• Welcome to Форум на българските шофьори.

Оставяне на камиона

Започната от admin, Вторник, 07 Февруари, 2012, 23:29:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Don_Bazilio

Ще го осъдят, защото няма Допълнително споразумение - виж темата за него. И ще го осъдят - може да е късно, ама ще стане!

Don_Bazilio

dimich87

С вуйчо ми преди 4 години с един бус карахме мляко няколко пъти. Един ден отидохме до елена да товарим, но преди да стигнем буса угасна. Обадихмесе на чорбаджията и му казахме какво е станало. Мота на цял ден че ще доисе някой да на прибере. Поне 10 часа чакахме. Прибра на. Уж го оправи. Викам му ако следващия път ти се обадя и доидеш след толкова време го оставям и се пребирам. Тръгнах сам един ден за Разград. Разтоварих по магазините и се прибирам празен. Започна да вие задния ляв лагер. Обадих му се и му викам че вие и ще ме остави някаде по пътя. Вика ми пращам ти платформа да те натовари. Аз продължих лека полека и стигнах до ДЗС-Русе. Там блокира и го дръпнах на една отбивка. Обадих се на баща ми да дойде да ме взема. Отидох при шефа. Оставих му ключовете и му казах повече да не ме търси. Разбрах че буса е стоял там повече от седмица.

dimich87

grebeca1912

След оставяне на камиона става така  ;D
Бий за да те уважават

O4ilatia

Ако бяха минали градешките цигани и това нямаше да остане !

georgi87

Тоо чорбаджия явно е бил много зле щом след като е разбрал че камиона му е оставен си го не е прибрал веднага. :D Така им се пада на боклуците даже и тва дето е останало от камиона е много.

dimo_petrov_00

Жоре, думата колегиалност, много хора не са я чели в тълковния речник.
Беше зима,лятно време,звездите тракаха,птичките ходеха,камионите грееха.

JoroBoro

Който е свил капака на акумулаторите, да се обади. От 1 месец търся да закупя, без особен успех до сега :)

grebeca1912

Камиона на снимката не знам поради каква причина е в това състояние,но да предположим че някой се е ядосал на шефа и му е взел някой работи  ;D
Бий за да те уважават

Бриги Магнито

Собственика на тез останки ,ако мисли да ги продава нек свирне,че се спазарим .

Дамян Йончев

Как е оглозган :( жал ми става за такъв Ман и този готин цвят... но така се пада на големите бизнесмени...

georgi87

На Джурджулещи в Молдова имаше задържана една Старозагорка композиция на външен вид в добро състояние нов МАН TGX с ново ремърке.Но като паркирах до него че ме задържаха и мен за малко и като отидох да видя кво става като мислех че има и колега видях разбита лява врата вътре всичко изкормено табло CD акумулатори нямаше нафта също незнам как му не бяха свалили гумите още.И това става на тереторията на граничния пункт.

grebeca1912

Митничарите делят печалбата с извършителите и се правят че нищо не са видели.Пак дали е нов камиона или стар няма значение всичко се краде само желание да имат крадците и сметка.
Бий за да те уважават

DeDo Vi

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

DeDo Vi

DeDo Vi