• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Roshko

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 05 Февруари, 2013, 02:48:55
Какво ли? Ми... па неподготвен...  ;D :D ;D

Неподготвен, казваш? А този материал как ти се струва?

http://afera.bg/razsledvania/36287.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Красимир Тодоров

Много ще ми е интересно, в случай че герб отново спечелят с подобен резултат... какви ще ги дрънкате тогава. Щото не може да не се съгласите, че и да се купи известно количество електорат е възможно, но да купиш всички - едва ли.
Та съм любопитен... не остава много, паживьом увидим

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 05 Февруари, 2013, 12:53:35
Много ще ми е интересно, в случай че герб отново спечелят с подобен резултат... какви ще ги дрънкате тогава. Щото не може да не се съгласите, че и да се купи известно количество електорат е възможно, но да купиш всички - едва ли.
Та съм любопитен... не остава много, паживьом увидим

Като спомена "паживьом, увидим" и сетих за един сатрап, Йосиф Сталин. Та той е казвал някога, че не било важно кой как гласува, а кой как брои бюлетините. Панимаеш? ;)

kanchev59

А знаеш ли кой е отговорил така?
На въпрос:Кой ще спечели на тези избори?
През смях той отговаря:Мислите ли че щяхме да ги провеждаме,ако знаехме,че ще ги загубим,приятелю!
Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

vasvvv

Абе хора ,
сериозно ли неправите разлика между сътрудник на ДС и сътрудник на МВР след 10 ноември 1989г.Аз съм потресен от това неразбиране.Както БСП още лъжат старците ,че вместо магистрали трябвало да дадат парите за пенсии.Направо ме убивате!!!

Красимир Тодоров

Цитат на: vasvvv - Вторник, 05 Февруари, 2013, 21:00:43
Абе хора ,
сериозно ли неправите разлика между сътрудник на ДС и сътрудник на МВР след 10 ноември 1989г.Аз съм потресен от това неразбиране.Както БСП още лъжат старците ,че вместо магистрали трябвало да дадат парите за пенсии.Направо ме убивате!!!
Браво колега, добре дошъл във отбора! ;D

admin

Цитат на: vasvvv - Вторник, 05 Февруари, 2013, 21:00:43
Абе хора ,

Сериозно ли не правите разлика между нормални служби и такива, които са се срастнали с икономически и криминални структури в една пагубна за държавата ни симбиоза? Потресен съм от това неразбиране!
В нормалните държави има и магистрали, и пенсии за пенсионерите. В България няма нито едното, нито другото.
В заключение ще добавя, че България е единствената държава от ЕС, чиято столица не е свързана с нито една външна граница с магистрала. Факт!

Красимир Тодоров

Цитат на: admin - Вторник, 05 Февруари, 2013, 22:06:46
Сериозно ли не правите разлика между нормални служби и такива, които са се срастнали с икономически и криминални структури в една пагубна за държавата ни симбиоза? Потресен съм от това неразбиране!
В нормалните държави има и магистрали, и пенсии за пенсионерите. В България няма нито едното, нито другото.
В заключение ще добавя, че България е единствената държава от ЕС, чиято столица не е свързана с нито една външна граница с магистрала. Факт!
Приятел, ти този факт наистина ли го свързваш само със сегашното правителство? Ще си помисли човек, че досега е било перфектно, пък видиш ли, сега не дават нито за едното нито за другото.

vasvvv

Неисках да влизам в тази тема,но само се замислете на какво се базираше икономиката през управлението на БСП.На едно голо строителство и всичко свързано с него.След като английските пенсионери спряха да "инвестират" в  картонени къщи по интернет и пенсионните фондове спряха да инвестират в недвижимо имущество(хотели по морето и планините) вследствие на финансовата криза,се оказа ,че българската икономика се крепи на износ на ток и износ на ресурси(камък,руда,олово и др.каквото е останало).Но за съжеление тези неща са без принадена стойност.Едно е да изнасяш мраморни блокове ,друго е да изнасяш мраморни облицовачни плочи и т.н.Та ако по времето на НАЙ-ДОБРИТЕ години в световната икономика беше инвестирано в производство сега нямаше от БСП да викат,че при това правителство безработицата се е увеличила с 700 000 души.Всички хора от села и градове бяха дошли в София да строят молове и в един момент останаха на улицата.Не се заяждам просто бъдете реалиси и спрете да гледате Канал3 и СКАТ

admin

Поредната изключителна статия, поставяща едни много сериозни въпроси.

http://afera.bg/pozitsia/36524.html

SEMPER

Цитат на: vasvvv - Вторник, 05 Февруари, 2013, 22:32:07
Та ако по времето на НАЙ-ДОБРИТЕ години в световната икономика беше инвестирано в производство сега нямаше от БСП да викат,че при това правителство безработицата се е увеличила с 700 000 души.Всички хора от села и градове бяха дошли в София да строят молове и в един момент останаха на улицата.

