• Welcome to Форум на българските шофьори.

Напрееееед!

Започната от BoBy_BoY, Понеделник, 25 Април, 2011, 21:42:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Ref.No: CE drivers
Описание и
Изисквания: търсим СПЕШНО : ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ

ИЗИСКВАНИЯ :
ПОНЕ 2 ГОДИНИ СТАЖ КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР НА 20 ТОННИ КАМИОНИ С КАГЕТОРИЯ C + E
ОПИТА В ЗАПАДНА ЕВРОПА Е ПРЕДИМСТВО !

Описание: Доставки до цяла Великобритания , Германия , Италия , Испания, Белгия и други държави от Западна Европа

Заплащане 11 цента на километър за първите 4000 км на седмица , от там нагоре, по 12 цента за жсеки допълнителен километър
от вас се изискват да правите около 4000-4500 километра на седмица , което сумарно месечно означава от 1800 -2000 евро нагоре според километрите Ви , колкото повече километри имате толкова повече получавате.

Камионите са чисто нови DAF XF с навигация ,някои са хладилни

Стартова дата : ВЕДНАГА !!!

Моля изпратете пълно CV , копие на шофьорска книжка и снимка цял ръст  
Населено Място: UK & Europe / Великобритания
Заплата: от 3600 до 4000 BGN на Месец  
Организация: - поверително -

Скиите, момци кво иде от джобса!

BoBy_BoY

SOLAR

45 часа каране на седмица средно с 80 km/h са 3600 км.
А 4500 км са 56 h 15 min. каране.
Ще го прочетат ли от ''ИНСПЕКЦИЯ по ТРУДА" и от "ДА-А-АЙ" . Опс! сега са със ново име - "ИААА"
Навярно затова е
ЦитатОрганизация: - поверително -

Колега, пусни го към ''ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА". Те си знаят работата.
Профсъюз няма да създадем, но ако заливаме това предаване с подобни работодатели, работата може да се оправи и в БГ.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

SOLAR

BoBy_BoY

Solar, колко и да ми е мъка на душата да си признаем от тъкава простотия ме е срам, че упражнявам тази професия. Знам , че ще се появят глупаци да започнат у,,,елитната " фирма. За съжаление профсъюза трябва много да се занимава с такива простотии и никой не би се хванал да ни преставлява и да се излага с нас. ,,Господари на ефира" трябва да следва тези с автобиографиите и смиките в цял ръст и да ги пита къде и за кво са тръгнали. Мене ми се иска да спрем да плюем фирмите и чорбаджиите за кинтите къде ги дават, а да плюя тези къде се редят с документите под мишница!

SOLAR

boby_yor , Какво й е на професията, аз си я харесвам. А мазохистите да се снимат и да чакат ред. Утре ще реват по паркингите, но проблема си е техен. И с тях да се създаде синдикат ? Ха-ха, ДА ама НЕ ! П.Бочаров.
И понеже не ми се вярва ''инспекциите'' да вземат отношение по случая, то написах ''ГОСПОДАРИТЕ" като последна сламка за "оправия" в БГ. Но това е мое виждане, с което не ангажирам никого.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

admin

Тази обява ми се струва от типа "Очи пълни, ръце празни". Дали някой е работил там и дали има някой, който е получил такава сума като заплата?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Вторник, 26 Април, 2011, 12:05:16
Тази обява ми се струва от типа "Очи пълни, ръце празни". Дали някой е работил там и дали има някой, който е получил такава сума като заплата?

Шефче, ти скиваш ли за кви километри става дума, а? Някой трябва да направи 800км на ден, + 45пауза всяка седмица, разбираш ли? За тези км и тези пари просто незнам кой здрав разум би се хванал?

admin

Даже на моменти идват по 900 км на денонощие. При 90 км/ч са 10 часа шофиране. Теоретично не е възможно, камо ли на практика. Ами товарене, разтоварване? Ами задръствания и още какво ли не? Тези не са много в ред. А и освен това спешно търсят шофьори. Да не би да са им избягали досегашните?

емил.н

Много ми е интересно как се правят 4000-4500 км на седмица?

admin

Цитат на: емил.н - Неделя, 08 Май, 2011, 13:22:52
Много ми е интересно как се правят 4000-4500 км на седмица?

С магнит се правят. И с простотия. Никой не може да ти причини това, което може да ти причини собственото въображение. Не ги разбирам тези хора понякога. Сякаш са им малко 45 работни часа на седмица, и искат още и още. Алчност ли е, какво е?

BoBy_BoY

Шефе, у този занаят се иска много малко хитрост-да подчиниш работника,мислим!
Пробвай се да идеш у някое селце и влез у кръчмата! Дрънни им една оферта за работа и цени. На другия ден ше скиваш кво става.
  Карам си аз и гледам много фирми  нови с БГ регистрации ???? Един ми подшушна, че на много фирми им са взети лицензите. Ама на нашите пак не им пукало, нова фирма и газ! Шоферите си изплащали глобите-ужас!
Кой знае кви друго работи нередни има...

toshshko

Наистина ли има такива човечета,които изминават толкова километри за толкова малко време ?????????????????????????????

Причина за редакция: Правопис

vero

Ххмм професията си я бива , но имали за какво ?

Причина за редакция: Правопис!

admin

Цитат на: vero - Неделя, 19 Юни, 2011, 10:44:04
ххмм професията си я бива но имали за какво

Понякога, когато няма какво да кажеш, е по-добре да си държиш устата затворена и да те мислят за глупак, отколкото да я отвориш и да затвърдиш това съмнение!

Механик-водач

Колеги ,
Става дума за транспортна фирма в мотоциклетния бранш....
Пилотите да са не по-тежки от 55 кг ,иначе мощността на стандартен фабричен пистов мотоциклет не достига да се измине посоченото разстояние за даденото време.
Честито на новопостъпилите!!! :o
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

admin

Цитат на: свилоза транспорт - Неделя, 03 Юли, 2011, 20:52:10
Колеги ,
Става дума за транспортна фирма в мотоциклетния бранш....
Пилотите да са не по-тежки от 55 кг ,иначе мощността на стандартен фабричен пистов мотоциклет не достига да се измине посоченото разстояние за даденото време.
Честито на новопостъпилите!!! :o

Аз лично не разбрах нищо относно мотоциклетния бранш и какво общо в случая има той с транспортния бизнес. Малко разяснение може би ще бъде от голяма полза.

admin