• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver70

-Видя ли бре?
-Какво да видя?
-Как, Бойко отряза лентичката, за откриване края на света.

driver70

loshdancho

:D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Люси

abator

Нощ, кал, мъгла, киша. Цялата гадост в една нощ. Карал си един човек Камаза. Видял кола обърната на една страна да буксува с пълна газ. Шофьорът решил да му помогне. Спрял Камаза, приближил и отворил вратата:
- Господине, имате ли нужда от помощ?
Човекът в колата го погледнал и припаднал. Шофьорът бързо го качил в Камаза и го закарал в най-близката болница. Оставил го на лекарите и се качил в камиона. Затворил вратата, пуснал двигателя, запалил цигара и се зачудил, защо онзи припаднал? Решил да разбере, изгасил двигателя и отишъл пак в болницата. Човекът, когото докарал вече се бил свестил. Шофьорът го попитал:
- Аз исках да ти помогна, а ти защо припадна?
Онзи му отговорил:
- Ами, посред нощ, кал, мъгла и киша, карам със 120км/ч и ти ми отваряш вратата!...

driver1

Най-несправедливото нещо в живота е начинът по който свършва. Егати, животът е труден. Отнема голяма част от времето ти. И накрая какво получаваш? Смърт! Какво е това, някаква премия?
  Мисля, че жизнения цикъл е обърнат наопаки.
  Първо би трябвало да се умира, да се отметне това от графика. След това отиваш да поживееш в старчески дом. Оттам те изритват защото си прекалено здрав. Отиваш и си получаваш пенсията.След това, при започване на работа за възнаграждение получаваш златен часовник в първия си работен ден. Работиш 40 години, докато станеш достатъчно млад за да се насладиш на пенсионирането. Пиеш, веселиш се и се подготвяш за гимназията. Стигаш до началното училище, ставаш дете, играеш си, нямаш отговорности, ставаш бебе. После влизаш обратно. Прекарваш последните си 9 месеца в луксозна обстановка, с централно отопление, джакузи, румсервиз на почукване. И накрая свършваш като оргазъм!

bojo

Driver,тоя проект на мен много ми допадна! 8)
Божо

Красимир

По този сценарий е филма "Странният случай с Бенджамин Бътън"
Поне за мен един впечатляващ филм с Брад Пит
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

loshdancho

Когато моста е нисък...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

jojo

НЕ Работодател

ИванТ

Не е за този раздел, но посланието с което е създадена темата е интересно.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

grants

Цитат на: jojo - Вторник, 25 Декември, 2012, 21:39:59
Да трудно се намират такива хора. Но нека го видят повече НАЧАЛНИЦИ,ШЕФОВЕ и  т.н.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

driver70

В една друга тема,голямо дърлене за правопис,за препинателни знаци,вижте какво иде отдолу.

МИНКО ИЛЧЕВ

Бай Ганьо отишъл в Австрия да си продава мускалчетата с розово масло. Или както сега му викат, отишъл в бизнес-командировка. Решил един ден за релакс да се разходи покрай Дунава. Както се разхождал по брега, изведнъж гледа в реката някакъв се дави и крещи за помощ на немски:
- Хилфе! Хилфе!
Бай Ганьо застанал до водата и извикал:
- Ду ю спик инглиш?
- Иес ай спик! – изкрещял човека. - Хелп! Хелп ми-и-и!
Бай Ганьо се почесъл по тила и пак извикал:
- А парле ву франсе?
- Уи, жу парле франсе. Боску! Боску-у-у!!!
- Тъпак! – извикал Бай Ганьо. – Вместо да си губиш времето цел живот да учиш езици, по-добре да се беше научил да плуваш.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!