• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

admin

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:49:49
Те тия къде карат сами ги имаш за големи американци ли ???Дошли от некви смотани села,слезнали от Ифи и Мазове.....,ма ти кво мислиш че е голема философия ли,аз като излезнах сам,първо се притеснявах ииии,кво нема нищо брат ми,първите 2 курса по бавно после си същия ,като краварите,където са оставили стадата и се правят на големите шофьори,абе ти що им дигаш самочуствието на тия така бе,ти си мислиш,че требва да си с два к,,,,да отидеш и да се върнеш ли ???Не се подценявай излишно,  брате ;)

И аз не карам сам. Не се подценявам, но когато сме двама нещата изглеждат по съвсем друг начин. Въпрос на личен избор и не виждам защо упрекваш излишно колегата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Lorinser

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:49:49
Те тия къде карат сами ги имаш за големи американци ли ???Дошли от некви смотани села,слезнали от Ифи и Мазове.....,ма ти кво мислиш че е голема философия ли,аз като излезнах сам,първо се притеснявах ииии,кво нема нищо брат ми,първите 2 курса по бавно после си същия ,като краварите,където са оставили стадата и се правят на големите шофьори,абе ти що им дигаш самочуствието на тия така бе,ти си мислиш,че требва да си с два к,,,,да отидеш и да се върнеш ли ???Не се подценявай излишно,  брате ;)

А бе аз карах сам 1 месец, до Англия ходих, ама в фирма, къде не плаща.Те нас новобранците само такива ни вземат. Стабилна фирма винаги иска опит.

Lorinser

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:55:33
Това е тарифа за бордови за 28 или 30 палета  до 24 т общо. Ако не ти се вярва, дай си номера и ще ми направиш един курс, но само един, че може да ти хареса  ;D
На мене не ми се харесва,друже,а и къде ми редиш ,как караш ремаркето на зик -зак,само да те питам,правиш ли го на 90 градуса на тия измислените рампи шивашките,че голем майстор ще доидеш нещо,под контейнер-каса вкарваш ли го,много си начетен на теми превози нещо ???Тва ти го писах,защото днеска у Божурище,доиде некав утепан унгарец ,и го вкара на рампата почти без място,одма-караше тоя боклук,евала,яд ме хвана,защото и ние го правиме-аз де -одма ама по бавно,без назад напред,а тоя се едно с газ назад ???Е на мене и волана не се...ама са и оправдания-да се върти >:(

Lorinser

С камион с ремарке гвоздей мога да забия, ама тоя прицеп нещо ми е много кофти...То от малък с баща ми съм свикнал само на камион с ремарке.

Rammbon

Цитат на: В.Димитров - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:00:21
А бе аз карах сам 1 месец, до англия ходих, ама в фирма, къде не плаща.Те нас новобранците само такива ни вземат.табилна фирма винаги иска опит.
Вярно че фирмите искат водачи с опит, но опит камион не кара. Виждал съм колеги на по 2-3 г стаж да карат по добре от водачи с 10-15 г  стаж. Всичко от усета, от дарбата да си водач на товарен автомобил. Хеее, още си спомням един стар водач, като беше на изпит в една фирма , как се обръщаше назад към леглото, за да кара гондолата назад или друг, който отваряше врата и гледаше назад , да го паркира  :) Има чорбаджии които вземат и новаци водачи, само като видят че поне малко имат усет и умение. Ще се дам за пример, когато ме качиха на хенгера. Напред е много лесно, но като трябваше да застана успоредно на една рампа и то само назад, че иначе няма излизане , викнах неволята и за 1 час се самонаучих. За 1 час и много ми се смяха, но се научих на място там.  И после ми стана даже любима композиция. От сега нататък само на хенгер !
ivopifeca, ако си ходил на Хлебозавод Варна 1, там се спира под тунел на рампа на 90 градуса и се влиза и излиза от там само назад. Портала е на 200м и оттам вече си напред .

DENINI

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 15:15:43
Тука има ли някои ,който работи при Денини,да каже как стоят нещата......нещо мътилка ми се струва,тия барабани къде ги бие тука,с тия пари къде ги дава ???Аз знам,че къде дават пари, не пишат по форумите и постоянно да натякват как мислят за шофьорите си и т.н.,ква му е логиката...не знам ;)
Има,Има и то на твоето място е едното момче.

loshdancho

Цитат на: DENINI - Петък, 16 Ноември, 2012, 23:23:04
Има,Има и то на твоето място е едното момче.
Така е ...Бързата кучка слепи ги ражда!
Па нека си кара прехвалената каска.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

DENINI

Доволен съм от него.Кара и си свирка.

loshdancho

Ставаше дума за Ивчо, не за момчето почнало при теб...
А сега пита:"Тука има ли някои ,който работи при Денини,да каже как стоят нещата".

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

DENINI

Цитат на: loshdancho - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:21:23
А сега пита:"Тука има ли някои ,който работи при Денини,да каже как стоят нещата".

Тези при Денини,карат а не дремят по форумите

Roshko

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:46:22
Тези при Денини,карат а не дремят по форумите

Дремят, ма в движение, дано не зАспат!
На некои и пред компютрите заплатите си ни текат...
Язека неам амбиции да въртя километри, пък момчетата щом имат мерак... дано са млади!

DENINI

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:51:35
Дремят, ма в движение, дано не зАспат!
На некои и пред компютрите заплатите си ни текат...
Язека неам амбиции да въртя километри, пък момчетата щом имат мерак... дано са млади!
Аз като назначавам да не гледам дъртото с опит ;D

driver70

Чудя се,обаче не  намирам думи да опиша вече бившия си работодател.Караш с дневна винетка,курсовете обикновенно са Добрич-Пловдив-Смолян-Добрич и др.подобни близки дестинации.Пари по 50лв.за винетки и като мине третия ден и си в Смолян още,винетка вече няма.Според него подобни курсове,можеш спокойно да правиш по 3 на седмица.Смятах,смятах,баси седмицата, тя излезе 12дена.За камиона,само две неща,слиповете ми се пропиха с масло,толкоз чиста кабина.На авто-мивката станах за смях.Как да отговоря на въпроса "Батка за последно ли го мийш''.Заплата сещайте се-тц.Дали да сме доволни от подобни "работодатели"? ??? ???

ivopifeca

Цитат на: admin - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:00:00
И аз не карам сам. Не се подценявам, но когато сме двама нещата изглеждат по съвсем друг начин. Въпрос на личен избор и не виждам защо упрекваш излишно колегата.
Ти ,къде видя,че упреквам колегата.Колегата просто беше окуражен,или нещо не схващаш веднага,четеш ли внимателно.или трябва да се пише по подробно за да можеш да го асимилираш ???

Цитат на: loshdancho - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:21:23

Колега,Данчо,първо никога не съм почвал при Денини,за да казва"на твоето място".Бехме се чули по телефона,когато си търсех работа,аз съм от София,а той от Пловдив ;)Поговорихме за общи неща и той накрая каза че, ако намери къде да домува камиона в София, пак ще се чуеме, на другия ден каза, че има назначен. Другото нещо, където попитах има ли някой да работи при него, имах в предвид,че изкуствено постоянно, се изтъква-мойте шофьори, мойте релации... аз гледам за тях, мислел за тях, пълен фалш ;)Или се прави на на некъв пастир... Другото което ти изтропа тука-нека си кара каската??? Ти нещо се опитваш да подчертаеш ли, и тва с бързата кучка... какво е тва, ти си нещо изцяло запознат с моя случаи ли, или какво?

DENINI

На другия ден не,15 дни след разговора беше назначен и след още около 3 вече караше.

DENINI