• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Yordan

Малко бисери

случвало ми се е на светофари всякакви - от опел капка през голфове до аудита и бмв-та - да ме гледат лошо като оборотомер в червения сектор...

Ще изневеря ли на жената, ако опъна комшийката?:D
Дупката си е дупка...само обвивката е различна...:wink:
Същото е и при теб с тази разлика, че ако те барнат от Мазда, че си с друга няма да си имаш проблеми.:lol:

.....тази италианска фъшка гълта колкото v6, а върви като шамаросана пчеличка......

Щом си дошъл при Създателя, чадо мое значи има надежда! Щом си потърсил контакт с Доброто, значи не всичко е изгубено. Зная, че Лукавия се е вселил в теб и колата ти. Дружно ще се опитаме да те откъснем от ноктите му, но и ти трябва да ни помогнеш. Зная, че е трудно, но опитай. Като начало окачи връзка чесън на огледалото за обратно виждане в купето. Това ако предизвика прекъсвания, хълцания и трудно палене на двигателя значи е започнало да действа. Може и оборотите да ти играят, но не се притеснявай. Ако и приятелката ти те изостави заради миризмата на чесъна не я спирай! Тя е маша в ръцете на Лукавия.
Изпълни тези заръки чадо Божие и ела пак да се изповядаш при нас! Амин!

върви та къса амута

Такива нещастници си печелят книжките от Зрънчо

Със моито половерче съм правил 170 със трима човека по магистралата за София (на ревен терен) .Полото е 1.0 97 година

да бе да и един мармот завиваше шоколада в калник от калибра

И още:
Здравей adrenalin4o аз имам същия проблем. При мен оборотите падат като натискам спирачките (предполагам, че от допълнителната ел. консумация на стоповете)

Колеги, имам поблем,
Вчера ми свърши течността за чистачките и ми светна онази лампа с вертолетчето.
Може ли някой да ми каже защо се появява това Вертолетче Smile.
Вече почвам да се притеснявам.
Основен ремонт ли трябва да правя Sad
Много ми е притеснено.

Въпрос :
Ако ми се скъса ремъка с 140 км/ч, после ще сменям ли двигателя или само някой части?
Отговор :
Сменя се задкормилното устройство...:-))
Реплика :
Кое по точно?

утре ще я кача на подемник за Анален преглед, и ще я карам да се кърпи.До мен спира един опел и сигурно е прихванала от ръждата....

Заменени цифри, използвани за букви. И редактирана латиница! Надявам се, че е само цитат! Друг път ги редактирай преди да го публикуваш!!!
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

Yordan

Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

stoil nedev

Пролет е. Лисицата, вълкът и мечката седят под едно дърво и споделят живота си през зимата. Лисицата и вълкът проскубани, пребити, а мечката - дебела и лъскава.
Лисицата:
- Зимувах в кокошарника. По една кокошка на седмицата хапвах, но гадните хора преброиха кокошките, разбраха, че има липси и поставиха капани - едва се измъкнах.
Вълкът:
- А аз в свинарника. По една свиня на седмицата хапвах, но хората ги преброиха, докараха кучета - едва избягах. А ти, Мецо, в бърлогата ли беше?
- Ами, не, презимувах на един строеж...
- ???
- Там е пълно с цигани и никой не ги брои.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

ahil_73

Цитат на: bo4a - Понеделник, 08 Юли, 2013, 12:46:41

И това ако не е в Норвегия...четвърти ден съм тук и само по такива пътища ..да не Ви дава господ да карате по такива .Иначе голяма красота е

rolly_s

Дано не се сърди колегата,защото е авторски клип,но много се смях http://vbox7.com/play:8d30dfb0b5
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

batalov80

Съпруг и съпруга решили да си сменят паролата на компютъра. Съпругът въвел за нова парола: "moqchlen". Съпругата паднала на пода от смях, защото компютърът отговорил: Грешка - твърде къса парола!

rolly_s

Цитат на: batalov80 - Вторник, 20 Август, 2013, 11:01:33
Съпруг и съпруга решили да си сменят паролата на компютъра. Съпругът въвел за нова парола: "moqchlen". Съпругата паднала на пода от смях, защото компютърът отговорил: Грешка - твърде къса парола!
Какъв ли е начинът компютъра да го знае,хохохо

driver70

bo4a

Жена се прибира с нови обеци. Мъжът й:

- Откъде?

- Спечелих ги на лотария. След известно време

- ново палто. - Откъде?

- Спечелих го на лотария. После - карта за почивка на морето.

- Откъде?

- Спечелих я на лотария. Отишли на курорт. Мъжът лежи на брега, пийва биричка. А жената се плацика дълго в морето и не излиза. Мъжът:

- Скъпа, излез да се стоплиш, че ще ти настине лотарията!

Мъж и жена си пишат в сайт за запознанства.
Тя
-Аз съм красива стройна с дълги крака и големи цици и правя всичко.

Той-
А 69 правиш ли ?

Тя-
69 ги правя другия месец.

batalov80

Писмо от майка блондинка до дъщеря блондинка!/Не се отнася за колежки съфорумки/

-Здравей скъпа дъще!Ако получиш това писмо,значи е пристигнало при теб!Ако не го получиш,обади ми се и ще ти го напиша пак.Пиша ти бавно,защото знам,че не можеш да четеш бързо.Времето тук е хубаво.Миналата седмица валя само два дни-веднъж в началото на седмицата-три дни,а към края още четири дни.Между другото за онова палто,което искаше,чичо ти Наско каза,че ще дойде тежко за колет с тия големи копчета,затова ги отрязах.Заший си ги обратно,сложила съм ги в десния джоб на палтото.Баща ти си намери нова работа.Сега под него са 500 човека!Коси тревата на гробищата!Сестра ти наскоро се омъжи и чака дете.Още не знам какъв пол ще е бебето,затова не мога да ти кажа,чичо или леля ще ставаш.Ако е момиче сестра ти иска да го кръсти на мен.Малко е странно детето да се казва Мама.А брат ти скоро си затвори колата,ключовете останаха вътре.Наложи се да се върне пеша/10 км./,за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата.Ако срещнеш леля си,предай и поздрави от мен,ако не я срещнеш,нищо не и казвай.Мама

P.S.Исках да ти пратя малко пари,обаче залепих пощенския плик.

bo4a

rolly_s

Интересно но факт-науката доказа,че всички хора са произлезли от маймуни,само македонците-от българи

petar1991

admin

:D :D :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

batalov80

Pando85

По повод прозяващия се от горния пост - те това му е превозното средство  :)

Pando85