• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа без стаж

Започната от Nikollaicho, Събота, 25 Февруари, 2017, 18:37:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Харесвам интелигентните хора, но относно шофьорите ми се иска да бъдат обучени. В момента един приятел е качил така човек, който не е карал никога и го обучава ама не смятам, че това е хубаво,,,,,,, аз себе си не мога да понасям в будката а камо ли друг с мен,,,,, а и моя Премиум е с едно легло и не става за двойка. Иначе няколко момчета от форумите са ми предлагали те да ми плащат само и само да дойдат да се учат ама няма как да стане. 
Я да питам нещо,,,,, Зелето на форума  един жълт камион с табелка "Такси" ли е или това е някой друг канал ?
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Amateur

Прощавай Райдъре, ама само с един камион ли разполага твоята фирма ?  ;D
Ще го сложиш на двойка с някой опитен шофьор, като Бай Милчо . Тъкмо докато се обучава ще следи дали наставника прави далавери .
Иначе всички фирми търсят опитни водачи, като същевременно се оплакват от липса на кадри .  Желаещи да станат "шофери" има,  обаче трябва някоя стара бичкия да им покаже тънкостите на занаята .
Абсолютен индианец

Amateur

Абсолютен индианец

Nikollaicho

не мога да разбера в днешно време работодателите (да не кажа че съм им бесен ) хем стаж да имам хем да съм възможно по млад еми 2те неща няма как да се съчетаят никой не иска да обучава млади шофьори и това е общо взето в главата ми изниква един основен въпрос : " КЪДЕ Е този глад за шофьори за който всички говорят "  едва ли ,ако го имаше щях да чукам на толкова много врати и навсякъде да ми казват :
" направи стаж една две години и после заповядай" , " Ние не сме автошкола за да те обучаваме " ,
говора за не една и две фирми  от рода на  : МАГДАК - ИМАТ ОФИС ВЪВ ВИДИН ,ДЕСИ АВА ТРАНС , SP Транс , Класик 2000 ,Бултранс, Спутник 96 , и още други по-малки фирми . И кво излиза трябва баща ми да е тираджия за да ме вземе той и да ме понаучи е да ама не е или другия вариант да имам някви огромни връзки в някоя фирма е да ама и тях намам . Та ходих и до бюро по труда и те имаха разни обяви за шофьори дават ми насочващо писмо отивам там и кво пак същото стаж и незнам си фо или пък кът чуят че нямам ама то ние за по-натам си търсим ще ти се обадим . Да ама мен това по натам няма да ме храни както мен така и семейството ми . ПАК КАЗВАМ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА МИ ПОМОГНАТ МАЛКО ИЛИ МНОГО НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ДА ПОЛУЧА РАЗБИРАНЕ НАЙ-МАЛКОТО ВЪВ ФОРУМ    

rider777

На мястото на Милчо от 22ри Октомври е друг шофьор и не мога да му кача някой и да му кажа "Ето този младеж трябва да обучаваш" ,,,, евентуално в Сканията това може да се случи за да имам поне поглед върху кражбите ама,,,,,,,,,,,

Nikollaicho

Райдър хубаво е че развиваш бизнеса си радвам се че си човек който се опитва да постигне нещо тук в тази държава знам че е доста трудно но имам въпрос защо всички работодатели казват търся шофьори и кът се появи някой кът мен ооо ние вече не търсимм

rider777

Единият от шофьорите ми в началото на годината каза, че иска да се пенсионира при мен и съм сигурен, че няма да напусне ,, имам  и шофер дето го качих с един приятел, който пък изобщо няма Е категория ама да са двамата и близо 2 месеца бяха заедно, че младежа се притесняваше да е сам  ама вече близо половин година си кара без проблеми,,,,,,  В края на Ноември качих на Сканията пък шофер с много малък стаж ама пък прави по повече километри и от мен и от двата Магнума ,,,, Сега третия Магнум е пред нас вече 2 седмици ама за него вече имам шофьор, който се маха от Ян де Райх сега в Сряда и иска да си почине 2 седмици и тогава да тръгне ама и при него не става да му кача да обучава някой,,,,,,, ама може да се измисли нещо.

imter

Колега пробвай в Ким или Пимк,втората е огромна школа и за кратко време ще научиш много неща и тогава ще разбереш,че наистина има глад за шофьори,но за истински шофьори,които знаят много,но и изискват много!!!.................Бате Иво ако взимаш Скания да ме имаш в предвид :)                                                                                                                                                                                 

Nikollaicho

Да изглежда че ще се ходи в пимк или юруспийд вторите вече ми звъняха и говорихме но не искам да ме набутат с пари който да им дължа предпочитам да отида в някоя фирма дето да не ми плащат 2-3-4 курса но да не им дължа аз на тях

imter

Гледай и чети хубаво преди да подписваш каквото да било,но по-добре в Пимк,там ти е по далече,но поне няма да те вържат с пари и ще имаш възможност да караш всичко от самосвал до хладилник!!!

Nikollaicho

Честно казано след доста четене из форумите не бих почнал в нито една от двете но няма други възможности изглежда че този хъс за работа дето имах и всичко останало е било напразно защото кът всичко останало България така и ТОЗИ ГЛАД ЗА ШОФЬОРИ Е ИЗМИСЛЕН ИЛИ ПО-ТОЧНО ПРЕСИЛЕН.. КАКТО МЕН ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И ДРУГИ МЛАДИ КОЛЕГИ СА ГО ВИДЯЛИ ЗАЩОТО КЪДЕТО И ДА ПОЧУКАШ ВСЕ ТИ СЕ ЗАТВАРЯ И ПОСЛЕ ЗАЩО МЛАДИТЕ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ДА МОЖЕ И МЪРЗЕЛИВИ ДА ИМА НО ИМА И ДОСТА КОЙТО БИХА РАБОТИЛИ НО ПРОСТО НЕ ИМ СЕ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО НАПРАВЯТ

briko

Колега, не се ядосвай. Нали не търсиш работа за пръв път през живота си? Много колеги ти казаха, че ще е трудно и трябва да внимаваш за измамници. Търси на всякъде, без значение от местоположението на работодателя, само да е в ЕС.  Относно АиТ имам приятел който започна там преди година, същия кат мен без опит и до ден днешен работи и е доволен

Nikollaicho

Не не ми е за първи път но къде е глада за шофьори се питам

Nikollaicho

Колкото до аит звънях им в петък че видях в сайта им публикувана обява и те ми казват поне малко стаж да имам в общи линни трябва да се набутам в някоя фирма дето да ме мамят

Nikollaicho

Колкото до колегите дето ми искаха телефона :0877424998

rider777

Аз на лично ти изпратих моя теУефон,,,,,,,,,,

rider777