• Welcome to Форум на българските шофьори.

Toll Collect

Започната от admin, Събота, 04 Декември, 2010, 00:13:10

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Don_Bazilio

Don_Bazilio

kkkvd

Админче, много, ама много благодаря за линк-а. Колко ядове съм брал... Супер си

kkkvd

admin

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 01 Април, 2012, 18:35:47
Админче, много, ама много благодаря за линк-а. Колко ядове съм брал... Супер си

Неволята учи. И аз като теб в началото доста ядове имах с тези "билети". Не на всяка бензиностанция има машинка. После си направих навигацията да ми показва къде има и си реших проблема.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Don_Bazilio

За SIGIC се получи: Отиваш да търсиш бензиностанция и като ти излезе, отдолу под адреса й излиза със ситен шрифт " Автоматично плащане". Само требе да се внимава да не си навлезнал вече в платенио път!!!Даваш на GPS-а да те закара там и .... той го прави(нали това му е работата). А там като стигнеш, ти требе атласа на TOLL, за да зададеш начална и крайна точка на машинката. Ако го нямаш, оттам си го купуваш за 10-12 евра. След 3 месеца каране плътно из Германия, те тоз атлас нема и да ти требе. Те тва е!

dista

Колеги интересуваме как може да се плащат пътните такси в Германия през интернет и само специални карти ли важат ?

Димова

Определянето и заплащането на дължимите магистрални такси става по избор:
- автоматично чрез монтиран уред в автомобила
- ръчно чрез 3600 терминала на системата
- ръчно чрез Интернет.
 Повече информация на : http://www.toll-collect.de/microsites/blgarski.html

dista

Точно това ръчно през интернет ни интересува и проблема е че масовите карти , който се ползват за разплащате през нет не фигурират .Затова пиша ако някой колега е плащал и е запознат да сподели мнение .

Huligan

Колеги някой запознат ли е дали се плаща тол колект за Германия за камион 7.5 тона,не съм карал такова нещо и не съм запознат,благодаря ви.

LKW

Не ,всичко над 12 тона(камиони) плаща.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Бриги Магнито

Бацета,ко се случва ако не успеем да се доберем до финалната точка с даденето ми от ТОЛ КОЛЕКТ-а време.

И не се смейте на бацко само пипам ако не Ви се мъца не мъцайте

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 16 Юни, 2013, 21:17:39
Бацета,ко се случва ако не успеем да се доберем до финалната точка с даденето ми от ТОЛ КОЛЕКТ-а време.

И не се смейте на бацко само пипам ако не Ви се мъца не мъцайте

Обикновено глоба, освен ако нямаш уважителна причина да не ти е стигнало времето. Не го пожелавам на никого, но ето една такава причина.

Бриги Магнито

Зарад таз ли,снимка швабите се ,сра и млатиме по националки ?

Причина ли е ,например дневна пауза ?

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 16 Юни, 2013, 21:48:51
Зарад таз ли,снимка швабите се ,сра и млатиме по националки ?

Причина ли е ,например дневна пауза ?

Не, дневна пауза не е причина да просрочиш времето на тол колекта. Имай предвид, че и прилежащите паркинги към аутобаните изискват наличието на валиден тол колект.

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Неделя, 16 Юни, 2013, 21:52:39
Не, дневна пауза не е причина да просрочиш времето на тол колекта. Имай предвид, че и прилежащите паркинги към аутобаните изискват наличието на валиден тол колект.
Сигурен бех,а вече съм и убеден,че туй швабите за чеп за зеле не стаат ,уж всичко измислили да им ток и жица,ма тц куцат завалиите.

Тенкс ШЕФ за инфото.

Них шпацирен бундесщрасе-те тва научих от швабски ченгистан,ба и държавицата изтрещела са  ;)

rider777

;D ;D ;D ;D Бриги почнал си да учиш немски, гаранция знаеш вече кво е Щау ,,, като пуснеш радиото всека трета дума им е Щау,,,,  ако не беха евреите сега Германия щеше да е чудна държава.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,