Баце, гледам де се пениш, че малко да те питам и аз нещо

Откога джанъм е сред пеоргативите на правителствата да определят къде точно да инвестират икономическите субекти

Имаше едно такова време, ма то мина преди 25 години.

Сега най голямата възможност е ако има изостанал случайно някой завод останал още държавен, умната глава да може да реши в него да се прави бенгалски огън и конфети вместо снаряди.

Аз отдавна се чудя нещо, и не мога да го измисля.

Що аджеба никой не ще да инвестира у нас.

Данъка е слънце - 10% , само в ошфорните зони пускат авантаж с 5-7%

Заплатите са смешни и за третия свят - 200-250 евро при нас са си пара.

Отделно че никой не се сърди ако му не платиш 1-2-3 месеца.

Осигуровките направо с кеф да ги плати инвеститора,и здравните и за пенсия. другаде са с много пъти по високи.

И за капак сме си в митнически съюз с цела Европа и огромният и платежоспособен пазар ще поема без мито всичко българско и родно.

И при това положение, вместо да сме изпреварили Хонг Конг отдавна, ние бием бетонните капаци да им изкараме арматурата за вторични суровини.

По принцип се сещам, за няколко причини де карат хората с акъл малко да подскочат, ма и те последните 4 години са решени.

Инвеститора се пази като дявол от тамян от престъпна среда и не обича да се гърми на месо.
Ама то реално организираната престъпност у нас отдавна и е счупен гръбнака. Няма нужда да цитирам.

Инвеститора също се пази от корупция и бюрокрация. Ама и с това се приключи последните 4 години. Ако някой иска да слагам една торба с линкове - толова мого хора изгоряха, че няма шанс да е останал някой корумпиран.

Инвеститора също иска да има работеща съдебна система, че да може си отстоява претенците. При нас послените 4 години се издигат единствено и само почтенни до дупка магистрати. Даже ако някой е издигнат, почват да търсят още по достоен от него и ако се намери такъв, на  първоначално издигнатият безкрайно добродетелн магистрат му се бие шута веднага. Линк не требе мислим, че случките са много пресни.

Инвеститора също иска да има и инфраструктура. Мислим не може да има недоволни . Толко магистрали се откриха напоследък, че нема на къде повече.Ако случайно нема точно там де му требе, да изчака ден-два и ще му я открият.

Дизела мислим, че и да не е най ефтин, не е и най скъп. Единствено из Бенелукса има резко по евтина нафта, ма кат толкоз е циция инвеститора, да си я кара от там  ей го де е

Газ ако му треба - новата тръба ще му я инсталират у двора.

Имот да му трябва - държавата продължава да си продава най добрите парцели по 20-30 лева квадрата. МИслим че пак мога сложа една торба линкове с цени-мечта.

Образовани кадри - само да иска. И сме бълвали,и не спираме да бълваме вишисти на килограм.

Ако му трябва работлив персонал - тук линк не мога сложа, но пък всеки де прочете това собствено ще потвъди че унас мързелив народ нема хич.

И последно инвеститора обича да има уважението и вниманието на управляващите.  Тука сме нумеро УНО. И два метра ограда да боядиса инвеститора, на другия ден ще дойде премиерот с хеликоптерот да и пререже лентата и да я открие официално.

Може и орден да му дадат, ма за него требе се яви лично , че президентинот ощене му е светнало да обикаля с една торба медали и да ги раздава на кой си поиска.

