбланш да го направи .

Абсолютен индианец

cigulkata

Очаквам, както помолих няколко поста по -горе или да последвам и аз с бан или регистрацията ми да бъде изтрита, което пак помолих пост по-горе.

Сега да не се окаже , че има наказание да се стои във форума? :D

cigulkata