И некои други работи се сещам, ама стига толкоз, че и без туй нема кой да прочете цялата ми лакърдия
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Пропуснал си нещо много важно. Ток и вода като му потрябват на инвеститора, хич няма и да се моли на никого. Поне по три фирми са си подредили таблата и кранчетата и само чакат да поиска, за да го затрупат с оферти. Ето това е истинско европейско развитие. Хвала на Бойко Борисов, че разби монополите. Линк мисля няма нужда да търся. То накъде и да погледнеш, само разбити монополи ще видиш. Гордея се, че вече мога да избирам кой да ми бъде доставчик на вода и електроенергия.

grants

Цитат на: SEMPER - Четвъртък, 07 Февруари, 2013, 00:35:05
Баце, гледам де се пениш, че малко да те питам и аз нещо

Откога джанъм е сред пеоргативите на правителствата да определят къде точно да инвестират икономическите субекти

Имаше едно такова време, ма то мина преди 25 години.

Сега най голямата възможност е ако има изостанал случайно някой завод останал още държавен, умната глава да може да реши в него да се прави бенгалски огън и конфети вместо снаряди.

Аз отдавна се чудя нещо, и не мога да го измисля.

Що аджеба никой не ще да инвестира у нас.

Данъка е слънце - 10% , само в ошфорните зони пускат авантаж с 5-7%

Заплатите са смешни и за третия свят - 200-250 евро при нас са си пара.

Отделно че никой не се сърди ако му не платиш 1-2-3 месеца.

Осигуровките направо с кеф да ги плати инвеститора,и здравните и за пенсия. другаде са с много пъти по високи.

И за капак сме си в митнически съюз с цела Европа и огромният и платежоспособен пазар ще поема без мито всичко българско и родно.

И при това положение, вместо да сме изпреварили Хонг Конг отдавна, ние бием бетонните капаци да им изкараме арматурата за вторични суровини.

По принцип се сещам, за няколко причини де карат хората с акъл малко да подскочат, ма и те последните 4 години са решени.

Инвеститора се пази като дявол от тамян от престъпна среда и не обича да се гърми на месо.
Ама то реално организираната престъпност у нас отдавна и е счупен гръбнака. Няма нужда да цитирам.

Инвеститора също се пази от корупция и бюрокрация. Ама и с това се приключи последните 4 години. Ако някой иска да слагам една торба с линкове - толова мого хора изгоряха, че няма шанс да е останал някой корумпиран.

Инвеститора също иска да има работеща съдебна система, че да може си отстоява претенците. При нас послените 4 години се издигат единствено и само почтенни до дупка магистрати. Даже ако някой е издигнат, почват да търсят още по достоен от него и ако се намери такъв, на  първоначално издигнатият безкрайно добродетелн магистрат му се бие шута веднага. Линк не требе мислим, че случките са много пресни.

Инвеститора също иска да има и инфраструктура. Мислим не може да има недоволни . Толко магистрали се откриха напоследък, че нема на къде повече.Ако случайно нема точно там де му требе, да изчака ден-два и ще му я открият.

Дизела мислим, че и да не е най ефтин, не е и най скъп. Единствено из Бенелукса има резко по евтина нафта, ма кат толкоз е циция инвеститора, да си я кара от там  ей го де е

Газ ако му треба - новата тръба ще му я инсталират у двора.

Имот да му трябва - държавата продължава да си продава най добрите парцели по 20-30 лева квадрата. МИслим че пак мога сложа една торба линкове с цени-мечта.

Образовани кадри - само да иска. И сме бълвали,и не спираме да бълваме вишисти на килограм.

Ако му трябва работлив персонал - тук линк не мога сложа, но пък всеки де прочете това собствено ще потвъди че унас мързелив народ нема хич.

И последно инвеститора обича да има уважението и вниманието на управляващите.  Тука сме нумеро УНО. И два метра ограда да боядиса инвеститора, на другия ден ще дойде премиерот с хеликоптерот да и пререже лентата и да я открие официално.

Може и орден да му дадат, ма за него требе се яви лично , че президентинот ощене му е светнало да обикаля с една торба медали и да ги раздава на кой си поиска.

И некои други работи се сещам, ама стига толкоз, че и без туй нема кой да прочете цялата ми лакърдия
Много си прав колега и за тва че ти бацнем един +
Не всичко е пари,но всичко е с пари

rider777

Баси, не мога да повярвам, че още има хОРА де не си вадят главите от задниците и продължават да си мислят, че живеем в нормална държава,,,,, и това са все хОРА де уж бачкат из Европа и виждат как се Живее в нормалния Свят ,,,,,,,,,,,,,,, немам думи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,